Şimdi Ara

Gerçeğe en yakın oyun ?? (Sadece Pc için) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

quote:

Orjinalden alıntı: SecurityProfessional

bu arada kaptan video mükkemmel olmuş eline sağlık Flight Simulator X deluxe nin 40 ıncı parttayım nerdeyse dvd 1 bitti dvd 2 yi indirceğim şimdi inşallah aranıza katılırım gerçekçi online uçuş zevkini bende yaşarım uçuş hakkında biraz bilgiye ulaştığım zaman daha güzel olcağına eminim(Süper oyun)

Oyun deyil similasyon.

niye pc oyunları bölümünde ozaman?ayrıca gerçeğe en yakın oyun diye sormuşlar sen fsx demişsin.
    çelişki yokmu burda?

• quote:

quote:

bu arada kaptan video mükkemmel olmuş eline sağlık Flight Simulator X deluxe nin 40 ıncı parttayım nerdeyse dvd 1 bitti dvd 2 yi indirceğim şimdi inşallah aranıza katılırım gerçekçi online uçuş zevkini bende yaşarım uçuş hakkında biraz bilgiye ulaştığım zaman daha güzel olcağına eminim(Süper oyun)

Oyun deyil similasyon.

'' deyil '' = '' değil ''

• quote:

Orjinalden alıntı: ömer ortaköy

quote:

quote:

Oyun deyil similasyon.

'' deyil '' = '' değil ''

• call of duty 4
  • önce hort diyorum sonra worms's armageddons diyorum saygılar
  • birazdan dante gelir konuya.. crysis e çamur atanlara "kardeşim geçmiş olsun buyur bu modlu crysis, bu oyunu benim babam yaptı hadi bye bye" der gider
  • Tabi ki de tartışmaya gerek yok Call Of Duty:Modern Warfare ve Modern Warfare 2 ölümüne, şimdi cod:black ops da mükemmel olcak...
  • herkez agzıyla dıyor grafik grafik senaryo sı muhtesem fılan dıgen yok yukarda sanırım yazdıgında sarhos olan bı arkadaş var 2020 ulkeler boyle olacak mı fılan dıe zırvalamış dostum ben sana o tur senaryolu oyunlardan buraya sıralayalım nyı muhtesem bıldıgın dandırık kıytırık amerikan senaryolarından ama grafilere laf eden çarpılır orası ayrı
  • COD 4
  • Mafia I :D
  • BAşlıktaki sadece PC için ibaresi kaldırılsın lütfen.GErek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Cook

COD4'ün grafikleri harika , nasıl grafik yok ? Fizik motoruda oyun için yeterli ki , zaten fizik motorluk bir şey yok ..Crysis ise bence hiç gerçekçi değil . Bir kere senaryo kolpa . İşleniş kötü . Ama kendini oynatıyor , o ayrı .

Gerçekçi olarak FEAR (elbette biraz dengelenmesi lazım)
    NFS Most Wanted

• bence splinter cell conviction iyidi gerçekçilik açısından. Absürt veyaa saçma bi olay yoktu .Bİde darkness winhin 2: the dark lineage ( grafiklere bakmazask gayet güzel)
  • Şaka mısınız Crysis miş Cod4 müş otmuş
    Gelmiş geçmiş en gerçekçi youn San Andreas'tır
  • Grafik ve fizik olarak Crysis ancak senaryo açısından gerçekçilik olarak cod serisi olabilir.

@GodSmacker san andreas başlarda sokak çetelerini iyi yansıtsada oyunun sonlarına doğru bir çok gerçeklikten uzak görev var o yüzden onu pek katamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengri No Tengoku -- 21 Ağustos 2010; 1:54:36 >
  • Senaryosu ve gerçekçiliği için COD 4 demiştim ben
  • Gerçekçilik arayanlar az daha sabretsin Mafia 2 geliyor
  • Arac fizigi GTA IV , gercek hayat Mirror's Edge(Physx Acik Olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L Lawliet

Grafik ve fizik olarak Crysis ancak senaryo açısından gerçekçilik olarak cod serisi olabilir.

@GodSmacker san andreas başlarda sokak çetelerini iyi yansıtsada oyunun sonlarına doğru bir çok gerçeklikten uzak görev var o yüzden onu pek katamayız.

Bi oyunu gerçekçi yapan atmosferidir San Andreas'taki özgürlük, çeşitlilik ve senaryo başka hiç bir oyunda bulunmuyor hala.
    Adamlar sana bi görev verecek ondan başkasını yapamayacaksın hiç bi yere gidemeyeceksin, hiç bir seçim şansın olmayacak (crysis'de farklı demeyin en büyük tercih ormandan mı dalıcan yoksa toprak alandan mı şeklinde oluyodu) ve çok gerçekçi olacak? Grafiği mükemmel olsa ne yazar her saniyede oyunda olduğunu farkettiriyor bu tür oyunlar. Crysis yine idare etse de Cod serisi direk basitliğiyle ve tekdüzeliğiyle bu ünvanı hiç bi şekilde haketmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

Gerçeklikten kastın fizik ise "Crysis" 1 numara senaryo da ise "Mafia"

fizikte half life da buluşmak üzere ii akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.