Evet arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi girişimci, çevresine güvenen ve insanlara faydalı olmak isteyen özellikle forum kurmak isteyenleriniz için elimde harika özellikleri olan bir hosting paketi var.
Özellikleri :
Essentials Disk Space (MB): 170 GB Traffic - Bandwidth (GB): 1000 GB
Database ODBC: unlimited MS-Access 97/2000/XP/2003: unlimited MS-SQL Server 2005 or SQL Server 2000 on request: 2 MS-SQL Server Space: account size MS-SQL Server Backups: 2 version MySQL: 50
Security FREE Shared SSL 128Bit: Yes
Özelliklerini vermiş olduğum hosting paketi ile birlikte tabi ki bir domain de var (c0ra.net) fakat hoşunuza gitmezse bu domainin yanına 6 tane daha domain ekleyerek sitenize 7 farklı domainden giriş imkanı sunabilirsiniz.
Lütfen tüm bu yazdıklarımda bir art niyet aramayın ve bunu bir alış veri olarak görmeyin. Sitenin gizli bilgilerini size verdikten sonra site tamamen sizin olacak ve sitenizde benimle alakalı herhangi bir reklam yayınlamanızı da istemeyeceğim.
Teklifime lütfen web tasarımından anlayan arkadaşlar karşılık versin. Çünkü onlarca insanla "ASP mi daha iyi PHP mi?" türünden muhabbetler yapmak istemiyorum.
MSN adresimi yada herhangi bir yazışma adresimi burada vermeyeceğim. Bu konu başlığı altına durumunuzu ve konumunuzu bildiren bir cevap yazarsanız yazışma adresimi özel mesaj olarak bildiririm.
İlginiz için teşekkürler...
merhabalar ben kendime site kurmak istiyorum. joomla ve smfde deneyimliyim. Şuanki projem yerel sanatçıların tanınması için eğer kabul ederseniz bende sizden host almak isterim
servage vb. yabancı hosting olduğu belli hayırlı işler diyelim..
quote:
Orjinalden alıntı: MadLuck
servage vb. yabancı hosting olduğu belli hayırlı işler diyelim..
Evet yabancı bir hosting. Daha önceleri tasarımlarıma da ev sahipliği yapmış güvendiğim bir hosting firması.
Ayrıca yukarıda bahsettiğim hostingin 2 yıllık ücreti ödendi. Eğer hit bir site olursa ödemeye devam edeceğim.
İlginiz için teşekkürler..
Yok mu arkadaşlar istekli? Yoksa hosting hesabını kapatmayı düşünüyorum...
var
başarılar
Tamam çok ucuz oluyor yurt dışındakiler ama herkesin süper ingilizcesi yok bari Türkiyeden alırsan bi sorun çıkarsa karşındakiyle maille fln değil direk telefon ederek anlaşırsın
Ama başarılar dilerim...
merhaba ben bu hosting e talibim elimdden geldiği kadar yapmaya çalışacağım
selam arkadaşlar benim tr de bi serverim var
girişimci arkadaşlara bende yardımcı olmak isterim
isterseniz boyle 170 GB gb filan veremem ama yardımcı olmak isterim