Şimdi Ara

###GERÇEK TURKO GELİYOR### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Buddhas

şu an oynanan türk-ko dediğiniz bir fun-server. herhangi bir ciddiyet teşkil etmiyor. külliyen amatör bir girişim olduğu için fazla sallamıyoruz o yüzden.

ayrıca çoğu kişi areste level 70leri bulmuş durumda. aynı kasış zorluğunda bir türk serverının açılması şansını %0a indirir :)
    ben şahsen areste oynadığım karakteri bırakıp başka servera geçmem.

özellikle web sitesi ilanlarında level 72 "aatilaaa" yı 2 büyüde kesen mage ilanlarının bulunduğu bir web sitesinin kuracağı servera

ewt onda bende yarıldım ama adamlar bi işe girmeye calısmıs demek istediğim destek wermek
    bilmem anlatabildimmi

• sadeceemeğe saygı gerçi henüz bişey görmedik dandik mi sitenin dısında ama bu arada izmirde nerdesin

• neyse ben kaçayım, millete iyi server kurmalar. kurarlarsa girer bakarız yorum yaparız. yeniliklere açık olmak gerek
  • quote:

neyse ben kaçayım, millete iyi server kurmalar. kurarlarsa girer bakarız yorum yaparız. yeniliklere açık olmak gerek

• daha çoooook kişi TRKO kuracak
  • ya ortada bi icraat yok destek verin diyosunuz
  • beyler asıl TR ko yu ben kurucam
    benımkınde master/ grand master falan da olucak...
    ayrıca bomba atabılıceksın..
    headshot verenlere x100 xp :)
    +100e kadar basablırsınız ...
    herşey 1 coın olucak
    Db harika olucak turkıyeye benzetıcem ...
    harita turkıye harıtası olucak...
    kendı evımı bıle yapıcam harıta da..
    kadın priest ve mage lere sulananlar bann lanılıcaktır
    siteyi verıyorum.. www.zuhahhacafe.com

• ipini kopartan server acıyor
    sanıyor ki bu kafede makineye kurdukları server gibi olcak
    bilmiyorlar server ın daha ne oldugunu
    kac kişi girerse sistem çöker nasıl bir makine olmalı
    cıkış hızı ne olmalı
    teknik konulardan bihaber insanlar
    tutmuşlar server acıyorlar

1. usko yani k2net firması gerekirse ko lisansını satın alacak bu yonde atakları var cunki tek ve rakipsiz olmak istiyorlar Linsans şuanda myko da yani malezyada
    2. usko daki türk oyuncu sayısı diger hic bir serverda yok bunu tartışmasız biliyoruz
    3. durum boyle iken sizce bir turk serverina lisans verirlermi yani adamlar sizce dermiki al ben yiyemiyorum sen ye dermi mantıklı düşünun
    4. şuan lisans almak icin ugraşan trko yani knightoyna işi en ciddi yapanlardan onların bile lisans sorunları olacak insallah onların lisanslanma olayları halledecegiz ama inan cok zor ve cok masraflı olacak
    5. lisans alma konusunda usko hep sorunlar cıkartacak ve engellemeye kalkışacaklar.
    6. diger yandan euroko diye bir durum sozkonusu avrupa serverinide k2net firması kuracak gibi
    duyumlarım bunun uzerine

BUNDAN SON KİMSE CIKIPDA TRKO TURKO ALİKO VELİKO CARTKO CURTKO DEMESİN
    bu işleri basit işler sanıpda yola cıkanları cok gorduk
    surekli dc surekli serverlar kapalı
    sacma sapan topicler acarak forumu kirletmeyin yeter artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 20 Haziran 2006; 11:02:12 >

• quote:

yok öyle bişey. yapabiliyosanız daha iyisini siz yapın gibi bir savunma olamaz. sonuçta bu olayın müşterisi ben isem eleştirimi de yaparım . sen siteyi inceledim kötü olduğunun farkındayım demişsin. muhtemelen benim ne dediğimi bile anlamamışsın da yazıyorsun gelişine.

şöyle anlatayım : xoops open source ( açık kaynak kodlu, yani milletin kullanımına açık, birilerinin geliştirdiği ) bir websitesi yazılımı. bu adamlar kendi knight serverlarını kuracaklarını iddia ediyorlar ama kendi web sitelerini kodlamaktan acizler. anlatabildim mi ?

Bu foruma katılanlara web bilgini neden ispatlamaya çalışıyorsun anlamıyorum.
    Dikkat ediyorum da her server açamaya çalışanlara sen ve senin gibiler hep köstek oluyorsunuz.
    Server kurma ile web sitesi arasında neden hep bir bağlantı kurup insanları web sitesi yapımı ile ölçüyorsun.
    Bazı insanlar var ki çok çok iyi programcıdır. Ama web programcısı değil, gerçek programcı. ve doğal olarak web sitesinden anlamayabilir.

İyi ki biraz web bilgin var ve her fırsatta bunu buradakilere nedense kanıtlamaya çalışıyorsun. Ama şunu unutma burada senden çok çok daha iyi bilgiye sahip olanlar var. Fakat efendiliklerini koruyup ulu orta bunu her yerde söylemiyorlar. Veya en azından bunu söylerken başkasını senin yaptığın gibi aşağılamıyorlar.

