Emin misin? Ben bunları bir yerden hatırlıyorum sanki DEJAVU Ama inşallah dediğin gibi olur
kardeşim açıyonuzda girmiyo ki dolu oluyo deli olcam yaawww 0(-_-)0
beyler usko nun aynısı dediğiniz server eski knight ve oyunun login olma bölümü japoncamı korecemi neyse artık bişi yapıyosunuz bari yalan söyleyip milleti heycanlandırmayın
İNŞAALLAH TÜRK TÜRK E KAZIK ATMIYORDUR ATIYORSA BU DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ DEMKTİR.
hiç uğraşamam yaw trko 10 kere türk serveri çıktı kardşeim bu nedir yaw...
bunu server ini si yok mu??
Bu işin biraz cılkı çıktı. Bu forumda bi arkadaşımız server açma hakkında biraz bilgiler vermişti. Bu işi çözen kendi çapında yok TRKO yok TURKO... :S Benden tavsiye bikaç kişinin butür kendi chat serverlerini kurarmış gibi açtığı KnightOnline serverlerine pek ilgi göstermemeniz. Yarın öbürgün başka biri bu da benim TRKO diyip 3. 4. TRKO'lar açılacak :S Eğer bir gün gerçekten bi TRKO açılacaksa bunun tek yetkilisi K2Network'tur. Bunu da bize kendi resmi sitelerinden bildireceklerdir.
ama unutmadan canı sıkılan gene Trko clienti ile server açıyor
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
çok amatörde olsa web tasarım ile ilgilendim we seni anladım ancak su an oynanan türkko nun sitesi cokmu ahım şahım? hemen köstek oluosunuz. bence bu insanlara yardım we moral vererek sesimizi duyurabiliriz.. düşünsenize türk serverında yabancılarında oynadıını
en azından turko direk uskonun client inden başlamadı siz biras fazla barttınız kendinize güven getirmek için en azından sizde 1098 patch li client le başlayabilirdiniz. açıklamalarım yazdığınla alakalıdır topic in başında usko clientten başlıycaz demişsin