Şimdi Ara

gerçek ziyaretçi artışı nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • websiteme ziyaretçi akışı sağlanması için bir firmayla anlaştım. günlük 500 tekil ziyaretçi sağlacağını iddia etti firma. analytic istatistiklerine bakıyorum gerçekten ziyaretçi akışı sağlanıyor ama yönlendirme yapılan sitelere bakıyorum herhangi bir link te göremiyorum. analytic ten bakıyorum ortalama ziyaret süresi çoğu ziyaretçi için 00.00. bu nasıl oluyor anlamadım, bir fikri olan var mıdır? botlarla yapılıyor diye iddia ediyor kimileri, böyleyse bu nasıl oluyor botlarla ziyaretçi akışı nasıl sağlanıyor?

• nasıl sağlıyorlar günlük 500 ziyaretçiyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbee

websiteme ziyaretçi akışı sağlanması için bir firmayla anlaştım. günlük 500 tekil ziyaretçi sağlacağını iddia etti firma. analytic istatistiklerine bakıyorum gerçekten ziyaretçi akışı sağlanıyor ama yönlendirme yapılan sitelere bakıyorum herhangi bir link te göremiyorum. analytic ten bakıyorum ortalama ziyaret süresi çoğu ziyaretçi için 00.00. bu nasıl oluyor anlamadım, bir fikri olan var mıdır? botlarla yapılıyor diye iddia ediyor kimileri, böyleyse bu nasıl oluyor botlarla ziyaretçi akışı nasıl sağlanıyor?

Merhaba;

Burada bir yanlış anlaşılma olduğu açıktır. Size ziyaretçi değil hit kazandırmaktadırlar.

Yaptıkları iş, bir program veya site aracılığıyla sitenize ziyaretçi değil hit gönderilmesidir. Hit gönderildiği için de kişiler sayfanızı görüntüleyip çıkmaktadırlar.

Bu konuda Google'da ayrıntılı araştırma yapabilirsiniz,

Bilginize...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.