Şimdi Ara

Gerçek ötesi Guitar Hero Keyfi Rock'n Ball Cafe'de başlıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenus42

Oha super bi hizmet takdir ettim...

Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocknballcafe

Bu tabelayı gördüğünüzde bizi bulmuş olacaksınız, aynı zamanda GH odalarımız yarın 13:00 dan itibaren ve hafta sonu kişi başı 3 tl den hizmet verecektir

PS3 salonumuzun fiyatı ise sadece 1 TL dir TV ler 102 ekran ve Full HD dir, hayatınızda görüp görebileceğiniz en iyi PS3 ve GH Kafe olacağımızı iddaa ediyorum.

Haftaiçi kişi başı ne kadar guitar hero odaları?
    Ve bu 1 lira oları ne kadar daha sürecek acaba?
  • Hocam fiyatlarımız tanıtım amaçlı belirsiz bir süre kişi başı LCD TV ler 1 TL, GH Odaları Projeksiyonlar 3 TL
  • Sağolasın, yarın ya da ondan sonraki gün kardeşimle bir ziyaretinize gelmeyi düşünüyoruz
  • quote:

quote:

Çok teşekkürler

Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: {Turgay}

quote:

quote:

Çok teşekkürler

Tebrikler

Çok teşekkürler

• Yeni mekanınız hayırlı olsun. Açılışta oradaydık, hatırlarsınız. Kardeşimle gelmiştim. Oynarken de baterinin kırmızı kısmının hassaslığı konusunda sorun çıkmıştı.

Artık kesin hatırlamışsınızdır diyorum ve çektiğim fotoğrafları upload ettiğim rar dosyasının linkini yolluyorum. Özel mesaj atamıyorum, telefon sorunları falan.

http://rapid share.com/files/301464215/A__ae_lae___.rar.html

Tekrar her şey için teşekkürler. Yeni mekanınız Çok daha güzel. Konser Atmosferi daha çok hissediliyor.

Boşluğu kaldırmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakedi1992 -- 3 Kasım 2009; 17:26:44 >

• Ben güzel yorumların için teşekkür ederim hocam
  • Band Hero Geldi arkadaşlar, İçinde Bring Me to Life var
  • Eveet, Cuma günü kardeşimle oradaydık ve olağanüstü bir akşam geçirdik. Yaklaşık 5 saat boyunca mekanınızdaydık. 2 buçuk saate yakın NBA2K10 oynadıktan sonra Guitar Hero odalarından birine geçtik ve daha sonralarda yaşayıp yaşayamayacağımı bilmediğim enfes bir deneyim yaşadım. İlk kez, çaldığım parçaların büyük çoğunluğuna eşlik etmeye karar verdim. Bir yandan çalıp, bir yandan söylemek hem zor, hem keyifliydi. Tam bilmediğim parçaları mediumda söyleyip hardda çalarken, iyi bildiklerimi harda çalıp expertde söylediğim de oldu. Bu parçalar;
    All Nightmares Long, Hard'da çalıp Mediumda söyledim.
    Fade to Black ve Nothings Else Matters'ı Expertte çalıp söyledim.
    One, No leaf Clover, Enter Sandman, Sanitarium ve Sad But True da Hard da çalıp mediumda söylediklerimden.

Daha söylediğim şarkı var mı hatırlamıyorum. Ama çok keyifli bir duyguydu. Zaten bir süre sonra kendimi kaybettim gibi birşey oldu, kardeşime hadi bir parça diye diye epey kaldık orada. Çalarken ayakta olduğumdan bacaklarım yorgunluktan titrer duruma gelmişti neredeyse, kulaklarım, artık her bastığımız tiz notada çınlar olmuştu ve James'in bağırmalarına uyum sağlayabilmek için sesimi ne kadar zorladıysam boğazım epey bir acıyordu.

Çıktığımızda Ankaray metro durağına gidene kadar ancak kendimize gelebildik. Eve geldiğimdeyse sesim hala biraz kısıktı. Maçlarda bile bu kadar bağırmayan ben, James'in hatırına, onun sert bağırmalarına uyum sağlayabilmek için epey zorladım kendimi. Ama inanın muhteşem bir duygu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu arada, bir dahaki gelişimize, izlemek isterim hem çalıp hem söylemeni diyen ablayı da tanık olarak gösterebileceğim :)

Son olarak, en süper çalıp 4 yıldız aldığımız parçayı yazmayı unuttuğumu farkederek ekliyorum: The Unforgiven

Bu arada ufak bir not; şekerlik pek hoş olmuş, yalnız alışıncaya kadar şekerler sağa sola dökülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakedi1992 -- 9 Kasım 2009; 22:22:42 >

• Hayırlı olsun hocam.
    Hakettiğinizi alırsınız umarım.
  • güzelmiş
  • Cafemizden 30 küsür farklı grubun videosunu bu linkten izleyebilirsiniz

http://www.facebook.com/profile.php?v=app_2392950137&ref=name&id=100000372027474
  • Gördüğüm kadarıyla çalarken söyleyen yok gibi, bu konuda ilk olmak isterim
  • ben gelsem...

