Şimdi Ara

Gerçeğe en yakın oyun ?? (Sadece Pc için) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçeklikten kastın fizik ise "Crysis" 1 numara senaryo da ise "Mafia"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norman Cook

COD4'ün grafikleri harika , nasıl grafik yok ? Fizik motoruda oyun için yeterli ki , zaten fizik motorluk bir şey yok ..Crysis ise bence hiç gerçekçi değil . Bir kere senaryo kolpa . İşleniş kötü . Ama kendini oynatıyor , o ayrı .

Arkadaşım Crysise Laf Atamassın Sen 2020 Yılındada Hala Bu Şekilde Mi Yaşayacağımızı Zannediyorsun ??? Biraz İleriye Dönük Düşün Senaryo Mükemmel Çünkü 2020 Yılında Hala Ülkelerin Klasik Savaşlarını İzleyecek ve Oynayacak Değiliz Dimi?. Ayrıca COD4'de Fizik Motoru Yok Kanıtla Dersen Önce Crysisi Aç Medium Detayda Bile Olsa Aç Crysisi Bak Bakalım Durduğun Yerde Yapraklara ağaçlara Sonra Aç COd4'ü Maxiumum Grafik İstediğin Kadar Çözünürlük Yap Birde Şimdi Bak Ağaç Ve Yapraklara Dediğimi Anlarsın...

• arkadaşlar tabikide crysis guzel oyun ama gerçekliğe yakınlığı tartışılır turkçe olması gerçekcilik yaraktmaz....bencede cod 4
  • Crysis'in sadece grafikleri gerçekçi.
  • Yani iş döndü dolaştı 3boyutlu grafik seçimine mi geldi yine.., bu konuda ilerleyen mesajlar türünde çok başlık var, konuyu ilginçleştirecek mesaj yazmazsanız çürüyecek..
  • crysis
  • grafik olarak crysis cod 4 ü 2 ye böler 4 le çarpar.senaryosunu bilemem.ama açıkçası ben cod4 ü hiç sevmedim.klasik bir fps oyunu geldi bana.bu benim görüşüm.crysis bana göre cod4 ten her yönüyle daha iyi bir oyun
  • mario
  • ben dicektim azımdan aldın..
    quote:

Orjinalden alıntı: offtopic

mario
  • küçükken oyun bitirdim mario 2 çıksın onuda oynarız(ataride sarıyo ama pcde sarmaz)
    quote:

Orjinalden alıntı: levyeli

ben dicektim azımdan aldın..
    quote:

Orjinalden alıntı: offtopic

mario

• Mario nun 2 ve 3ü zaten peşine çıkmıştı, SNES oyunuydu ikisi de, daha da üstüne Nintendo64 ve Gamecube e sülale boyu Mario oyunları çıktı, listesini yazsak başlığa sığmaz, Dünyanın en çok para kazanan ilk 2 oyunu Super Mario, adamlar grafik falan kasmadan zibil gibi para kaldırdılar.
  • ghost recon modern warfare GWAR1 + 2
  • sadece insanların olduğu oyunları düşünmeyin hayvanların da bi yaşamı var değilmi?
    örnek olarak Barnyard'ı verebilirim
  • ulen şu cod4 ün ingilizce versiyonunu bi bulamadım gitti yaa. crysis e bayildim ama ewt gercekci bi senaryo değil. cod4 dü hala göremedim. army of two da güzelmiş onu hiç bulmuyor bu eşşek :) neyse bakacaz artık sizler nerden buluyonuz be yawww bu oyunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_54 -- 26 Şubat 2008; 0:30:16 >
  • Gerçek --------------------------------------------------------Flight Simulator X

• COD4 konu olarak çok gerçekçi geldi bana.
  • bu arada kaptan video mükkemmel olmuş eline sağlık Flight Simulator X deluxe nin 40 ıncı parttayım nerdeyse dvd 1 bitti dvd 2 yi indirceğim şimdi inşallah aranıza katılırım gerçekçi online uçuş zevkini bende yaşarım uçuş hakkında biraz bilgiye ulaştığım zaman daha güzel olcağına eminim(Süper Simulator)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityProfessional -- 26 Şubat 2008; 18:09:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SecurityProfessional

bu arada kaptan video mükkemmel olmuş eline sağlık Flight Simulator X deluxe nin 40 ıncı parttayım nerdeyse dvd 1 bitti dvd 2 yi indirceğim şimdi inşallah aranıza katılırım gerçekçi online uçuş zevkini bende yaşarım uçuş hakkında biraz bilgiye ulaştığım zaman daha güzel olcağına eminim(Süper oyun)

Oyun deyil similasyon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pgasusking

call of dutyyy 4 tabi ki de

+1
  • bence crysis çok abartılı bir oyun her yönden o yüzden cod4(hem eglenceli hem de ii grafikli)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.