Şimdi Ara

GERÇEK JBL SUB NASIL ANLAŞILIR??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sertann kardeşim aynen doğru anlamışsın...

jbl den bir çin firması patentini ve deisgned nı belli bir ücret karşılığında alıp orada üretmeye başlıyor...ama kaliteden ödün vermeden...tabiii kalitesini karşılaştırarak bulmak ve ortaya koymak gerekiyor...

bu işlerin aynısını nökia kicker aiwa sony v.b. bi çok firma yapıyor...

ama sen muhakkak üzerinde made in u.s.a. yazısını ara...eğer yazmıyorsa bir yerinde çin malı veya kore malı yazan bir ibare vardır...gözden ırak bir yere yazılıyor genelde...görenler korkup kaçmasın diye...ama şu var performansı tartışılır...300rms yazıyorsa sen ondan o performansı bekleme bence...
  • eee ozman kimse nokia cep telefonu almasın macaristanda üretiliyor,nike,puma,converse ayakkabı almayın çin malı veya vietnam malı....
    saçma bi tartışma bu güvendiğiniz bir yerden almanızı tavsiye ediyorum adam malının arkasındaysa düşünücek bişe yok u.s.a malı ararsak yanmış millet..
    (birçok büyk firma çin'de mal üretiyor hiçbir çin malı ürünü kullanmayalım o zaman..ayrıca jbl firması 300 rms vermeyen bi ürünü olduğunu müşteri kaybediceğini bilip bişe yapmıcak böle saçmalık olrmu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertannn -- 1 Mart 2008; 2:37:10 >
  • arkdaşım nike puma adidas vietnamda üretiliyor ama çindeki işçiler gibi saçma işe yaramaz şekilde yapmıyorlar adamlar paraya muhtaç çindeki gibi işçi çokluğundan günlük aldıkları ücret düşmüyor conversede çin malı yıllardan beri çinde üretiliyor ki converse çinde üretilirken ben daha doğmamıştım bile yılların markası şurda 5-10 sene önce girdi türkiye piyasasına ama tarihinde rahat bi 50 yıl var ilk piyasaya girişi jbl in durum ise farklı herparça başka yerlerde üretilip çinde birleştiriliyor ucuz işçiler tarafından ki bu işçilerdende profesyonel bir iş beklemek bana göre hata olur o yüzden made in china yazanları önermiyorum ben....
  • herkes bildiği gibi devam etsin... usa malı bulan olursa alsın yinede çok fazla aramayın illa usa malı olacak diye..(tekrarlıyorum gt4-gto-gt5 kullandım hiçbiride usa malı değildi hiçbirindede sorun yaşamadım..)
  • sertannn kardeşim amacımız sen çin malı almışsın..sana kötü mal ssatmışlar değil...

sen parayı sokaktan bulmuyorsun herhalde... o yüzden biraz daha dikkatli ol bence...

sana daha açık konuşayım evimde kullandığım hiç bir malın veya eşyanın herhangi bir yerinde çin kore japon veya başka bir uzakdoğu ülkesinin adı yazmıyor.

2_fun kardeşime katılıyorum.

ben kendi adıma dikkat ediyorum ve bundan sonrada dikkat edicem...

tavsiyem bu konu için dikkat edilmesi...

nike ın çinde ürettiği ayakkabı ile amerikada ürettiği ayakkabıları bir bak gör o zaman...

ve burda tartışmıyoruz...bilgilerimizi paylaşıyoruz.teketek programımı burası... arkadaş bir soru sordu elimizden geldiği kadarı ile ve bilgilerimiz doğrultusunda en doğru ve yararlı olacak şekilde aktarıyoruz...
  • bahsettiğiniz ürünler zaten çinde veya buna benzer ucuza maal olan bi ülkede üretilmiyor olsa idi, jbl wooferı 350~400 ytl den aşşağa bi fiyata alamazdınız, Geçmişe yöenelik hatırladığım bi tek şey var evdeki 8 katlı pioneer müzik setini 1991 senesinde annemin öğretmen emeklisi ikramiyesi ile almıştık bakın maaş değil ikramiye diyorum ürün orjinal japon malı idi şimdi siz düşünün bugün bu ürünler acaba çin de üretilmiyor olsa idi, avrupanın en fakir ülkelerinden biri olarak acaba bu kadar teknolojiye sahip olabilirmiydik?
  • Sesinden belli olur zaten kalitesi ve orjinal olup olmadığı.Bide şöyle düşünmek lazım sonuçta usa olsun china olsun ikiside JBL'in fabrikasında üretiliyor.Pek bi sorun olucağını zannetmiyorum.Şu anda gt4 ve gt5'lerin piyasa fiyatı 150 ytl den başlıyor yerine göre değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Broadwayci

Sesinden belli olur zaten kalitesi ve orjinal olup olmadığı.Bide şöyle düşünmek lazım sonuçta usa olsun china olsun ikiside JBL'in fabrikasında üretiliyor.Pek bi sorun olucağını zannetmiyorum.Şu anda gt4 ve gt5'lerin piyasa fiyatı 150 ytl den başlıyor yerine göre değişiyor.

sana katılıyorum broadway'ci kardeş

burası teketek programı değil evet ama konu içinde tartışma başladı..

benim amacım konuyu açan arkadaşa
    ben çin/kore malı kullandım hep sorun çıkmadı gayette güzel çalıodu demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertannn

quote:

Orjinalden alıntı: Broadwayci

Sesinden belli olur zaten kalitesi ve orjinal olup olmadığı.Bide şöyle düşünmek lazım sonuçta usa olsun china olsun ikiside JBL'in fabrikasında üretiliyor.Pek bi sorun olucağını zannetmiyorum.Şu anda gt4 ve gt5'lerin piyasa fiyatı 150 ytl den başlıyor yerine göre değişiyor.

sana katılıyorum broadway'ci kardeş

burası teketek programı değil evet ama konu içinde tartışma başladı..

benim amacım konuyu açan arkadaşa
    ben çin/kore malı kullandım hep sorun çıkmadı gayette güzel çalıodu demek.

Maalesef forumumuzda böyle tartışmalar oluyor.Bazı kişiler post sayılarını arttırmak için ve tartışmalarıyla gündeme gelmek için böyle saçma şeyler yapabiliyor.

• forumda dolanırken denk geldim konuyu şöyle bir hortlatayim dedim :)
    çin malı GT5 30cm subwooferimi hala kullanmaktayım(7 yıl olmuş) ve hala bangır bangır sorunsuz çalıyor 3. 4. kattan şikayete gelenler oluyor bazen :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.