Hepimizin mutlaka ileride gerçekleşmeyeceğini bile bile kurduğumuz,küçük de olsa umutla bağlandığımız hayalleri vardır. Haydi herkes gerçekleşmesi imkansız hayallerini yazsın. İlk ben başlayayım. Mesela ben ileride bir Sabancı,bir Koç kadar zengin olup yatlarda,villalarda keyif çatmayı hayal ederdim.:D
bu konu tutar.Mesajım bulunsun
Fenerbahçe'nin Türkiye kupasını alması.
hiçbir şey imkansız değildir
Amerika ya taşınıp orada büyük bi şirket sahibi olmak
Galatasaray'dan başka bir Türk takımı Avrupa'da başarılı olması..
quote:
Orijinalden alıntı: Rasqutin
yapmayın artık ne olur şu espriyi bu sene kupa bizim yani fenerin :D
Bir böceğin beni ısırıp, örümcek adam olma ihtimalim.
quote:
Orijinalden alıntı: -AsiL
quote:
Orijinalden alıntı: malumat11
quote:
Orijinalden alıntı: Rasqutin
kapitalizmin yıkılması
tıp okuyup doktor olmak
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Bir böceğin beni ısırıp, örümcek adam olma ihtimalim.
Güzelmiş
programcı olmam
Biraz uzun olcak ama soyle bir hayalim vardı bi zamanlar 4 arkadas bankadan cekebildiğimiz kadar kredi cekip bu krediyle envayi çeşit mühimmat, araba,gemi ayarlayıp Sierra Leone' ye gidip madenlerden elmas calıcaktık. Kanlı elmas filminin de etkisi vardı tabi. Sonra bu elmasları DeBeers tarzı elmas şirketlerine satıp. Kredi borclarını kapatıcaktık. Bu noktadan sonra bi arkadasın kazandığımız paranın kendi payına düşeniyle Güney Amerikada ordu kurup Amerikaya saldırmak gibi bi hayali vardı ama bu da onun hayali... Nasıl ama ibretlik hayaller demi?
quote:
Orijinalden alıntı: Kalipto
tıp okuyup doktor olmak
Neden imkansız olsun?Pekala çalışıp olabilirsin... Açıklayabilir misin merak ettim?
Ülkemin yobazlardan arındırılması.
quote:
Orijinalden alıntı: Deep_xxx
Biraz uzun olcak ama soyle bir hayalim vardı bi zamanlar 4 arkadas bankadan cekebildiğimiz kadar kredi cekip bu krediyle envayi çeşit mühimmat, araba,gemi ayarlayıp Sierra Leone' ye gidip madenlerden elmas calıcaktık. Kanlı elmas filminin de etkisi vardı tabi. Sonra bu elmasları DeBeers tarzı elmas şirketlerine satıp. Kredi borclarını kapatıcaktık. Bu noktadan sonra bi arkadasın kazandığımız paranın kendi payına düşeniyle Güney Amerikada ordu kurup Amerikaya saldırmak gibi bi hayali vardı ama bu da onun hayali... Nasıl ama ibretlik hayaller demi?
Nereden aklınıza geldi acaba çok merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: Deep_xxx