Şimdi Ara

Gerçekleşmesi İmkansız Olan Hayalleriniz (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • Ülkenin yönetiminde 10+ yıl söz sahibi olmak, şöyle ülkemin şahlandığını görmek..

• Hızla büyüyüp ülkemin ilk 3 zengini arasına girmek ama sıfırdan başlayıp (önce bir bakkal, cafe tarzı bir işletmeyle) 10 yıl için öyle bir hızla büyümek ki ilk 3 zengin arasına girmek sonra 5 yıl içinde de dünyanın sayılı zenginlerinin arasına girmek.. Sebebi ise ülkemin her bir köşesine yatırım yapmak, yabancı her türlü markanın karşısında rakip olabilmek, yerli araba, yerli savaş uçakları, bilişim vs..
      Özel bir şehir gibi planlanmış bir kampüsü olan özel bir üniversite (özel yenenek ve seviye sınavlarıyla alınan öğrencilerin tamamen ücretsiz okuduğu) her türlü giderlerinin şirket tarafndan karşılandığı şehir/ kampüs içinde akla gelen her türlü hizmetten yararlanabilecekleri bir yerde kalmaları şartıyla okul bittikten sonra maaşlı olarak şirketin ilgili alanlarında ülkeyi faydalı olmak için çalışan, bilim adamaları, vs. yetiştirmek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

quote:

Orijinalden alıntı: semion17

Melis birkanla olmak.. ahh ya çok istiyorum onu böyle bir kadın olamaz her tarafından kadınlık fışkırıyor benim olsa ona herşeyimi feda edebilirim böbreğimi bile veririm yeterki bi kere ona sarılıp duvara yaslayayım o da gözlerini kapasın benim gömleğimin yakasından tutup kendine çeksin. onla aynı evde yaşayalm ev bahçeli olsun bi kız bir erkek çocuğumuz olsun onun küçük kıza süt emdirdiğini göreyim.. off ya düşününce bile bi hoş oluyorum ama sıfıra yakın. geçen gün onu gördüm bir cafede kız arkadaşıyla oturuyodu öylece bakakaldım sonra bir yerde gittim tuvalete çaresizce.. gerisini anlarsınız..

dayı melis birkanla bi yarım saate razıyım.getircen hatunu doggy styla.sen sacında tutup cekicen sana dogru gelicek.iticen gidicek.o ilerii geri gitme olayını da bu şekilde yapıcaksın.hatta bi de kırbac olsa var ya.o bembeyaz teninde kıpkırmızı izler bırakcan

off işte budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

quote:

quote:

Melis birkanla olmak.. ahh ya çok istiyorum onu böyle bir kadın olamaz her tarafından kadınlık fışkırıyor benim olsa ona herşeyimi feda edebilirim böbreğimi bile veririm yeterki bi kere ona sarılıp duvara yaslayayım o da gözlerini kapasın benim gömleğimin yakasından tutup kendine çeksin. onla aynı evde yaşayalm ev bahçeli olsun bi kız bir erkek çocuğumuz olsun onun küçük kıza süt emdirdiğini göreyim.. off ya düşününce bile bi hoş oluyorum ama sıfıra yakın. geçen gün onu gördüm bir cafede kız arkadaşıyla oturuyodu öylece bakakaldım sonra bir yerde gittim tuvalete çaresizce.. gerisini anlarsınız..

dayı melis birkanla bi yarım saate razıyım.getircen hatunu doggy styla.sen sacında tutup cekicen sana dogru gelicek.iticen gidicek.o ilerii geri gitme olayını da bu şekilde yapıcaksın.hatta bi de kırbac olsa var ya.o bembeyaz teninde kıpkırmızı izler bırakcan

off işte budur.

Bu fantezileri öğrenmesi için hangi mail adresini kullanmamız gerekiyor, Twitter'ı var mı? Haberdar etmek lazım kendisini Of yaa ne fantezileriniz varmış kadınla
  • Uçmak
  • Bİ TANE Porsche carrera GT İM OLSA FENA MI OLUR
  • yobazların gerizekalıların boş adamların kalmadığı bi türkiye görmek
  • Stoya, Ashlynn Brooke, Bree Olsen, Liz Vicious ve Bree Olsen ile 1 ay geçirmek(Aynı anda.Aynı evde.1 ay. Hayat görüşüm değişir herhalde.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumat11

quote:

Orijinalden alıntı: Kalipto

tıp okuyup doktor olmak

Neden imkansız olsun?Pekala çalışıp olabilirsin...
    Açıklayabilir misin merak ettim?

