Şimdi Ara

GERÇEK GT FANLARI BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu anda 8. Seviyedeyim, tam anlamıyla hakkını vererek oynamadım belki ve de yarış oyunlarından ahım şahım anlamam ama kendime göre artı ve eksiler:

+Bir kere kendini oynatması. Oyunun başına oturduğumda saatlerce başından kalkamıyorum.
    +Yapılacak çok fazla şey olması. Lisanslar, A-B Specs
    +Go kart bölümünden inanılmaz keyif aldım, ayrı bir oyun satılsa ve detaylandırılsa alınabilir. :)
    +Playstation 3 karşısında Türkçe oyun oynama keyfi

-Yarış sırasında sanırım diğer araçlar script olarak yarışıyor. Belli bir çizgi üzerinden, lisans bölümünde sırf bu yüzden çıldıracaktım. Lisans yarışlarının 10. kısmında yarışlar oluyor ve burada en küçük dokunuşta bile diskalifiye oluyoruz, arkadan bize bir araç çarpsa bile diskalifiye oluyoruz. 2 turluk bir yarışta son viraja gelmişken arkadan çok hızlı bir şekilde çarptı ve diskalifiye oldum. Çok sinir bozucu bir durum.
    -Meşhur gölgeler, yakışmayan bir durumda olmuş gerçekten. Fotoğraf moduna girip yakından baktığınızda bile bu gölge tırtıkları bariz belli oluyor. Ama fotoğrafı çektikten sonra "abartı smooth effect" ile birlikte hepsi gidiyor. Çirkin bir kadının makyajla güzelleşmesi gibi. Aslında çok da büyük bir eksi değil, sadece beklentiler bu yönde olmadığı için yazdım.

Şimdilik bu kadar.

Bunlardan ayrı olarak bir soru sormak istiyorum, bunu daha önce de sormuştum. Hasarın daha sonra ki seviyelerde açılmasının nedeni nedir? Bunu kötülemek için sormuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeBooster -- 29 Kasım 2010; 12:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

Şunlar olsaydı iyi olurdu;
    1- Araca özel yarışlarda, eğer gerekli araç garajımızda varsa (veya yoksa) ekranda bir uyarı çıkmalıydı bence. Yoksa zaten katılamıyoruz ama varsa o aracı geçerli araç yapmak için baya bir uğraşmak gerekiyor..

Yarış sayfasında garajına ulaşabiliyorsun geri dönmene gerek yok ordan seçebilirsin

tamam ulaşabiliyorsun farkındayım ama benim demek istediğim şu; araç garajımızda varsa ufak bir uyarı ile "garajınızdaki şu şu marka aracı bu yarış için kullanabilirsiniz" gibisinden bir uyarı..bu şekilde zaman kaybına yok açıyor...ha çok önemli mi değil ama sık karışılaşılan bir durum olması sebebiyle olsa iyi olurdu...

• Varım
  • gt serisine ilk kez gt5 ile başladım oyuna aşık oldum

oyun her yönüyle mükemmel, standart mış preymiş, oyuna başlıyınca yemişim. gözüm görmüyor bile. kokpit olmamasına 2 saniyede alışıyorum, pre gelince kokpite geçiyorum 2 saniyede ona da alışıyorum

türkçe olması muheteşem oldu

şu anda ilk gözüme çarpan "bence" hata
    modifiyelerin tüm araçlar için aynı para olması

1000 lik araçta da aynı para 1 milyonluk araçta da beni bir bu rahatsız etti.

• Ben geldim millet Diğer başlığa girmiyorum sinirlerim hopluyor burda takılabilirim
  • quote:

quote:

quote:

1- Araca özel yarışlarda, eğer gerekli araç garajımızda varsa (veya yoksa) ekranda bir uyarı çıkmalıydı bence. Yoksa zaten katılamıyoruz ama varsa o aracı geçerli araç yapmak için baya bir uğraşmak gerekiyor..

Yarış sayfasında garajına ulaşabiliyorsun geri dönmene gerek yok ordan seçebilirsin

tamam ulaşabiliyorsun farkındayım ama benim demek istediğim şu; araç garajımızda varsa ufak bir uyarı ile "garajınızdaki şu şu marka aracı bu yarış için kullanabilirsiniz" gibisinden bir uyarı..bu şekilde zaman kaybına yok açıyor...ha çok önemli mi değil ama sık karışılaşılan bir durum olması sebebiyle olsa iyi olurdu...

sizin yorumunuz için konuşmuyorum ama bu kısmın daha önceki bir kaç incelemede eksi yazıldığını görmüştüm, bence çok zorlama. zaten herhangi bir yarış ekranını açtığında istenen marka modeller liste halinde geliyor, aynı ekranın sağ alt kısımdan garaj bölümüne de ulaşabiliyoruz. burada oyuncu için ne gibi bir zorluk var gerçekten anlayamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

zaten var o özellik mesela american muscle car yarışına girceksin ordaki kurallara tıklayınca garaj butonuna tıkla garajında sadece yarışa girebileceğin araçları gösterir eğer yoksa öyle bi aracın garajın boş görünür

• Trophy listesini çevirdim ama eksikler olabilir.

GRAN TURİSMO 5 TROPHY LİSTESİ

Gran Turismo Platinum Trophy
    Bütün Gran Turismo 5 Trophylerini kazan
    Penniless
    Sahip olduğun bütün krediyi harca.
    Colorful
    256 boya rengini topla.
    The Air of Experience
    Bir B-spec sürücüsünü, bu kariyerin zirvesine taşı.
    A Star is Born
    Bir B-Spec sürücüsünü 30 veya üzeri bir klasa taşı.
    Human Stopwatch
    En iyi tur zamanını, 0.2 saniye fark ile üç ardışık turla tamamla.
    GT-R Official Record
    Nurburgring Nordshleife pistini bir Nissan GT R 07 ile 7.29.03 bir derecenin altında tamamla.
    Dream Race
    Bir Ferrari-330 P4 R ile FordMark IV Race Car 'ı geçip ultimate three-way'i kazan.
    Arch Rivals
    Bir yarışın sıralaması 1 ve 2 , Mitsubishi Lancer Evolution X ve Subaru IMPREZA WRX STI olacak şekilde bitir.
    Within One Hundredth
    0.01 saniye veya daha az bir süre ile bir yarışı kazan
    111 Meters a Second
    400 km hız yap.
    Speed Demon
    300 km hız yap.
    Sky-High Roller
    Delice pahalı bir arabaya satın al.
    High Roller
    Cidden pahalı bir arabayı satın al.
    Maximum Mileage
    300 000 km veya daha çok yolculuk mesafesi yapmış bir arabaya satın al.
    Half a Century of Cars
    Her biri '60s, '70s, '80s, '90s ve '00 model kendine en az bir araba al.
    Old-Timer
    1959 veya daha eski model bir araç elde et.
    Multi-Millionaire
    Deli bir para miktarına sahip ol.
    Car Collector
    Garajını 1000 arabayla doldur.
    Beyond the Autobahn
    Kariyerin boyunca 12,718 km sür.
    Driving Music
    Bir sürüş içinde, kişisel BGM görevini kullanarak favori şarkılarını dinle.
    Data Analyst
    Veri denetleyicisini kullanarak performansını analiz et.
    Dream Drifter
    Bir sektörde, drift modunda, 10.000 veya daha fazla puan yap.
    Race Ready
    Yarış araçlarının birinde modifikasyon yap.
    Loony Tune
    Bir tuning aracı için paranın deli bir miktarını harca.
    Course Designer
    Bir yol yarat ve paylaş.
    Proud Owner
    Bir foto al ve paylaş.
    The Right Direction
    İlk B -Spec yarışını kazan.
    Win Number One
    İlk A-Spec yarışını kazan
    Gran Turismo Karting Experience
    Gran Turismo Karting Experience özel bölümünü tamamla.
    Jeff Gordon NASCAR School
    Jeff Gordon NASCAR okulu özel bölümünü tamamla.
    Top Gear Test Track
    Top Gear Test Track özel bölümünü tamamla.
    AMG Driving Academy
    AMG Driving Academisi özel bölümünü tamamla.
    Gran Turismo Rally
    Gran Turismo Rally özel bölümünü tamamla.
    Grand Tour
    Grand Tour özel bölümünü tamamla.
    Sebastien Loeb Rally Challenge
    Sebastien Loeb Rally Challenge özel bölümünü tamamla.
    National C License
    C Lisansını tamamla.
    National B License
    B Lisansını tamamla.
    National A License
    A Lisansını tamamla.
    International C License
    International C Lisansını tamamla.
    International B License
    International B Lisansını tamamla.
    International A License
    International A Lisansını tamamla.
    Super License
    S Lisansını tamamla.
    Beginner Series Complete
    Acemi serisi yarışları tamamla.
    Amateur Series Complete
    Amatör serisi yarışları tamamla.
    Professional Series Complete
    Profesyonel serisi yarışları tamamla.
    Expert Series Complete
    Uzman serisi yarışları tamamla.
    Extreme Series Complete
    Kıdemli serisi yarışları tamamla.
    Expert Manager
    B-Spec'i Level 40 yap.
    Excellent Driver
    A-Spec'i Level 40 yap.
    Finale
    Ending videosunu elde et.
    Gold Standard
    Bütün yarış, lisans ve özel yarışları altın madalya ile tamamlayın.

