Şimdi Ara

Gerçek Donwahg, Jangan ve Hotandan Resimler , Bilgiler.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
21.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 1a93a7

quote:

Senin hiç işin yok mu?

millete takılmak içinmi girion foruma ?

hmmm unide okuyorum.
    boş zamanlarıımda insanlara takılmak için foruma giriyorum.

çok belli ediyosun

açılan her topigi böle mahfetmek zorundamı hissediosun kendini ?
  • quote:

açılan her topigi böle mahfetmek zorundamı hissediosun kendini?

hayır aslında hiç bi topickte bunu yapmak gibi bi niyetim yok. ama benim isteğim dışında böyle bi durum meydana geliyor.
  • quote:

quote:

açılan her topigi böle mahfetmek zorundamı hissediosun kendini?

hayır aslında hiç bi topickte bunu yapmak gibi bi niyetim yok. ama benim isteğim dışında böyle bi durum meydana geliyor.

yorum yok

madem kendine hakim olamıyosun orasına ben karışamam...
  • quote:

haahhaha ben ne yaptım ki şimdi direk bukadar sert çıkıyorsun
    sadece hoş geldin dedik.
    Okadar laf söledikten sonra gelmene biraz aşırdım okadar.

ayrıca benim ağırıma giden bişey olsa buraya msj yazıp tepede kalmasını sağlamazdım.ağırıma giden bişey olursa bunuda direk sölerim zaten merak etme.
    direk gelir gelmez ortalığı karıştımaya çalışan sensin ben hoş geldin diyorum sen laf sölüyorsun.
    acaba sorunlu olan kim?

bu forumda mesaj yazan herkezle muhattab olma hakkım war.
    ama eğer yazdıklarımı okumak istemiyorsan blocklama gibi bir seçeneğin war onu kullanabilirsin.

Allahım kafayı yicem..bilader ben senlemi takılmaya geldim bu foruma...arkadaşıma konuları up lamasını söyledim hem çocuğa fake diyorsun hemde bana laf sokuyorsun...2 ay geçti hala soğumadı biryerlerin galiba senin...bu topiği uplayan sen deilsin...ayrıca bana hoşgeldin falan deme...mümkünse bana hiçbişey deme...senle muhattab olmak istemiyorum...

ya şu sro kısmına ne zaman girsem sinirlerim tepeme çıkıyor...hele senin nickini görünce aklıma hemen resmin geliyor(tövbe tövbe estağfurullah) ömrümde bu kadar itici biri daha tanımadım çok üzülerek söylüyorum...git benim bölgemden uzaklaş...oyunu bıraktım forumu bıraktım ama seni bırakamadım...etrafımda dolaşma benim...

ya forumu özledim diye üyeliğimi açtırıyorum daha ilk günü geç ilk dakikadan karşıma çıkan adama bak...offff tanrım offff suçum ne benim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 3 Mart 2007; 16:25:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

Taklamakan çölü ayrıca girenin çıkamcağı çöl olarakda adlandırıyo ayrıca elinizde bir asya fiziki haritası varsa, takla makan a girmenin de zor olduğunu görürnsünüz

tabi heryerde edimmu,niya filan var biraz ZOR girilir oraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

quote:

haahhaha ben ne yaptım ki şimdi direk bukadar sert çıkıyorsun
    sadece hoş geldin dedik.
    Okadar laf söledikten sonra gelmene biraz aşırdım okadar.

ayrıca benim ağırıma giden bişey olsa buraya msj yazıp tepede kalmasını sağlamazdım.ağırıma giden bişey olursa bunuda direk sölerim zaten merak etme.
    direk gelir gelmez ortalığı karıştımaya çalışan sensin ben hoş geldin diyorum sen laf sölüyorsun.
    acaba sorunlu olan kim?

bu forumda mesaj yazan herkezle muhattab olma hakkım war.
    ama eğer yazdıklarımı okumak istemiyorsan blocklama gibi bir seçeneğin war onu kullanabilirsin.

Allahım kafayı yicem..bilader ben senlemi takılmaya geldim bu foruma...arkadaşıma konuları up lamasını söyledim hem çocuğa fake diyorsun hemde bana laf sokuyorsun...2 ay geçti hala soğumadı biryerlerin galiba senin...bu topiği uplayan sen deilsin...ayrıca bana hoşgeldin falan deme...mümkünse bana hiçbişey deme...senle muhattab olmak istemiyorum...

ya şu sro kısmına ne zaman girsem sinirlerim tepeme çıkıyor...hele senin nickini görünce aklıma hemen resmin geliyor(tövbe tövbe estağfurullah) ömrümde bu kadar itici biri daha tanımadım çok üzülerek söylüyorum...git benim bölgemden uzaklaş...oyunu bıraktım forumu bıraktım ama seni bırakamadım...etrafımda dolaşma benim...

ya forumu özledim diye üyeliğimi açtırıyorum daha ilk günü geç ilk dakikadan karşıma çıkan adama bak...offff tanrım offff suçum ne benim...

fazla uzatmaya gerek yop benim yazdıkalrımı görmek istemiyorsan hemen sağ üstte kişiyi blocklama war onu lullana bilirsin.onun dışındada istediğim yere istediğimi yazarım dokunan bişey warsa eskisi gibi şikayet butonunu tıklamaya dewam edebilirsin.

• hehehe renkli kişilik:)
  • quote:

hehehe renkli kişilik:)

ben artık söyliyecek söz bulamıyorum...seni Allah a havale ettim..
  • buyrun bunlarda benden...

Gerçek Donwahg, Jangan ve Hotandan Resimler , Bilgiler..

donwang surları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janissaryy35 -- 3 Mart 2007; 22:34:03 >

• eline sağlık yanlız resimlerin bazılarında problem var sanırım...bi el at istersen..
  • bu arada heralde tarim basinde petrol çıkıyomuş
  • bunlar çok kez verildi ne deriz emeğine sağlık
  • resimleri hallettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: janissaryy35

resimleri hallettim

eyw kardeş çok teşekkürler...bu arada ordaki aslan resmi chin tomb daki aslanlardan dikkat ederseniz...

@@@ulukemal

sanada teşekkürler ama topiğin ilk açılış tarihine bidaha bak istersen.
  • @LORD_WESTSIDE

abi nerelerdesin sen ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: EvilPhoenix

@LORD_WESTSIDE

abi nerelerdesin sen ya

bırakmıştım forumu...hatta kapattırmıştım nickimi...bugün rica ettim açtılar...buralarda olurum artık...
  • Unique Boss yerleri baska yerde yok :):)
    [img=http://img137.imageshack.us/img137/8259/silkroadbossmr3.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlos11 -- 4 Mart 2007; 11:53:36 >
  • foruma yeni katılanlar için UP
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.