Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Geox U Brattley B Low-Top Ayakkabı Kullanılmamış Satın Al 25 Şubat 2018 20:10 1 1 Geox U Brattley B Low-Top Ayakkabı Kullanılmamış Amazon üzerinden aldığım Geox Erkek U Brattley B Low-Top satılıktır. 46 numara olarak sipariş verdim ancak büyük geldiği için satıyorum. 46,5 -47 numara giyenlere tam olacaktır. Ayakkabı sadece denendi, büyük gelince kutusuna kaldırıldı, duruyor. Fotoğrafı internetten bulup, ekledim. Talep olursa fotoğraf çekip de ekleyebilirim.Ayakkabı gün içi Küçük Çamlıca, Beylerbeyi ya da Cihangir'den teslim edilebilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Geox U Brattley B Low-Top Ayakkabı Kullanılmamış Satılık Bay ve Bayan Orijinal Parfümler Satılık Bose Companion 3 Referans içindir. X-fi Titanium ses kartı