haythuyt ortalığı mı germeye çalışıyosun şu cevabın neresi tokat ? :) Bjknin lafı bile geçmezken, görmekten bıktığımız bir pancu fotoğrafı koyuyo.
quote:
Orjinalden alıntı: alpaslanbek
Ya boşver onları tınlayan yok zaten. Gs Fb çekişmesi yıllardır devam ediyo. Onlar takıladursun 3 maçlık turnuvalarda kupa alıp..
Dikkat et nerde Fenerbahçe Galatasaray muhabbeti olsa araya mutlaka bi tane beşiktaşlı girer. Neyin kompleksi bu anlamıyorum bırakın ezeli rakibimizle doya doya konuşalım tartışalım. Bilmiyorlarki beşiktaşı 10 defa yensek bize 1 Galatasaray galibiyeti sevinci yaşatmıyor. Eminimki bu Galatasaraylılar içinde böyledir. Şimdi bir anket yapsak Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili takımınız hangi takımı malup edince daha fazla seviniyorsunuz diye. Fenerbahçelilerin en fazla oy kullanacağı Galatasaray, Galatasaraylılarında Fenerbahçe. Aslında bunu herkeste biliyor. Zaten bu araya girmeler falanda bu yüzden.
cevabı basit arkadaşım GS yi her maç yenebiliyorsunuz Beşiktaşı 10 maçta 1 maç yeniyorsunuz sevincniz kısa sürüyor...bakmayın son senelerde toparladınız biraz... bana da her zaman yendiğim takımın maçları zevkli gelirdi. FB-GS maçları derbi olmaktan bile çıktı artık,sonucu belli maçın nesi derbi ya?
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
cevabı basit arkadaşım GS yi her maç yenebiliyorsunuz Beşiktaşı 10 maçta 1 maç yeniyorsunuz sevincniz kısa sürüyor...bakmayın son senelerde toparladınız biraz... bana da her zaman yendiğim takımın maçları zevkli gelirdi. FB-GS maçları derbi olmaktan bile çıktı artık,sonucu belli maçın nesi derbi ya?
Galatasaraylılar içinde bu böyle
e adamlara öyle bir hırs yaptırıyorsunuzki her maç her maç dalga geçerek tabiki onlarda doğal olarak bu maçlara daha fazla konsantre oluyor...dikkat et Beşiktaşlı adam da GS maçını fazla kaale almıyor yenilse.neden,onlarda kanıksamış olayı iki tarafta birbiriyle dalga geçmiyor...
bu senelerdir böyle GS nin Fenere şansı tutmaz Fenerin Beşiktaşa Beşiktaşın GS ye.konsantrasyonmu farklı oluyor neden böyle ben çözemedim bunu hala...
adamlara bak ya beşiktaşı yenince sevinmiyorlamış,daha dün bir bugün iki ya dengeyi kurmanız ne çabuk kaale almaz oldunuz bizi?
quote:
hayır Galatasaraya yenildiğimizde de çok üzülüyoruz Beşiktaşa yenildiğimizde normal 3 puan için üzülüyoruz Galatasaray maçı çok anlamlı oluyo ama olay 3 puan değil.
Gs amatöre de düşse Bjk maçlarından daha önemli olacaktır taraftarlar için.
e dedik ya BJK mağlubiyeti normal geliyor size artık,GS lilerde sizin maçlara üzülmüyor artık onlarda alıştı.biz de GS maçlarına fazla üzülmüyoruz bizde alıştık bu böyle sürüyor gidiyor... ama bir tek büyük oluyorsunuz bir Trükiyede iki büyük takım oluyor siz de karar veremediniz ne diyeceğinize o an işinize hanisi gelirse onu söylüyorsunuz...
quote:
e dedik ya BJK mağlubiyeti normal geliyor size artık,GS lilerde sizin maçlara üzülmüyor artık onlarda alıştı.biz de GS maçlarına fazla üzülmüyoruz bizde alıştık bu böyle sürüyor gidiyor... ama bir tek büyük oluyorsunuz bir Trükiyede iki büyük takım oluyor siz de karar veremediniz ne diyeceğinize o an işinize hanisi gelirse onu söylüyorsunuz...
ilkerinanç@, buna biz karar vermiyoruzki. Yani bu konunun muhatabı biz değiliz. 35 milyon Fenerbahçeli ile 25 milyon Galatasaray taraftarı. Bencede böyle gelmiş böyle gider fazla iredelemeye gerek yok
Umarım ilk cümlesi hariç bu yazdığıma cevap vermeyi düşünmezsin
quote:
hayır Türkiyede 3 büyük takım oldu her zaman. alıştığımızdan olduğunu sanmıyorum,bence Galatasaraylılar bizim maçlara çok üzülüyolardır yendiklerinde de çok seviniyolardır,ben böyle tahmin ediyorum bi Gsli cevap versin.
