Şimdi Ara

Gerçek bir 'amiral gemisi' tavsiyesi istiyorum arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amiral gemisi katili önersek olurmu :D

Kimsede dememişki aga Oneplus 3T diye bir cihaz var:D

İşin şakası bir yana oneplus 3t ye bak derim, şuan bence android dünyasındaki en güçlü, en hızlı ve en stabil çalışan cihaz kendisi. Yerinde olsam oneplus 3t alırdım ki ben kendime aldım zaten :D kolay gelsin.
  • Öne oneplus 3t gerisi hayal :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışından telefon almaya karşı bir ön yargım yok ama, Türkiye'de satılmayan telefonlara karşı bir ön yargım var. Bazı konularda uyumsuzluk sorunları olduğunu biliyorum ve yazılımsal-donanımsal servis, parça ve tartışma, bilgi alışverişi desteği bulmak zor. Ayrıca bilenler, işin kompetanı olanlar hariç, Türk halkının nazarında bir arketip yaratamadığı için bilinirliği olmadığından, piyasası dar olmasından dolayı, değer çok düşüyor...

OnePlus 3T'nin amiral gemisi katili olduğundan şüphem yok ama, Oxygen ROM'un arayüzünü hiç beğenmiyorum. General Mobile'ın sattığı Android One grubu telefonlarla neredeyse aynı arayüze sahip ve bu bana çok banal geliyor. Bilmiyorum, belki farklı temalar, launcherlar yükleniyordur ama tahminen onlar da varsayılan durumdaki performansı vermez diye düşünüyorum. Tabi kullanıcıları olarak siz daha iyi bilirsiniz...

Türkiye'de satılmayan telefonlara karşı olan ön yargım ve OnePlus 3T'nin kaliteli bir kulaklığa verdiği ses kalitesi ve şiddeti için ne dersiniz? Bir HTC 10 kadar var mıdır? Bu benim için birinci derecede önemli. Eğer ikinci dereceden önem verdiğim ekran panelini beğenseydim, HTC 10'u ses yeteneğinden dolayı, tasarımındaki dandikliğe bakmaksızın alacaktım. Hala da "almayacağım" demiyorum, düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 12 Ocak 2017; 0:50:46 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.