çünkü ankaradayım ve 2 sene sonra öss sınavına gircem (Ailem ankara dışında tercih yazmamı istemiyo)

Ankara'daki tıp fakültelerininde puanları malum
  • ÇOK SAĞLAM MODİFİYE EDİLMİŞ BİR MOTORU OLAN 69 CHEVROLET CAMARO VE SINIRSIZ BENZİN ALINABİLECEK BİR KART
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Stoya, Ashlynn Brooke, Bree Olsen, Liz Vicious ve Bree Olsen ile 1 ay geçirmek(Aynı anda.Aynı evde.1 ay. Hayat görüşüm değişir herhalde.)

POTANSİYEL TECAVÜZ ZANLISI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibluever -- 4 Ağustos 2010; 12:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_xxx

Biraz uzun olcak ama soyle bir hayalim vardı bi zamanlar 4 arkadas bankadan cekebildiğimiz kadar
    kredi cekip bu krediyle envayi çeşit mühimmat, araba,gemi ayarlayıp Sierra Leone' ye gidip
    madenlerden elmas calıcaktık. Kanlı elmas filminin de etkisi vardı tabi. Sonra bu elmasları DeBeers tarzı
    elmas şirketlerine satıp. Kredi borclarını kapatıcaktık. Bu noktadan sonra bi arkadasın kazandığımız paranın
    kendi payına düşeniyle Güney Amerikada ordu kurup Amerikaya saldırmak gibi bi hayali vardı ama bu da onun hayali... Nasıl ama ibretlik hayaller demi?

bankalarda öğrenciye verir zaten envayi çeşit mühimmat, araba,gemi alacak kadar krediyi
  • brazzers in İsim hakkını alabilmeyi isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patatesli Çay

5 6 yaşımda Küçükken hep O uçan beyaz at vardıya pegasus oyle atım oldun ısterdım.Ss koyabilirim belki Pegasus markalı bisiklet aldırmıştım ozamanlarda mavi 3 vitesli 2 tekeri patlak çatıda duruyor hala

Şimdi Futbolcu olmak Türkiye ile Dünya kupasında gol atıp yamyam dansı yapmak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [BTHN]

http://www.facebook.com/ira.yelin
    bu kızla görüşmek.

o kızla görüşüyorum şu anda.adresimi nerden buldu dio.ben de konunun linkini atıcam.sakıncası yoktur dimi

ahahah kızı bugun 16 kişi eklemiş türkiyeden:)

gülmekten altıma sıcıcam

ekleme:karı uzun mesajlaşmalar sonucu kabul etti beni face de .birazdan silicem yoksa benim hatun oyucak beni.

ekleme 2:karı lezbiyen.ona göre fantazi kurun cavuşu tokatlıyın

ekleme:karı 1994 lü labi daha profil koycaksanız en az 88 li birilerini koyun ya.

NAPAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumat1245

quote:

Orijinalden alıntı: NyCrish

Düşman hayalet uçağı tarafından şehit edilmek isterdim.

Gerçekleşmesi İmkansız Olan Hayalleriniz

Resmi görünce kullanmak istersin sanmıştım

Harbiden bu adam sorunlumu neden bi öyle bi uçak tarafndan şehit edilmek istimiyomş.bence psikilojk olarak acilen yardım alması gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecm_s

Adriana Lima'yı .. Neyse boşverelm.

Adriana Lima ile seviyeli bir arkadaşlık diyecektin herhalde Bende Gisele Bundchen ile sevgili olmak isterdim keşke benim kız arkadşım Gisele Bundchen olsa
  • notebook um olması..
  • Wanted ilmindeki çocuk gibi olmak istiyorum mermiyi duvarın arkasından geçerek adamın kafasını vurmak gibi ve ünlü bir süikastçı.Kötü adamları öldürmek amacı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

quote:

quote:

off işte budur.

Bu fantezileri öğrenmesi için hangi mail adresini kullanmamız gerekiyor, Twitter'ı var mı? Haberdar etmek lazım kendisini Of yaa ne fantezileriniz varmış kadınla

hatun benim fantazileri duysa zaten bi saniye düşünmez zıplar kucagıma da işte mail adresini falan bulamadım
  • Marsın o kızıl toprağına ayak basmak

Gerçekleşmesi İmkansız Olan Hayalleriniz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.