Şimdi Ara

Gerçekleşmesi İmkansız Olan Hayalleriniz (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zor diye bir şey yok imkansız biraz uğraştırıyor
  • Melis birkanla olmak.. ahh ya çok istiyorum onu böyle bir kadın olamaz her tarafından kadınlık fışkırıyor benim olsa ona herşeyimi feda edebilirim böbreğimi bile veririm yeterki bi kere ona sarılıp duvara yaslayayım o da gözlerini kapasın benim gömleğimin yakasından tutup kendine çeksin. onla aynı evde yaşayalm ev bahçeli olsun bi kız bir erkek çocuğumuz olsun onun küçük kıza süt emdirdiğini göreyim.. off ya düşününce bile bi hoş oluyorum ama sıfıra yakın. geçen gün onu gördüm bir cafede kız arkadaşıyla oturuyodu öylece bakakaldım sonra bir yerde gittim tuvalete çaresizce.. gerisini anlarsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semion17

Melis birkanla olmak.. ahh ya çok istiyorum onu böyle bir kadın olamaz her tarafından kadınlık fışkırıyor benim olsa ona herşeyimi feda edebilirim böbreğimi bile veririm yeterki bi kere ona sarılıp duvara yaslayayım o da gözlerini kapasın benim gömleğimin yakasından tutup kendine çeksin. onla aynı evde yaşayalm ev bahçeli olsun bi kız bir erkek çocuğumuz olsun onun küçük kıza süt emdirdiğini göreyim.. off ya düşününce bile bi hoş oluyorum ama sıfıra yakın. geçen gün onu gördüm bir cafede kız arkadaşıyla oturuyodu öylece bakakaldım sonra bir yerde gittim tuvalete çaresizce.. gerisini anlarsınız..

dayı melis birkanla bi yarım saate razıyım.getircen hatunu doggy styla.sen sacında tutup cekicen sana dogru gelicek.iticen gidicek.o ilerii geri gitme olayını da bu şekilde yapıcaksın.hatta bi de kırbac olsa var ya.o bembeyaz teninde kıpkırmızı izler bırakcan
  • quote:

Melis birkanla olmak.. ahh ya çok istiyorum onu böyle bir kadın olamaz her tarafından kadınlık fışkırıyor benim olsa ona herşeyimi feda edebilirim böbreğimi bile veririm yeterki bi kere ona sarılıp duvara yaslayayım o da gözlerini kapasın benim gömleğimin yakasından tutup kendine çeksin. onla aynı evde yaşayalm ev bahçeli olsun bi kız bir erkek çocuğumuz olsun onun küçük kıza süt emdirdiğini göreyim.. off ya düşününce bile bi hoş oluyorum ama sıfıra yakın. geçen gün onu gördüm bir cafede kız arkadaşıyla oturuyodu öylece bakakaldım sonra bir yerde gittim tuvalete çaresizce.. gerisini anlarsınız..

Harikasın dostum..

Gerçekleşmesi İmkansız Olan Hayalleriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

quote:

dayı melis birkanla bi yarım saate razıyım.getircen hatunu doggy styla.sen sacında tutup cekicen sana dogru gelicek.iticen gidicek.o ilerii geri gitme olayını da bu şekilde yapıcaksın.hatta bi de kırbac olsa var ya.o bembeyaz teninde kıpkırmızı izler bırakcan

Gerçekten mi Dostum!!!

•  Gerçekleşmesi İmkansız Olan Hayalleriniz
    şuan tek hayalim üst seviye bir spor araç.aklımdaki diğer hayal ettiklerime bir şekilde çalışarak ulaşabileceğimi düşünüyorum ama resimdeki afet için çalışmak yetmez gibi duruyor

• Teniste dünya sıralamasında ilk 10'a girebilmek.

10 sene geçti ama..

• o ira yelin mi face profili veren bi arkadaş vardı.benle pmden iletişime gecsin.çok güzel resimer atcam ona.
  • 2010 Camaro SS
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyCrish

Düşman hayalet uçağı tarafından şehit edilmek isterdim.

Resmi görünce kullanmak istersin sanmıştım
  •  Gerçekleşmesi İmkansız Olan Hayalleriniz

Bu adamın rekorlarını egale etmek.
  • dersanedeki cidden sevdiğim platonik aşkımla birarada olabilmek

hiç olmucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 4 Ağustos 2010; 1:12:54 >
  • Emma Watson
  • cennete gitmek
  • Doğa üstü güçlerimin olması. Bu işin fantastik tarafı. Onun dışında peşinden koşmadığım hayallerim de var tabii ki. Taekwondo olimpiyat şampiyonu olmak gibi.
  • Bir ara çok büyük kaza yapıp arabanın pert halinde içerisinden ayrılmayıp sigaramı bitirdikten sonra araçtan artistik bir havada burnu bile kanamadan şekilde çıkmak istiyordum
    Artık bir arabam olsun istiyorum
  • bu istediklerinizin hepsi bu dünyada olmasada ahirette olcak hişşallah
  • tibet de olayin kaynagindan kung fu ogrenmek o kesisler gibi olmak isterdim... Onun disinda bir kac hayalim var ancak imkansiz degil.
  • Türkiye'ye en az 50.000 km çift şeritli hızlı tren hattı döşemek. Elimde olsaydı kesin yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [BTHN]

http://www.facebook.com/ira.yelin
    bu kızla görüşmek.

Kusuruma bakma
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.