Şimdi Ara

Gerçek Dışı Yetkili Servis Expertiz Raporu. Acil Yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
14.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar mahkeme sonucu ne oldu acaba.merek ettim.
  • bu tramerden aracın kazalarını nasıl görüyorsunuz arkadaşlar ben de giriyorum ancak poliçelerini görebiliyorum.
  • arkadaşalr ne oldu acaba arkadaşımız bilgi verirse güzel olur
  • bürokrasi arkadaşı yıldırmış olsa gerek
  • evet adamı ,da perte mi çıkardı aceba bu servis ses soluk cıkmamıs:) saka bı yana allah boyle ınsanların boynunu altında bıraksın nedıyelım gecmıs olsun....
  • hort a bak
  • bi hortda ben yapayım bari belki bi ses gelir
  • fılmın sonunu cok merk ettık ama elektrıkler kesıldı ızleyemedık sınır olduk....arkadasım ne vardı neler oldugunu paylassaydın da hepımız bılgılenseydık ?
  • Yüzlerce kez söyledim servisler dötüyle expertiz yapıyor.Verilen paraya yazık.Sağlam bir kaportacınız olsun.Hoş onların da çoğu malın önde gideni,en güzeli kaportacının birinde yaz stajı yapmak

Eğer kaporta-şasi-boya tecrübelerimden yararlanmak isteyen arkadaşlar olursa bir ara grup yapabiliriz İzmir'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofd15

Merhaba arkadaslar.. geçen ay uzun araştırmalarım sonucu begendigim bi marka araçı satın almak amaçıyla kontrol ettirmek için yetkili servisine götürdüm. tabi 100 TL karşılığında bana expertiz yapacakları söylediler. kabul ettim iki saat sonra gelin dediler.Geldigimde elime raporu verip işte moturunda surasında burasında ufak tefek değişmesi gereken yerler. ama öyle ağır bişey yok, kazası yok boyasında kaportasında bişey yok. arızaların oldugu kahıt burada deyip fotokobisini çektirip verdiler.bende bunun üzerine aracı satın aldım. fakat sonra şüphelenip başka bi ilde baska bi servise götürdügümde bu araç kazalı ve boyalı dediler.

Şimdi ben ne yapmalıyım. Yani bana o expertiz raporunu verip kazalı araç almama sebeb olan servis hakkında neler yapabilirim. bunun adli yönü ve yolu varmıdır.Nasıl olacaktır. varsa sonuçunda onlardan ne gibi bi hak kazanabilirim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum...

Son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam arkadaşlar, biliyorum aradan çok zaman geçti, misafir oldugum bi yerde boş kalınca bi gireyim dedim internete, oda aldı beni taa buralara kadar getirdi, bide ne göreyim, benden haklı olarak sonuç bekleyen arkadaşlar var. Olay söyle gelişti, gittim avukata anlattım durumu, oda bana bu işin çok uzun sureceğini, en iyisi gel sen bu işten vazgeç parana yazık dedi, bende biraz düşündükten sonra -ki ben o sıralar bir doğu ilindeyim, uğraşacagım yer taa İstanbul- mesleğim gereği kazandığım deneyimlerime de dayanarak avukat beye hak verdim ve Allah'a havale ettim onları, vazgeçtim, o şekilde binmeye devam ettim, bi zaman sonra araç şöyle sağlam bi benzin beyni arızası verdi, 1000 tl uçtu gitti, yaptırdım, bi kaç ay zaman sonra seyir halinde araçı mucura kaptırdım ve direğe çarparak kaza yaptım, bu seferde ben götürdüm servise, yaptırdım, ve o haliyle de sattım...Ve böylece bu hikayeyi sonlandırdım... Şimdi bayiden 2012 Honda Civic aldım, oda evimin önünde bir O.Ç tarafından fena halde çizildi, ama boyattırmadım, öylece geziyorum,,, Ne yapalım dünya malı işte, fazla kafa yormağa değmiyormuş, sağlık olsun yeter, Benden bu kadar, Allah'a emanet olun... Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

quote:

Orjinalden alıntı: ofd15

Evet Yetkili Servis.. Aracım 2006 C4.. Servis ise Topkapı Citroen servisi....elimde onların bana ,eliyle arızaların yazıldıgı kagıdın fotokobisi ve ödemiş oldugum miktarın faturası var....
    bunlar yeterli olurmu....

Maalesef karşı taraf bu işten kolayca sıyrılır. "Bizim ekspertiz yaptığımız tarihte araçta hasar yoktu. Hasar o tarihten sonra gerçekleşmiş" derler...

Haklılığınızı ispatlamanızın iki yolu var;

Eğer hasar yetkili serviste onarılmışsa ve bunu raporda belirtmemişlerse işte o zaman haklı çıkarsınız.

Bir diğer yol ise hasar nerede, hangi serviste, hangi sigortadan yapıldıysa faturasına ulaşıp fatura tarihini delil olarak kullanabilirsiniz. Bunun için de tramer ile görüşün...

Geçmiş olsun...

Yanlış biliyorsun tamirinde kullanılan materyallerin yaşı hesaplanabiliyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.