NEM i çalarken söylerim , ezberimde onun dışında Fade 'yi de azcık söylerim , ama fight fire veya whiplash beni aşar.
  • Hayırlı olsun çok güzel bir mekan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

ben gelsem...

NEM i çalarken söylerim , ezberimde onun dışında Fade 'yi de azcık söylerim , ama fight fire veya whiplash beni aşar.

Yazdıklarımın hepsini yeniden söyleyebilirim, ama bazılarını tam ezbere bilmiyorum, ses tonunu uydursam yetiyor. Ama havaya girmem lazım, Fade ile başlayıp One ile devam edersem tamam olur sanırım :P
  • Bu akşam kardeşimle gittim oraya ve ilk kez canım sıkkın ayrıldım mekandan. Öncelikle belirtmek isterim ki, en sevmediğim şeylerden biri de dinlediğim müziğin sesinin kötü gelmesi.

İlk başta gittiğimizde bütün gitar odaları dolu olduğu için playstation'a geçtik, NBA2K10 oynadık, birinci maçtan sonra, orada çalışan abiden rica ettim, oda boşalırsa haber verir misiniz diye. Neyse, ikinci maçımız bitti, tekrar sordum oda var mı diye, 7 numaralı odanın boş olduğunu söylediler. Ben kardeşimle maç yaparken boşalmış ve bundan bizim haberimiz olmadı, özellikle rica etmeme rağmen. Bu bir.

İkincisi, 7 numaralı oda, gördüğüm kadarıyla en özenilmemiş oda olmuş bence. 5+1 ses sistemi değil, sadece arkada PS konsolunun konulduğu rafta iki adet hoparlör vardı gördüğüm kadarıyla, dolayısıyla sesle dolu bir oda hissini o kadar yaşayamadım.

Üçüncüsü ve canımı en çok sıkanı, mikrofon ayaklığı. Tek bir mikrofon ayaklığı varmış ve o da kullanıldığı için veremediler. Sormak istiyorum burada, ben bir yandan çalıp bir yandan söylemek için kullanıyorum bu ayaklığı, acaba o kullanan kişi, bildiğim kadarıyla benim gibi çalarken söyleyen kişi sayısı azdır, bir yandan çalmıyorsa pekala da elinde tutabilir mikrofonu. Bunu rica etmek çok mu zor? Mikrofon olmadığından dolayı, istediğim gibi şarkılara eşlik edememekle birlikte, james hatfealdın sesi o kadar geriden geliyordu ki duymak mümkün değildi neredeyse. Bunun yanısıra, çalarken ses bana epey bir boğuk geldi.

Bu tür sebeplerin bir araya gelmesiyle, en fazla üç parça dayanabildim. Gerçi ilk parçadan (battery) sonra gidelim dedim kardeşime, ama 3 parça arka arkaya işaretlediğimiz için üçünü de çaldık, ki Enter Sandman'da 547 streak yapmama rağmen hiçbir zevk alamadım. Neyse, çıktık ve hesabımızı kapattık, giderken baktığımda da, mikrofon ayaklığını, kullanımı son bulunca getireceğini söyleyen abi ortalarda yoktu.

Edit:

Sanırım bu canımın sıkılması, oraya giderkenki beklentilerimin yüksek olmasından kaynaklanıyor. Ben oraya, bir önceki mesajımdaki gibi bir atmosfer yaşarım ve bunu videoya kaydedip yayınlatırım diye düşünerek gitmiştim, sonunda bu atmosferin yanına bile yaklaşılmayınca canım sıkıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakedi1992 -- 24 Kasım 2009; 23:51:46 >

• adanaya niye açılmıyor böyle bi yer ya :(
  • bu gün gittim 1.5 saat kadar oynadım daha fazla oynamak isterdim ama başıma ağrı saplandı nese onun dışında herşey çok güzel acayip zevk aldım bazı parçaları (3 tane ) söylemeye çalıştım tabi sölerken çalıyodum(medium) ama yinede şarkıyı söyleyemedim şarkı ezberimde vardı ama ses uyuşmadı galiba.heryeşe rağmen güzel bir 1.5 saat di.bize bu güzel anı yaşatan arkadaşlara teşekkür eder ve başarıların devamını dilerim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.