Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.872
Cevap
249
Favori
1.691.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
Giriş

türkiye'de ofisi varsa zaten vergi teşviğinden faydalanamazsın. türkiye ile ilişkisi olmaması gerekiyor.

big data vs. o işlerden pek anlamam. daha yeni yıl sonu değerlendirmesi yapıldı, ben ekibin en iyisiyim ama bizim işlerde öyle paralar yok. diğer yandan bir delphi veya c# yazılımcısı olup üç kuruşa çalışıyor da olabilirdim. :)

daha yeni mezunken amerikadan teklif geldi bir tanıdık vasıtasıyla. oyun programcısı olarak yetiştireceklerdi c++'da. burda çok büyük işler yapacağımı zannedip kabul etmedim. herşey kısmet. gitsem belki daha da kötü olacaktı bilemeyiz :)

ben hiç çok çalışmadım. son 2-3 yıldır çok çalışıyorum sadece. amerika, avrupa kontratlı çalışıp yardırıyorum artık biraz para kazanalım dedik. 500+ kazansam 2-3 sene çalışıp bu işi bırakırdım. kod yazmayı, yazılımcılığı sevmiyorum. yanlış iş seçmişim.

• TSKGV’ye bağlı savunma sanayi firmalarının zam oranının %15,75 olduğu şeklinde bir duyum aldım. Teyit edebilecek bir arkadaş bilgi verebilirse seviniriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renovate R kullanıcısına yanıt
    Agi degismeden 15.75 deniliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hangi firmalar TSKGV’ye bağlı acaba?

• bybeso361 B kullanıcısına yanıt

Aselsan, Roketsan, Havelsan, Tusaş.

Bunlara TÜBİTAK da dahil mi peki?

• bybeso361 B kullanıcısına yanıt

Hayır. Tübitak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

6 Şubat 2024 Edit :

%30 zam(?) aldım  .

Şuan maaşım 35k oldu. Beklentim ilk mesajda yazdığım yöndeydi beklentim de oldu ancak şirket ortalaması ve araştırmalarıma göre piyasa ortalaması %40-45 civarıyken ben neden %30 zam(?) aldım bilmiyorum.

Hayırlısı diyelim.

29 Ocak 2025 Edit :

Buraya yazmayı unuttuğum ancak ara dönemde ekip arkadaşımın ayrılıp yanlız kalmam + lisansı da bitirmem sebebiyle aldığım güzel bir ara zam olmuştu. 35K'dan 55K'ya yükselmişti. Yemek aynı, yol yok prim yok.

2025 zammını hala bilmiyorum öğrendiğimde buraya yazacağım.

2025'te yemek ücreti günlük 400 liraya yükseldi. Ayda 8800 civarı yatıyor. 2025 zam beklendim %25 - 30 arası. 70 - 75k arası olmasını bekliyorum.

Güncel kullandığım teknolojiler : Python, SQL, PowerBI, Apache spark, ETL işleri için microsoft fabric.

• Kassady kullanıcısına yanıt

Sektörde 8 yıl teknıker olarak çalıştığım ama diploma alıp tam yaptığım işi yapmaya başlayalı 3yıl oldu. Ben mühendsliği geç okudum yaklaşık 29 30 yaşında :)

• bu malum havacılık firmasının kariyer sayfası bile çalışmıyor üye girişinde hata veriyor. herkeste bu şekilde mi bu firmaya girenler kariyer sitesi çalışmazken nasıl giriyor birileri beni aydınlatabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.