Gizli trophy(x7)

• quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

quote:

quote:

quote:

sizin yorumunuz için konuşmuyorum ama bu kısmın daha önceki bir kaç incelemede eksi yazıldığını görmüştüm, bence çok zorlama. zaten herhangi bir yarış ekranını açtığında istenen marka modeller liste halinde geliyor, aynı ekranın sağ alt kısımdan garaj bölümüne de ulaşabiliyoruz. burada oyuncu için ne gibi bir zorluk var gerçekten anlayamıyorum.

"zorlama" derken?
    ben derdimi anlatamadım sanırım. detaylı anlatmaya çalıştıkça daha da karışıyor, özet geçeyim; ben istiyorum ki garaja gitmeden gerekli olan aracı aynı ekranda seçebileyim...hayati bir olay mı? tabiki değil

• Zaten yarış seçim ekranında, garaja girince o yarışa uygun araçlar listeleniyor. Daha pratik ne olabilir ?
  • Benide yaz
  • Ekle beni de mudur...

bana gore tek eksigi var oyunun: yarislara girerken "yarismaniz istenen arac" belirtildiginde 2.el yada galeri kismina direkt gecis sekmesi...

menude 3 kademe geri donup, araci alip (gerekirse modifiye edip) tekrar yarisa girmektense ayni menuden halletmek hos olurdu.

haa birde gozlemim var bilmiyorum baska katilan olur mu, diyelim surus sirasinda kendiniz bir hata yaptiniz yada diger araclar ile carpistiniz. Nicin oyun ters yon isareti cikartana kadar araci dondurmek icin ugrasiyor

tamam donecek araba var, donulecek hiz var, dondurecek carpma acisi var vs... ama her seferinde araci zorlluyor sanki, yada bana oyle geliyor...

• Arkadaşlar bir konuda mesajımda belirttim.Diyorumki araç takas,paylaşım gibisinden bir konu olsa,yada bu konudamı belirtsek.
    Birde online yarışlar düzenlesek vs... düşüncesi veya çalışması olan arkadaşlar varmı ? Veya benmi erken davranıyorum
  • Benide yazar mısın, oyunu çıktığı gün aldım ve feci şekilde bağımlılık yaptı.. Bu arada multiplayerde her ne kadar her zaman sonuncu olsamda oyundan aldığım keyif tartışmasız muhteşem
    Galiba bende GT FAN'ı olmaya başladım
  • Benide ekle kardeş psnem imzamda
  • Sony_55 beni de eklersen sevinirim...

Gölge olayını problem etmiyorum, ama egzoz dumanında kareleşmelerin keşke önüne geçilebilseydi. 2. el araç sayısı az, belki level atladıkça, ya da çevrimiçi kapasitesi arttıkça sayı artabilir,

Artılarına geçersek, level yaratma olayı müthiş, araç sayısı, driving force ile müthiş bir senkronizasyon, çok büyük bir dünya, yani sürekli birşeyler keşfetmenin, acaba bu yarış sonunda ne olacak, bu lisansı alınca hediye araç olacakmı, nasıl olacak, yeni yarış açılacak mı düşünceleri, beni benden alıyor dogruyu söylemek gerekirse bir arkadaşın forumda belirttiği gibi, uzun bir zamandır işten eve gitsem de, oyunun başına geçsem diyorum, black ops ve nicesi var evde kapağını açamadım...

Oyunun eksikleri var mı , elbette ki var, ama bunları hep aynı kişilerden ( bir elin parmağını geçmez) hep aynı malzemeyle ( gölgeler ve hasar ) duymaktan gına geldi, kardeşim begenmediysen sus demiyoruz, söylüyorsun da, - lerini 10 kez söylerken, + larını 1 2 kez söylersen , insan bir durur düşünür, neye hizmet ediyor bunlar diye...

Beni de ekleyin, (psn: HasoMari13)

• Drizzt_tr'ı liste de görünce şaşırdım doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Drizzt_tr'ı liste de görünce şaşırdım doğrusu.

Olm adam kaliteyi gördü ve oyuna aşık oldu..Msn'den bana söyledi aşık oldum diye..
  • Yaz bakalım.
  • Bir oyunun fanı olmak bence çok akıllıca bir davranış sayılmaz, adil bir görüş belirtmek noktasında zaaf gösterip, bu fanlık duygusunun akımına kapılmak söz konusu olabilir.. Dolayısıyla bir oyunu sevmek illa o oyunun fanı olduğu anlamına gelmek olmamalı..

Kendi adıma GT Serisi bir efsanedir,başka bir oyunla kıyaslamak edepsizlik olur ve hayatımdaki yeri farklıdır; ama fan değilim.. Yanlışlarını en ağır dille söylerim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.