Yeter artık. İnsanları kendi bilgini öne sürerek aşağılamayı bırak. Köstek olma destek ol. Yaptılarsa ne ala. Yapamadılarsa da senin kaybedeceğin birşey olmaz. Bilakis onlara yardımcı olmaya çalıştığın için diğer insanlardan takdir alırsın.

• zzzzzzzzzzzz........
  • quote:

Orjinalden alıntı: sacmasapan_bir_isim

ipini kopartan server acıyor
    cıkış hızı ne olmalı

1. usko yani k2net firması gerekirse ko lisansını satın alacak bu yonde atakları var cunki tek ve rakipsiz olmak istiyorlar Linsans şuanda myko da yani malezyada
    2. usko daki türk oyuncu sayısı diger hic bir serverda yok bunu tartışmasız biliyoruz
    3. durum boyle iken sizce bir turk serverina lisans verirlermi yani adamlar sizce dermiki al ben yiyemiyorum sen ye dermi mantıklı düşünun
    4. şuan lisans almak icin ugraşan trko yani knightoyna işi en ciddi yapanlardan onların bile lisans sorunları olacak insallah onların lisanslanma olayları halledecegiz ama inan cok zor ve cok masraflı olacak
    5. lisans alma konusunda usko hep sorunlar cıkartacak ve engellemeye kalkışacaklar.
    6. diger yandan euroko diye bir durum sozkonusu avrupa serverinide k2net firması kuracak gibi
    duyumlarım bunun uzerine

tamamen katılıyorum...

+1907

• diğer serverlerden farkı olmaz geçin uskaya ugraşmayın private serverle pffff
  • quote:

kendi web sitesini bile yapamayan adam yarın öbür gün sizden oyuna girmek için premium şart dediğinde neye güvenip kredi kartı numaranı vericeksin çok merak ediyorum.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

quote:

Orjinalden alıntı: sacmasapan_bir_isim

ipini kopartan server acıyor
    cıkış hızı ne olmalı

duyumlarım bunun uzerine

tamamen katılıyorum...

+1907

ceza seni seviyorum ama fb li olman bu sevgimin %99.99 u alıp goturuyor
    gel seni gs ye transfer edelim

• elbette ölçeceğim bunu. çok iyi coder adam vardır ama web coderi değildir diyosun da, bütün bu server işlerini falan bir tek elemanın mı yaptığını sanıyorsun sen ? kolay mı o kadar işi tek kişinin yapması ? bu hiç profesyonelce değil. ayrıca her fırsatta web bilgini açıklamaya çalışıyosun demişsin de benim bu topic dışında nerde yazdığım görülmüş bunu yazdıkların saçma sapan şeyler.kaliteli girişmler olacaksa elbette destek veririm, veririz. ama daha ortada fol yok yumurta yok adam usko kalitesinde bir server açacağını söylüyor.

sen git kumda oyna biraz. gelişimini tamamla.

quote:

Orjinalden alıntı: bprince

Bu foruma katılanlara web bilgini neden ispatlamaya çalışıyorsun anlamıyorum.
    Dikkat ediyorum da her server açamaya çalışanlara sen ve senin gibiler hep köstek oluyorsunuz.
    Server kurma ile web sitesi arasında neden hep bir bağlantı kurup insanları web sitesi yapımı ile ölçüyorsun.
    Bazı insanlar var ki çok çok iyi programcıdır. Ama web programcısı değil, gerçek programcı. ve doğal olarak web sitesinden anlamayabilir.

İyi ki biraz web bilgin var ve her fırsatta bunu buradakilere nedense kanıtlamaya çalışıyorsun. Ama şunu unutma burada senden çok çok daha iyi bilgiye sahip olanlar var. Fakat efendiliklerini koruyup ulu orta bunu her yerde söylemiyorlar. Veya en azından bunu söylerken başkasını senin yaptığın gibi aşağılamıyorlar.

Yeter artık. İnsanları kendi bilgini öne sürerek aşağılamayı bırak. Köstek olma destek ol. Yaptılarsa ne ala. Yapamadılarsa da senin kaybedeceğin birşey olmaz. Bilakis onlara yardımcı olmaya çalıştığın için diğer insanlardan takdir alırsın.

• + Bilmem ne çok doğru
    quote:

kendi web sitesini bile yapamayan adam yarın öbür gün sizden oyuna girmek için premium şart dediğinde neye güvenip kredi kartı numaranı vericeksin çok merak ediyorum.
  • bizim trkomuz var ve 15 20 bin e de yakın kşi var yani acıp acıp napmaya calışıosunuz anlamıorum acıldı iste bi kere daha gernk yok
    ıd:77777777
    lvl:65
    jop:asas
  • ben bu trkodan hiç bişey anlamadım önüne gelen trko kuruyo kangisinde oynucam şaşırdım yapılan trko lardada zaten hep hata veriyo girilmiyo
  • hata veriyo ufffffff

yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King0fGangster -- 20 Haziran 2006; 18:04:51 >

• Server.ini dosyasını yazsana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.