Şimdi Ara

Gerçek Zamanlı Olarak Oyunları Türkçeye Çeviren Programlar (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
25
Favori
31.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yeni cod serilerinde ban yeme sıkınıtısı oluyor mu mort çevirisinde yani biri bana öyle demişti ınstagramda konuştum kendisi ama bana banlanırsın dedi bir şey daha diyecem son güncelleme de yakuza oyunları sıkıntı yapıyor mu?

• namport87 N kullanıcısına yanıt

Ya yok saçmalamasın! Olur mu öyle şey arkadaşım hiç. Oyuna müdahale etmiyor ve oyunun haberi bile olmuyor ki, OCR programıyla görüntüyü tarayıp, metne dönüştürüp ardından google çeviri ile çevirip ekrana getiriyor o kadar. Oyunla hiçbir teması söz konusu değil.

• Mesela bakın, şimdi bir oyunda kullandım programı ve ilginçtir, siyah arka plan olmamasına rağmen, bozuk karakterler göstermeden gayet düzgün çeviriyor. Dikkat ettim, siyah arka plan yok ama altyazı gayet net ve harflerin kenarlarında gölgeler var, bu nedenle OCR programı, arka plan olmamasına rağmen metni kolayca algılayıp metne dönüştürebiliyor. Bu oyunda kullanmanızı tavsiye ederim. Korku oyunu, hikayesi de güzelmiş. Filmden uyarlanmış.

Tabi çalışması için pencere veya pencereli tam ekran modunda kullanmalısınız.

Incantation

store.steampowered.com
    Save 10% on Incantation on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2328540/Lanetli_Sembol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 30 Kasım 2024; 10:50:5 >

• Arkdaşlar, Indiana Jones and the Great Circle için, yama çıkana kadar anlık ve otomatik çeviri programı MORT'u kullanabilirsiniz. İdeal değil ama hiç yoktan idare edebilir. Çalışması için pencere modu ve altyazı arka planını açmanız şart.

• ganzipar G kullanıcısına yanıt

ben uğraştım mort çevirmiyor metaphor u olmuyor. siz yaptıysanız yazın

• performer999 kullanıcısına yanıt

Gameplay videosuna baktım, zor onu çevirmesi programın, nasıl çevirsin, yazdıklarımızı okuduysanız çeviremeyeceğini de ön görebilirdiniz, bir kere kayan yazı kullanmışlar, yazılar hızlı geçip kayboluyor, ayrıca cümlelerin içinde farklı renkte yazılar beliriyor, yazılar bir altta bir üstte çıkıyor, OCR programı bunlarla baş edemez, tam koyu siyah arka plan da yok gibi. Bu oyun için umudu kesin derim ben. Biz normal sabit çıkan arka planlı altyazıda tam verim alamazken....

• lostideas L kullanıcısına yanıt

evet zaten umudu kestim. ingilizcem orta i anlamadığım yerde telefondan kameradan google çeviri ile yapıyorum ve kusursuz çeviriyor. oyunu aslında makine çeviri ile yapsalar çok başarılı olur

• bir çok program denedim en başarılısı ve ince ayarlısı lunatranslate sanırım

• frkndgnr kullanıcısına yanıt

Bu program (lunatranslate) görsel romanlar için sanırım. O konuda çok program var. Bizim MORT programı sadece sabit, durdurulabilen yazılar için değil, ekranda görünüp kaybolan ve durdurma imkanınızın olmadığı altyazıları da anlık ve otomatik olarak çeviriyor. Siz herhangi bir tuşa basmıyorsunuz ve oyunu durdurmanız gerekmiyor. lunatranslate bunu yapabiliyor mu?

Not: Biraz araştırdım ama çok karışık görünüyor, galiba anlık çeviri de yapabiliyor ama karman çorman herşey. Sitesindeki linklerin de bazıları açılmadı.

Yalnız program arayüzü Türkçe seçilebiliyor.

https://lunatranslator.org

https://github.com/HIllya51/LunaTranslator/releases

Programı indirip kullanmaya çalıştım ama beceremedim. Nasıl kullanılıyor ki. Birisi tarif etse de denesek. Bana zor göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 9 Aralık 2024; 17:1:2 >

• lostideas L kullanıcısına yanıt

evet ince ayarlarla anlık metinleride yakalayabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 9 Aralık 2024; 18:49:54 >
  • güzel gibi

• Bu programlardan herhangi birini geforcenow ile oyun oynarken de kullanabilir miyiz ? deneyen varmı

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

Kardeşim malum geforcenow için Türkçe yama ve trainer kullanamazsınız, çünkü oynadığınız pc uzakta. Fakat bu programlar ekrandaki görüntüyü taradığı için görüntünün ne olduğu fark etmez, her durumda kullanabilirsiniz elbette. Yani oyun, geforcenow, video görüntülerini otomatik olarak çevirtebilirsiniz. Ama tam ekran olmaması gerekiyor. Pencere modu veya eğer ki çalışırsa pencereli tam ekran modu şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 16 Aralık 2024; 17:29:47 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.