Şimdi Ara

Gerçek bir ücretsiz görüşme programı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeni bi program buldum.Programın adı interweb.Bu programı sitesinden çekerek bigisayara kuruyorsunuz ve kendi numaranızı yazıp daha sonra altındaki kutucuğa aramak istediğiniz numarayı yazıyorsunuz ve ara butonuna basıyorsunuz ve gerisini programa bırakıyorsunuz bi kaç saniye sonra önce sizin telefonunuz çalıyor cevapladığınız zamanda bu sefer aramak istediğiniz telefon numarası çalmaya başlıyor.Ve 5 dk boyunca sınırsız görüşebiliyorsunuz.Evi cebi yurtdışını heryeri aramak bedava.Beş dakika görüştükten sonra görüşmeniz kesilir.Sonra bi beş dakika bekleyerek daha sonra tekrar aradığınızda tekrar bi beş dakika daha görüşüyorsunuz.Bu böyle gidiyor.Sitesinden daha ayrıntılı bilgi alacaksınızdır.Sizlere kıyağım olsun.Ben denedim süper çalışıyor ve kesinlikle kontür yemiyor.-20 kontürümüz vardı telefon yine aradı.Süper bişey deneyin sizde bana hak vereceksiniz.

Gerçek bir ücretsiz görüşme programı.

Site adresi:http://www.inter.web.tr/

Programda burada:http://www.inter.web.tr/interwebtr.exe

• iyiymiş ya yapandan ve bulandan Allah razı olsun tşkrler.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: to.like.no.other.abi

iyiymiş ya yapandan ve bulandan Allah razı olsun tşkrler.........
    Yazılım Genel Bölümünde Verildi Ama Sağlamlığından Şüphe Ediyoruz Dinleniyormuyuz Acaba Falan Diye 3-4 Kere Denedim Süper Çalışıyor Kontör Flaan gitmiyor ama sağlammı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: »gαяgi»·

Yazılım Genel Bölümünde Verildi Ama Sağlamlığından Şüphe Ediyoruz Dinleniyormuyuz Acaba Falan Diye 3-4 Kere Denedim Süper Çalışıyor Kontör Flaan gitmiyor ama sağlammı acaba

Alıntıları Göster
    Bi deneyelim bakalım.

Dinlenme olasılığı var tabi. Ama kim neden normal kullanıcıları dinlemek istesin?

Fakat bi de şu var. Kim neden bedava arama yapabilecek bir program üretsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bi deneyelim bakalım.

Dinlenme olasılığı var tabi. Ama kim neden normal kullanıcıları dinlemek istesin?

Alıntıları Göster
    Program için çok teşekkürler...
  • quote:

Bi deneyelim bakalım.

Alıntıları Göster
    bence öyle güvenmeyin.telefon nonuzu alınca bir çok şirket sizi üye yapıyo.o anda kontörünüzü yemediği için ücretsiz sanıyosunuz ama sonradan yavaş yavaş yutmaya başlıyo.ben de nomu biyere girmiştim ücretsiz diye.meğersem beni üye yapmış.az kontörüm gitmemişti.sonradan bi sited bunun iptalini bulmuştum da halletmiştim.ama bunu bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARIFYASIN

bence öyle güvenmeyin.telefon nonuzu alınca bir çok şirket sizi üye yapıyo.o anda kontörünüzü yemediği için ücretsiz sanıyosunuz ama sonradan yavaş yavaş yutmaya başlıyo.ben de nomu biyere girmiştim ücretsiz diye.meğersem beni üye yapmış.az kontörüm gitmemişti.sonradan bi sited bunun iptalini bulmuştum da halletmiştim.ama bunu bilemem.

