Şimdi Ara

Gerçek Sıfır Swap İphone nasıl anlaşılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

Kanka benim media markt dan aldığımda f ile başlıyor. Swap mı bu cihaz şimdi?

Alıntıları Göster

valla hocam f ile başlıyor ise swap diye biliyorum

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt

Doğrudur benim şu an kullandığım cihaz da Swap ve seri numarası F ile başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgi dogru mu bugun birisi iphone se aldi sifir kutulu garantili seri no f ile basliyordu. Tamirli cihaz mi 2 sene garantili aldi simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmaaa1907

Doğrudur benim şu an kullandığım cihaz da Swap ve seri numarası F ile başlıyor.

Aynen hocam

• Hakan.. kullanıcısına yanıt

Tamirli demeyelim de swaplanmış cihaz almış desek daha doğru olur.

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Gerçek Sıfır Swap İphone nasıl anlaşılır?

Bu barkodlar etiketler sahte fake olabilir mi?

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

hocam az evvelki mesajımda resim cıkmamıs bu bilgi dogru mu şimdi

Aynen öyle M sıfır kutulu F tamir edilmiş N sıfır Swap anlamına geliyor.

Adam f yani tamirli cihaz aldi desenize

hic bir islem yapilmayan hangi seri no ile basliyor acaba

M demissiniz pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 8 Mart 2021; 22:16:8 >
  • Mağazadan sıfır aldığım cihaz tamirli mi yani şimdi benim?

f ile başlıyor.

• Cihaz nedir? alalı ne kadar oldu? ayarlar hakkındadan girip tekrar bir Model numarası hangi harfle başlıyor bakar mısınız? M sıfır kapalı kutu N sıfır Swap F ile başlıyorsa tamir görmüş sorunsuz cihaz demektir.Fiziki görerek mi aldınız yoksa internet mağazasından mı? Alırken bunu size belirtmediler mi veya faturanızda belirtilmemiş mi? kontrol edin. Eğer belirtilmemişse Mağaza ile iletişime geçip iade etmek istediğiniz söyleyin.Zorluk çıkarırlarsa Thh'ye başvurup ücret iadesi alabilirsiniz.

• "swap cihaz"ların hepsi sıfırdır. aksini söyleyen varsa zekasından ve yaptığı işten şüphe ederim.

• Ares0027 A kullanıcısına yanıt

Yanlış anladınız herhalde bu konuda Swaplanan cihazlarının sıfır olup olmadıklarını tartışmıyoruz o konuda sıkıntı yok yalnız swap cihaz Apple'dan değil bayiden alınacağı için sıfır değil daha önce kullanılan veya teşhirde sergilenen parçaları değiştirilen restore edilip sıfırlanan jelatin hileleri ile donatılan 2. El swap cihazlar hiç kullanılmamış sıfır swap cihazlardan nasıl ayırt edilir? Hiç kullanılmamış gerçek Sıfır Swap cihazlar nasıl anlaşılabilir? Onu netleştirmeye çalışıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmaaa1907

Cihaz nedir? alalı ne kadar oldu? ayarlar hakkındadan girip tekrar bir Model numarası hangi harfle başlıyor bakar mısınız? M sıfır kapalı kutu N sıfır Swap F ile başlıyorsa tamir görmüş sorunsuz cihaz demektir.Fiziki görerek mi aldınız yoksa internet mağazasından mı? Alırken bunu size belirtmediler mi veya faturanızda belirtilmemiş mi? kontrol edin. Eğer belirtilmemişse Mağaza ile iletişime geçip iade etmek istediğiniz söyleyin.Zorluk çıkarırlarsa Thh'ye başvurup ücret iadesi alabilirsiniz.

Model no ise m ile başlıyor. Seri no f ile başlıyor. Sanırım model no önemli o zaman problem yok. Mağazadan aldım jelatinlerini ben açtım batarya %100 sağlık ve döngü sayısı 1 yada 2 olması lazımdı.

anladım. ben başta "servisin verdiği swap cihazlar aslında sıfır mı?" diye anlamışım.

ikincinin cevabı ise anlayamazsınız. seri numarası bir şey ifade etmez, seri numarasından alabileceğiniz en fazla bilgi üretim konumu, üretim tarihi olur. cihaz birisine verildikten/satıldıktan sonrasını görme şansınız olmaz. anca cihazın içini açıp bakacaksınız, ki o zaman da zaten anlamını yitirir.

bu gözler imha edileli yıllar olmuş cihazları "sıfır ağbi" diye satanları, satın almışları bile gördü :/

• Sifir kapali kutu iphone 7 baktim M ile basliyordu model no
    Hala sifiri var demekki piyasada

Nereden baktınız? İnternette 6s bile var şu an piyasada sıfır kapalı kutu 2 yıl garantili olarak tabi bana göre hak ettiğinden fazlası istenildiği için değmez.

• Magazadan b koyde hocam.. SE Almak daha mantikli sanki

Plus veya ikinci el almayacaksanız evet

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.