Şimdi Ara

Gerçek Donwahg, Jangan ve Hotandan Resimler , Bilgiler.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
0
Favori
21.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Xlargest

Gerçek Donwahg, Jangan ve Hotandan Resimler , Bilgiler..

bunlarda benden olsun... noob trader ve kurtların kapışması (:

Abi koptum ya süper

• Birazdan ben dunhuang dan resimler veriim

Burasida nere bole

buda uydu goruntusu ama sehir tam olarak nerde secemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 16 Aralık 2006; 23:16:55 >

• ztn hotan görüntüsünü irandaki tac mahaldan alıo resimde güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xlargest

bunlarda benden olsun... noob trader ve kurtların kapışması (:

Koptum ya

• @@@@ tHe_imppxx

adamım süper resimler eline emeğine sağlık...bu topiğe bişeyler katan herkese tekrar teşekkürler...
  • xian çin de bi yer ve tam yanında xianyang yang kötülüktü galibaha yani kötüxian gibi biişi oluyo yang ya kötülük yada iyilik ti xianın nüfusu 2,5m civarında xianyang ın 1m civarında ying iyilikmiydi kötülükmüyüyang fln bunları bilen birisi yazsın ying yang karıştırıyom da b böle hatırlıyom ama ying iyilik yang kötülü araştırma yapcam bunları google earth dan buldum şuan dvm ediyom vede google eartha şehiriniçlerin de resimler var dı şehirin için deki kalelerin önden görünüşü gibi
  • Oyun sayesinde gawurla anadoluyu örenio
  • donwhang cave

karakoramdan bir görüntü

adamlar taklamakana asfalt dökmüş geziyo bizde hala açılacak

5 yıldız trade yanlız 1 tane hunter var

• vay canına PrinceLaCroix akaşın ressimleirnden en altaki aynı bizm cavenin girişi çok harika olmuş
  • wo
  • @@@@shadylotd

çok süper resimler..eline sağlık seninde...

bu arada topiğin başlığını değiştiriyorum...hotan diye açmıştım iş iyice genişledi komple silkroad oldu...

Gerçek Hotan Donwhang Jangan dan resimler yapıcam...
  • bu da sro nun dier online oyunlar gibi sacma sapan ve full hayal olmadıgını gösteriyor bize
  • evet dunhuang haritasının silkroad haritasının arasındaki benzerliği vs. biryığın şey var
  • quote:

Orjinalden alıntı: OttoManiax

bu da sro nun dier online oyunlar gibi sacma sapan ve full hayal olmadıgını gösteriyor bize

bi online oyunun saçma sapma olmaması için illa gerçek hayatta olan mekanları kullanması gerekseydi bütün online oyun yapımcıları bunu yapardı emin ol..örnek verirsek world of warcraft, warhammer online, ultima online gibi oyunların çok uzun yıllara dayanan derin hikayeleri vardır...öyle bir dünya yaratmışlardırki bu oyunlar ve kitapları içinde girsen kaybolursun...

benim daha farklı bir bakış açım var...bence sro gerçek mekanları gerçek hikayeleri kullanarak kolaya kaçmıştır asıl...kendi hikayesi yoktur sro nun...zaten hepimiz ipek yolunu biliriz...çini ,taklamakanı biliriz...bu bizde bir merak uyandırmaz o yüzden...ama mesela warcraftın öyküsü dünyası entrikaları v.s. v.s içine girip yaşamadan bilemezsin..çok daha kapsamlıdır çok daha derindir...o yüzden asla sıkılmazsın...

• eheh canım Türkiyem heryerden guzel
  • bunlar da benden

TaklaMakan

Janganın kapısı

burası janganın önü ve kasılmaya çalışan nooblar

trade yapan ezik traderler

hotanın önünde stall kurmuş element satmaya çalışan nooblar

hepsi olurda 5 k pls ciler olmas mı
    bu noob da yoldan geçen bir traderden 5 k dileniyor

benden bu kadar
    we son olarak da
    NASILIM ??

• BAYA Bİ ÇALIŞMA İCERSİNE GİRMİŞ HERKES YA BU NE GAZDIR ANLAMADIM
  • zaten bu geçen forumlarda verilmişti
  • adamlar ne guzel oyunlarında kendı kültürlerını kendı mımarılerını kendı fıkırlerını benımsetıyorlar herkese ve oyun sebebıyle de bakın adamların tarıhını bıle arastırmaya basladık..keske bız de böyle oyunlar yapabılsek de osmanlının kültürünü mımarısını anlayısını ve tarıhını arastırtsak tum dunyaya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: calebkan

adamlar ne guzel oyunlarında kendı kültürlerını kendı mımarılerını kendı fıkırlerını benımsetıyorlar herkese ve oyun sebebıyle de bakın adamların tarıhını bıle arastırmaya basladık..keske bız de böyle oyunlar yapabılsek de osmanlının kültürünü mımarısını anlayısını ve tarıhını arastırtsak tum dunyaya..

aslında güzel bir düşünce seninki ama tam anlamıyla doğru değil...şöyle açıklayayım sana hemen...

ipek yolu dendimi zaten akla hemen iki millet gelir...biri çin biri Türk...Yani biz zaten oyunun içinde varız...Osmanlı çok ayrı bir konu...Zaten oyunda geçen dönemle osmanlı arasında yaklaşık 1000 seneden fazla bir süre var..burda araştırdığımız onların tarihi gibi gözüksede aslında bizim tarihimiz..taklamakan, dunhuang, hotan gibi bölgeler yüzyıllarca Türk boylarının yaşadığı mekanlar...Zaten hotan daki mimariye dikkat edersen bizden kalma izleri görüceksin...hattta topiğin ilk başında koyduğum resimde bir cami resmi...

haklı olduğun konu ise osmanlı ile iligili bir proje neden yapılmıyor...yapılsa eminim çok güzel olurdu...ve hikayesi gerçekten sağlam olurdu...osmanlı başlı başına fenomen çünkü...

@K_R_A_L@

bu topik daha önce herhangi bir forumda verilmedi...arada bir yukarılara taşındığı için topiğin kendisiyle karıştırdın galiba...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.