Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2019 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
28
Favori
138.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derebeyi01

https://www.kariyer.net/is-ilani/cematek-muhendislik-makina-makinatasarim-muh-maas4-000tl-7-000tl-1469667

bakın işte adamlar sınav yapıp sonucuna göre maaşını belirliyor mühendisin.kendi fiyatını kendin belirliyorsun.
    Aşırı saçma bı ilan.ankarada ilan veriliyor Hacettepe,gazı yazilmiyor Ege Erciyes sakarya yazılıyor ne alaka yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgın boğa

Aşırı saçma bı ilan.ankarada ilan veriliyor Hacettepe,gazı yazilmiyor Ege Erciyes sakarya yazılıyor ne alaka yav

Alıntıları Göster
    Yıllarca Mak Müh olarak çalışmış bir Makina Mühendisiyim. İlan saçma değil, tersine oldukça mantıklı cunku makina firmalarında işe eleman alırken en cok sorulan sorular listelenmiş ve deneyim ve bilgiye göre ne maaş verileceği dahi belirtilmiş. Üniversite belirtilmesi fırsat eşitliği açısından kötü fakat Türkiye'de her işveren üniversiteler arası ayrımcılık yapıyor; bu yeni birşey değil ve bunun yapılmış olması ilanı saçma yapmaz. Hacettepe Makina Mühendisliği cok bilinen bir bölüm değil, Gazi Makina daha cok bilinir fakat bildiğim kadarıyla kalitesiyle ün yapmış bir bölüm de değildir. İşveren oradan gelecek kişileri istemiyor olabilir, bu durum ilanı saçma yapmaz.

• Arge teknisyeni 2900 başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uplatalım bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

• Parasına göre meslek seçen insanlar var çok yazık

• YTÜ mezunu Gemi İnşa Mühendisiyim, yabancı bir tersanede satınalma mühendisi olarak çalışıyorum. departmana 0 deneyim ile başladım 10 ay saha tecrübem vardı, 5.5 TL net alıyorum agi dahil. cumartesi-pazar tatil, haftada 45 saat çalışıyorum 8-6 arası 0 mesai yaptım şimdiye kadar.
    niyetim, olursa yurtdışına gitmek; sürünmeye razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozturk21 -- 16 Nisan 2019; 17:49:18 >
  • OsmanlıHanedanı kullanıcısına yanıt
    Nerden mezun oldunuz

• yukarı

• Yanlış mı okudum: 5500TL net ve haftada 5 gün mesai. Şartlar fena değil. Buna rağmen Y.dışına gitmeyi neden düşünüyorsunuz?
  • ozhan_88 O kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi Ortadoğu vs için?

• Hocam itü kurtarır mı

• Kocaeli de okuyor diye çöp kocaeli üni yi gidip ankara ege vs yanına yazmış hahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: FlowMotion

Hocam itü kurtarır mı
    Üniversitede neler yaptığına, ortalamana, yabancı diline ve yeteneklerine bağlı bu. İtü iyi bir üniversite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 18 Nisan 2019; 12:5:22 >
  • inşaat mühendisiyim yaklaşık 2 sene tecrübe 4200 ama mayıs sonu işsizim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.