Şimdi Ara

Satılık Bose Companion 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    31.03.2013 tarihinde aldığım Bose Companion 3 ses sistemini Companion 5 almam sebebiyle satmak istiyorum.
    Satış tercihim İstanbul içi elden test ederek - kurcalayarak teslim etmektir. Geçtiğimiz aylarda sattığım z5500' ü de aynı şekilde sattım ve şükür bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
    Sistemin kutusu validenin hışmına uğradığından bulunmamaktadır.

Ürün forum dışına satılmıştır.

Sistem resimleri çekildiğinde eklenecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esef -- 22 Ocak 2014; 15:42:09 >

• edifier in r2700 hoparlörü amazon ebay gibi yerlerde fiyatı 199 dolar tr fiyatı 430 lira.
    bose un bu hoparlörü amazonda ebayde fln 180 dolar tr fiyatı 1000 lirarın üzerinde.

bu şartlara göre 650 lira çok iyi fiyat ama tr de niye bose hoparlörler bu kadar pahalıya satılıyor hiç anlamadım gitti.
  • Bu fiyatlandırmayı bende anlayamıyorum. Yurtdışından getirme imkanım olsa buralardan almazdım açıkçası. Bu sıra sistem alıp deniyorum ve sonrasında satıyorum. Companion 3 satıldığında Audioengine A5+ almayı planlıyorum onu aldığımda da bir süre beraber kullanıp sonrasında companion 5'i satarım. Böyle böyle sistem yükselterek gitmek niyetindeyim. Fiyata yorumunuz için de teşekkürler. Alıcı arkadaşlara belirtmek isterim makul ölçülerde pazarlık payı da vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esef -- 2 Kasım 2013; 22:30:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.