şu çeyrek finali geçtiklerinde bence kupayı almalarından daha çok sevinecektir Galatasaraylılar,Fenerbahçeliler için de öyle ama Bjkye kupa kaybetmek,Rizeye kupa kaybetmek kadar koyar sanırım yani benim için öyle.
yarı final kupa maçını bile radyodan dinlemiştim ben uzatmalara gidip nobrenin çaktığı ama hiç bir Gs maçını kaçırmam mutlaka izleyecek bir yer bulurum :))
quote:
Orjinalden alıntı: simple
quote:
ilkerinanç@, buna biz karar vermiyoruzki. Yani bu konunun muhatabı biz değiliz. 35 milyon Fenerbahçeli ile 25 milyon Galatasaray taraftarı. Bencede böyle gelmiş böyle gider fazla iredelemeye gerek yok
Umarım ilk cümlesi hariç bu yazdığıma cevap vermeyi düşünmezsin
35milyon Fenerbahçeli :D Gsliler Fblilerden fazla ya :)
benim anlamadığım birşey var. bak yukarıda neler yazmışım bir tane Allahın kulu GS li çıkıp birşey dememiş hatta espirime karşılık vermiş adam...aynı şekilde GSlilerde bu tür espiriler yapsa bizim tepkimiz de farklı olmuyor... size bir kaleci espirisi yapılmış başladınız hemen triplere...
aynı şeyi GS liler size yapsa aynı tribi yapıyorsunuz oysaki Fenerbahçeliler çıkıp her türlü espiriyi şakayı alaya almayı hak olarak görüyor kendinde bu nasıl birşeydir nasıl bir mantıktır ben anlamadım gitti.bir Fener topiğine girip ufak bi şaka yapmaya bile çekiniyorum ben şahsen,eminim GSlilerde öyle... bunun neyle alakası var sence?
quote:
benim anlamadığım birşey var. bak yukarıda neler yazmışım bir tane Allahın kulu GS li çıkıp birşey dememiş hatta espirime karşılık vermiş adam...aynı şekilde GSlilerde bu tür espiriler yapsa bizim tepkimiz de farklı olmuyor... size bir kaleci espirisi yapılmış başladınız hemen triplere...
aynı şeyi GS liler size yapsa aynı tribi yapıyorsunuz oysaki Fenerbahçeliler çıkıp her türlü espiriyi şakayı alaya almayı hak olarak görüyor kendinde bu nasıl birşeydir nasıl bir mantıktır ben anlamadım gitti.bir Fener topiğine girip ufak bi şaka yapmaya bile çekiniyorum ben şahsen,eminim GSlilerde öyle... bunun neyle alakası var sence?
Şimdi beşiktaşlıların galatasaraylılarla tartıştıkları bir topiğe girip ben 5puntoyla 6 yazıcam
hadi canım sende
aimar ben kıdemli üyeyim hep buradayım germe gibi bir işim olamaz kabul et simple ın şaşırtma sorusuna cuk oturuyor o resim
quote:
benim tepkim ; hem o kullanıcıyı sevmem,hem konunun Bjk ile hiiç alakası yoktu,hem yaratıcılığı hiç yoktu bi yerden sonra sıkılıyo insan hem de o kullanıcı laf oturttuğunu falan sandı bu yüzden.ben cümleler hakarete varmadığı sürece bir şey demem ama haklısın bu forumdaki Fenerbahçelilerin bi kısmı çok çocukça, kavga çıkartmaya meraklı çok Fbli var takımlarına da laf söyletmiyolar MALdonado esprisine deliren var :)
quote:
Orjinalden alıntı: Haythuyt
aimar ben kıdemli üyeyim hep buradayım germe gibi bir işim olamaz kabul et simple ın şaşırtma sorusuna cuk oturuyor o resim
de artık gına geldi :D
quote:
Orjinalden alıntı: Haythuyt
Doğru oturmuş ama bir beşiktaş muhabeti olsaydı cuk otururdu. Şu anda sadece oturmuş. galatasarayla fenerbahçe arasında galatasaray ın gol yiyen kalecileri gerçek galatasaraylı fenerbahçenin gol atan futbolcuları gerçek fenerbahçeli olur diye bir takılma var. Yani bunun beşiktaşla ne lakası var. birisi bize çıkıp bunu anlatsın. O zaman bende o arkadaşı alnından öpüyüm Ama bu noktada 3.kişi olmaktan öteye gidemiyor maalesef.
Evet aimar. Biri 8 diğeri 6 diğer pancu diğeri pendik diğer sigma diğeri tromso diğeri .......
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: qqqqqqq
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Galatasaraya gol atana Gerçek Fenerbahçeli denir yıllardır Fenerbahçe camiasında. Gsliler bu geleneğimizi araklamışlar anlasılan
he gs araklar fb boş durur zaten beste çalmaktan vakit yok sizde birde trencilik oynamıyoruz
nbr sercan nasılsın cezalıydım en sonki nikini göremedim
qqqqqqq Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
su forumda her tartismada ya pancu yada uefa kupasi resmi gormekten gina geldi artik.... forumun ana sayfasina birer tane resim ekleyelim sizde rahatlayin bizde her tartismada gormekten kurtulalim..
quote:
e adamlara öyle bir hırs yaptırıyorsunuzki her maç her maç dalga geçerek tabiki onlarda doğal olarak bu maçlara daha fazla konsantre oluyor...dikkat et Beşiktaşlı adam da GS maçını fazla kaale almıyor yenilse.neden,onlarda kanıksamış olayı iki tarafta birbiriyle dalga geçmiyor...
bu senelerdir böyle GS nin Fenere şansı tutmaz Fenerin Beşiktaşa Beşiktaşın GS ye.konsantrasyonmu farklı oluyor neden böyle ben çözemedim bunu hala...
adamlara bak ya beşiktaşı yenince sevinmiyorlamış,daha dün bir bugün iki ya dengeyi kurmanız ne çabuk kaale almaz oldunuz bizi?
İtalyada da böyle bu genelde. Milan İnteri yener İnter Juventusu Juventus Milanı