benim anlamadığım birşey var. bak yukarıda neler yazmışım bir tane Allahın kulu GS li çıkıp birşey dememiş hatta espirime karşılık vermiş adam...aynı şekilde GSlilerde bu tür espiriler yapsa bizim tepkimiz de farklı olmuyor... size bir kaleci espirisi yapılmış başladınız hemen triplere...
aynı şeyi GS liler size yapsa aynı tribi yapıyorsunuz oysaki Fenerbahçeliler çıkıp her türlü espiriyi şakayı alaya almayı hak olarak görüyor kendinde bu nasıl birşeydir nasıl bir mantıktır ben anlamadım gitti.bir Fener topiğine girip ufak bi şaka yapmaya bile çekiniyorum ben şahsen,eminim GSlilerde öyle... bunun neyle alakası var sence?
Şimdi beşiktaşlıların galatasaraylılarla tartıştıkları bir topiğe girip ben 5puntoyla 6 yazıcam
hadi canım sende
sen yapmıyorsun da yapan var...
Beşiktaşlı takoz lakaplı Recep hakkında açılan her topicde görebilirsin mesela ilk aklıma gelen bu şu anda. -yuh be rakibe atamazsın bu golü... -aa ne gol atmış kendi kalesine ya -oha o ne be(normal seyrediyor olay bak) -altyazıda Tromso mü yazıyo -ha evet ya hede hödö hödö. -bizim UEFA mız var olm... -ee bizde sizi 6-0 yendik nolcak?
bayar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme