Şimdi Ara

GERÇEK GT FANLARI BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekleyebilirsin . Şimdilik detaylı bir eleştiri yazmayacağım daha oyuna yeni başladım sayılır. Birkaç hafta detaylıca oynadıktan sonra net birşeyler yazabilirim.

Şu ana kadar en rahatsız olduğum konu yarışlarda sana çarpsalar bile ceza almamız ve premium araçlardaki tutarsızlıklar.Mesela lotus elise bir premium fakat kokpiti bulanık ve kötü.Bunun gibi birçok premiumda bu sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

Bir oyunun fanı olmak bence çok akıllıca bir davranış sayılmaz, adil bir görüş belirtmek noktasında zaaf gösterip, bu fanlık duygusunun akımına kapılmak söz konusu olabilir.. Dolayısıyla bir oyunu sevmek illa o oyunun fanı olduğu anlamına gelmek olmamalı..

Kendi adıma GT Serisi bir efsanedir,başka bir oyunla kıyaslamak edepsizlik olur ve hayatımdaki yeri farklıdır; ama fan değilim.. Yanlışlarını en ağır dille söylerim..

Yazdığınız doğru ama herkes öyle olmuyor aslında.Örneğin ben ff fanı olmama rağmen ff XIII'ü benim kadar yerden yere vuran yoktur herhalde forumda.
  • benide eklersen sevinirim ...
  • kardeş benide eklersen sevinirim. bütün hafta sonumu yedi namussuz. makinayı 2 gün kapatamadım neredeyse önce 2. el araçla başladım sonra mitsubishi evo ya terfi ettim. aracı artık nasıl modiye ettiysem tamamen başka birşeye dönüştü resmen ellerimle bir canavar yaratmışımda haberim yok. bir modifikasyon oyuna bu kadarmı etki eder be kardeşim. şu an işteyim aklımda hep gt bağımlılık yaptı resmen. oyunu g27 ile debriyaj aktif bir şekilde oyunuyorum ve yaşadığım hazzı oynamıyanın anlaması mümkün değil. şimdi diğer oyunu eleştiren arkadaşlara kızıyoruz ama bu oyun öyle herkesin sevebileceği oynayabileceği bir oyun değil onlarada hak vermek lazım. zaten oyundan kalktığınınızda sanki gerçek bir arabadan çıkmışım hissiyatı oluşuyor bende. öyle çerezlik oyunlara alışkın insanlar için gt bir kabus olmalı. hele birde ds3 ile filan oynamaya kalkıyorlarsa beğenmemeleri normal çünkü bu oyundan öte bir similasyon. Kazuya ve sony e buradan teşekkürlerimi bildiriyorum. çünkü kolaya kaçıp piyasa işi yapmamışlar (bu ps3 çoğu ex oyunu için geçerli) ve çok idealist bir sanat eseri ortaya koymuşlar

• bknz:imza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masti -- 29 Kasım 2010; 14:40:09 >
  • Bütün gt5 bölümü uzaklaştırma almış yav ne oldu böyle?
  • sony55,u-şen ve arda_tirmas 1 ay ceza almışlar.mevzu neymişki.
  • evet ya uzaklaştırma gelmiş...bu sayfada güncelleme de olmaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Drizzt_tr'ı liste de görünce şaşırdım doğrusu.

Tamamen duygusal
    Oyunun güzel yanları var, onları görmezden gelmemek lazım. Eksilerini sineye çektik , kıpır kıpır arabalar insanın içini kıpraştırıyor. Aslında güzel efekt olmuş
  • Beni ekleyebilirsin elimdeki tüm GT5'lerin resimlerini ekliycem hepsi geldiğinde

Koleksiyonumdaki GT5 sayısı:

2 Adet Standart Edition
    1 Adet Collector Edition
    1 Adet Signature Edition

İsteyen arkadaşlara 1 adet standart edition türkçe morfareden aldığım jelatini bile açılmamış oyunumu satabilirim birde japonyadan gelen region free olan GT5: CE versiyonunuda arkadaşlara satabilirim içinde maket araba ve anahtarlık mevcut ilgilenen olursa pm atsın satılmazsada odamın köşesine koyucam
  • benide eklermisiniz lütfen.
    iyi olmuş bu başlığın açılması.
    iki sorum var online yarışlarda kendi garajımızda olan araçlamı yarışabiliyoruz sadece.denk güçte araçlardan seçim oluyomu.
    birde yoldaki mavi çizgiyi kaldıramadım.yarış içinde starta bastığımda sadece harita,parlaklık falan ayarı çıkıyor.çizgiyle ilgili ayar yok nerden yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenyyy

benide eklermisiniz lütfen.
    iyi olmuş bu başlığın açılması.
    iki sorum var online yarışlarda kendi garajımızda olan araçlamı yarışabiliyoruz sadece.denk güçte araçlardan seçim oluyomu.
    birde yoldaki mavi çizgiyi kaldıramadım.yarış içinde starta bastığımda sadece harita,parlaklık falan ayarı çıkıyor.çizgiyle ilgili ayar yok nerden yapabilirim

yarışa girmedenki menüde "başla, replay ve diğer seçeneklerin olduğu menüde" sürüş ayarlarını aç yarış çizgisi ayarı orda
  • taharci

Ekleyebilirsiniz.
  • ekle dostum
  • arkadaş uzaklaştırma cezası almış hala ekle diyorsunuz..
    forumun ne kadar tarafsız!! olduğunu zaten biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim, yazık..doğru adamlarla yanlış yerdeyiz
  • ekleyecek kimse yok.
    arkadaşlarımız malesef ceza almışlar-

sony-55
    son mesajlarına baktım ceza alacak bir durum yok gibi ,ama yöneticiler bilir tabi

artık bizde ara veririz bir gün foruma böle tadı yok
  • gRAN tURİZMO imzasını nasıl altıma ekleyebilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

gRAN tURİZMO imzasını nasıl altıma ekleyebilirim acaba ?

Profiline gir,imza kısmına gel [simage][/simage]http://img832.imageshack.us/img832/1535/gtfuncluban.gif bu linki image'lerin arasına koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

gRAN tURİZMO imzasını nasıl altıma ekleyebilirim acaba ?

en üstte DONANIM HABER Logosunun altında Profilim var oray gir imza bölümüne ilk sayfdaki gt imzalarından beğen alttaki kutulardan sırasıyla istediğini kopyala profilimdeki imza bölümüne yapıştır en altta tamama bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 29 Kasım 2010; 16:13:43 >
  • Arkadaşlar gt5 fanları var ise yazmaya devam etsinler.Arkadaşların cezaları nasılsa açılır 1 aylık cezamı olurmuş.Boş kalmasın buralar.Arkadaş gelince listeye ekler yazanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newokca -- 29 Kasım 2010; 16:17:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.