Alıntıları Göster
    Yav arkadaşlar bizim tellerde problem çıktı.bu programı kurdum filan görüştük neyse yarım saat öncesine kadar dışarıdan filan arama alıyodu şimdi problem çıktı telefonumuzdada faksımızdada çevir sesi yok.Dışardan aradığında meşgul sesi veriyor.bilmiyorum programmı yaptı?ne olduysa telefonların ikiside iptal.Sizce ne yapabilirim.Varmı bi fikriniz.Telekoma arıza bildiriminde bulunduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 8 Ağustos 2007; 18:57:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux2005

Yav arkadaşlar bizim tellerde problem çıktı.bu programı kurdum filan görüştük neyse yarım saat öncesine kadar dışarıdan filan arama alıyodu şimdi problem çıktı telefonumuzdada faksımızdada çevir sesi yok.Dışardan aradığında meşgul sesi veriyor.bilmiyorum programmı yaptı?ne olduysa telefonların ikiside iptal.Sizce ne yapabilirim.Varmı bi fikriniz.Telekoma arıza bildiriminde bulunduk.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

bir şey düşünüyorum ama saçma olabilir.
    sitede
    Program Adsl Kotamı Harcarmı?

Hayır. Sistem sadece arama emri gönderirken veri gönderim işlemi yapar ses iletişimi sizin bilgisayarınız üzerinden gerçekleşmez.(o halde nerden.bence başkalrının hattı üzerinden)
    Bu durumu dilerseniz görüşme esnasında bilgisayarı yada internet bağlantınızı keserek test edebilirsiniz

diyor.belkide sizin gibi bu programı kullananlar üzerinden konuşma yaptırıyolardır.yarım saat kadar siz konuştuktan sonra diğer kullanıcılar sizin hattınız üzerinden konuşma yapabilir.sadece varsayım
    ama güvenilir olmadığını düşünüyorum.kendi nomuzu girmeden arama yapabildiğimiz bir pro olmalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIFYASIN -- 8 Ağustos 2007; 19:08:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARIFYASIN

quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

bir şey düşünüyorum ama saçma olabilir.
    sitede
    Program Adsl Kotamı Harcarmı?

Hayır. Sistem sadece arama emri gönderirken veri gönderim işlemi yapar ses iletişimi sizin bilgisayarınız üzerinden gerçekleşmez.(o halde nerden.bence başkalrının hattı üzerinden)
    Bu durumu dilerseniz görüşme esnasında bilgisayarı yada internet bağlantınızı keserek test edebilirsiniz

diyor.belkide sizin gibi bu programı kullananlar üzerinden konuşma yaptırıyolardır.yarım saat kadar siz konuştuktan sonra diğer kullanıcılar sizin hattınız üzerinden konuşma yapabilir.sadece varsayım
    ama güvenilir olmadığını düşünüyorum.kendi nomuzu girmeden arama yapabildiğimiz bir pro olmalıydı

Alıntıları Göster
    Bir türlü güvenemediğim halde denedim ve çalıştı. Yani hiç bir şey yokmuş gibi bağlantı kuruldu ve görüştüm.
    Üstelik ne benden ne de aradığım kişiden bir kontör düştü.

Şu an itibari ile bir sorun yok gibi.
    Umarım ilerde de olmaz.

Ben yine de kullanmayın derim.

• quote:

Bir türlü güvenemediğim halde denedim ve çalıştı. Yani hiç bir şey yokmuş gibi bağlantı kuruldu ve görüştüm.
    Üstelik ne benden ne de aradığım kişiden bir kontör düştü.

Şu an itibari ile bir sorun yok gibi.
    Umarım ilerde de olmaz.

Ben yine de kullanmayın derim.

Alıntıları Göster
    Bizim telefon bu arada açıldı.Ama maalesef bu saatten sonra bu programı kullanamıycam.Böyle bişe daha meydana gelirse beni afaroz ederler.Şaka bi yana baya uğraştırdı bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: crux2005

Bizim telefon bu arada açıldı.Ama maalesef bu saatten sonra bu programı kullanamıycam.Böyle bişe daha meydana gelirse beni afaroz ederler.Şaka bi yana baya uğraştırdı bizi.

Alıntıları Göster
    aBi allah razı olsun bu programı yapandan ben 8 dk ya kadar görüime yaptım hiç hatta kopma sorunu yok aynı tel görüşmesi gibi farklı olan tek şey BELEŞ .....

• quote:

Orijinalden alıntı: kpzlisalih

aBi allah razı olsun bu programı yapandan ben 8 dk ya kadar görüime yaptım hiç hatta kopma sorunu yok aynı tel görüşmesi gibi farklı olan tek şey BELEŞ .....

Alıntıları Göster
    Şüpheliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 8 Ağustos 2007; 23:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

Şüpheliyim...

Alıntıları Göster
    peki bunu nasıl yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: power512

peki bunu nasıl yapıyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: power512

peki bunu nasıl yapıyor

üzümü ye bağını sorma

Allah'ın hikmeti... çözmüş deilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

peki bunu nasıl yapıyor

üzümü ye bağını sorma

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar. Programla yaptığınız konuşmaya hiç dikkat ettiniz mi bilmem. Normal şebeke üzerinden konuşma yaparken mesela iki hattın ucundaki kişiler de sessiz kalınca konuşmayınca çevrenin sesi gelir hafif bi buğulu bi ses gelir. Yani bir ses duyarsınız nihayetinde.
    Fakat programla konuşunca sadece birbirinize gönderdiğiniz konuşma sesleri gidiyor. Başka bir şey yok.
    Sanki voip kullanır gibi ya da bas konuş kullanır gibi bir durum var. Hani telsizlerde olur ya konuşursun ve son harfi söyleyince karşıdaki duyduğu anda ses birden kesilir başka bir ses gelmez aynı şekilde.
    Program sanırım voip tabanı ile çalışıyor.
    Aksi gibi sitesinde de detaylı bilgi yok.

Düzeltme;
    Sitelerinde dün forum falan yoktu. Bugün forum haline çevrilmiş.
    http://forum.inter.web.tr/showthread.php?tid=11&page=2
    Burada site yönetimi ve muhtemelen programı yapan kişilerin açıklamaları mevcut

quote:

Arkadaşlar öncelikle program kotayla ilgili bi sorun yaratmaz bilginiz olsun....
    Program yurt dışındaki voip servislerinin ücretsiz promosyon sürelerini kullanıyor....
    Tabiki voip servisleri bu ücretsiz sürelere ne kadar daha izin verir onlara kalmış...
    Fakat promosyon süreleri doldukça yazılım update edilecek ve farklı servisleri kullanmaya devam edecek, aynı zamanda yakında sms modülü eklemeyide düşünüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Ağustos 2007; 11:19:18 >

• quote:

quote:

peki bunu nasıl yapıyor

üzümü ye bağını sorma

Alıntıları Göster
    ben programı indirdim fakat numaraları yazmam gereken yerlere kullanıcı adı ve parola koymuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanemmi

ben programı indirdim fakat numaraları yazmam gereken yerlere kullanıcı adı ve parola koymuşlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: osmanemmi

foruma üye olman lazım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: osmanemmi

foruma üye olman lazım

Alıntıları Göster
    Beyler bedave sirke baldan tatlıdır ama acısı çıkar sonra.. Belki ilk aşamada reklam olsun diye bedava yapıyorlardır. Ama sonradan bir bindirme olabilir. Dikkatli olmak lazım. Telefona virus falan atabilirler. Bence iyice araştırılmalı.. İşten anlayan varsa bi araştırsın, kesinlikle güvenilir desin. Bizde kullanalım sirkeyi..

Ya da siz deneyin. Eğer bir aya kadar bir problem olmassa bende kullanmaya başlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: sadi_mr

Beyler bedave sirke baldan tatlıdır ama acısı çıkar sonra.. Belki ilk aşamada reklam olsun diye bedava yapıyorlardır. Ama sonradan bir bindirme olabilir. Dikkatli olmak lazım. Telefona virus falan atabilirler. Bence iyice araştırılmalı.. İşten anlayan varsa bi araştırsın, kesinlikle güvenilir desin. Bizde kullanalım sirkeyi..

Ya da siz deneyin. Eğer bir aya kadar bir problem olmassa bende kullanmaya başlarım

Alıntıları Göster
    denek miyiz biz
    ya da şey olabilir numaraların alayını bir yere yazıp kaydını tutup reklam mesajları atabilirler

• quote:

denek miyiz biz
    ya da şey olabilir numaraların alayını bir yere yazıp kaydını tutup reklam mesajları atabilirler

Alıntıları Göster
    şunu bide ben deniyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.