Şimdi Ara

gerçekten 7/24 açık mu server ve yine gerçekten box of kundun 5 e kadar satılan bir mu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GERÇEKTEN BOX OF KUNDUN +5 SATILAN VE 7/24 BİR MU ONLİNE ARIYORUM YARDIM PLSS O KADAR MU BULDUM HEPSİNDE DE SATILIYOR YAZIYOR AMA SHOP LARI GEZDİĞİMDE HİÇ BİR SHOP TA BULAMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN PLSSSSSs

• arkadasım sen shopları gezme kendini gezdir öyle server bulman çok zor sen en iyisi
    Mu-Turkiye ye basla eger oyunu anlarsan zevk alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 13 Temmuz 2006; 20:54:31 >
  • Orjinalden alıntı: ahmet0022

GERÇEKTEN BOX OF KUNDUN +5 SATILAN VE 7/24 BİR MU ONLİNE ARIYORUM YARDIM PLSS O KADAR MU BULDUM HEPSİNDE DE SATILIYOR YAZIYOR AMA SHOP LARI GEZDİĞİMDE HİÇ BİR SHOP TA BULAMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN PLSSSSSs

Arkadaşım öle bi server lagdan geçilmez sana bi öneri +5 box of kundun satılan serverde oynama

• Orjinalden alıntı: alibaba02

Orjinalden alıntı: ahmet0022

GERÇEKTEN BOX OF KUNDUN +5 SATILAN VE 7/24 BİR MU ONLİNE ARIYORUM YARDIM PLSS O KADAR MU BULDUM HEPSİNDE DE SATILIYOR YAZIYOR AMA SHOP LARI GEZDİĞİMDE HİÇ BİR SHOP TA BULAMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN PLSSSSSs

Arkadaşım öle bi server lagdan geçilmez sana bi öneri +5 box of kundun satılan serverde oynama

olsun yaw hadi bitanesöleyin

• quote:

Orjinalden alıntı: RE5P3CT

arkadasım sen shopları gezme kendini gezdir öyle server bulman çok zor sen en iyisi
    Mu-Turkiye ye basla eger oyunu anlarsan zevk alırsın

SİTE NEYDİ ?????
  • sen şuna gir hiç kapanmiyor 10 yilda felan birinci olunuyor serverdawww.munoline.com vswww.globalmuonline.com ikisidea ayni heryerdede pazar gibi adam var bol bol item satiliyor kundun felan hersey bol satiliyor yane dolas sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 13 Temmuz 2006; 23:52:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

sen şuna gir hiç kapanmiyor 10 yilda felan birinci olunuyor serverdawww.munoline.com vswww.globalmuonline.com ikisidea ayni heryerdede pazar gibi adam var bol bol item satiliyor kundun felan hersey bol satiliyor yane dolas sen

HANİ SATILIYODU SHOP LARDA +5 BOX OF KUNDUN BİRSÜRÜ SERVERE VAR BİRİN DE YOK SOUL BLESS DESEN ZATEN YOK MİLLETTİN BAŞINDA STORE STORE YAZIP DURUYOSİNİRİMİ BOZDU YAWWWw

• global mu online nin exp 1x shoplarda hiç bişey yok oyunda resli adam yok ohoooo...ama hiç kapanmıyo doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet0022

quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

sen şuna gir hiç kapanmiyor 10 yilda felan birinci olunuyor serverdawww.munoline.com vswww.globalmuonline.com ikisidea ayni heryerdede pazar gibi adam var bol bol item satiliyor kundun felan hersey bol satiliyor yane dolas sen

HANİ SATILIYODU SHOP LARDA +5 BOX OF KUNDUN BİRSÜRÜ SERVERE VAR BİRİN DE YOK SOUL BLESS DESEN ZATEN YOK MİLLETTİN BAŞINDA STORE STORE YAZIP DURUYOSİNİRİMİ BOZDU YAWWWwMİLLETTİN BAŞINDA STORE STORE YAZIP DURUYOSİNİRİMİ BOZDU YAWWWw

o storeler pazardır sen d tusuna basacan buy a tıklıcan sona stoe olan bi adama mouse ile sag tıklıycaksın sattıgı itemleri gorecen bilmem anlata bildimmi

• yaw adamı kandırıp durmayın adam meraktan bir sürü client indiriyo baksana globala kadar indirmis adam 1x serverda üstelik globalda belki vardır diye +5 arıyo ahmet kardes eger ben açarsam +3 e kadar satıyorum senin için ve zaten de satıyodum
  • ben gelirim senin servere ozaman ama aynı zamanda shoplarda +dd+ref+dsr li setlrde olsun +luck+ignoreli kanatlar satılsın :)) bb on olsun baslangıcta 3000 point versin istersen 1x olsun ben oynarım ozaman :)
  • Guardian
    Version 97d
    Experience 800x
    Drops 90%
    Status Online
    www.muguardian.net
    Tr serveridir.
  • Bu yeni nesil fakeler de bi tuhaf ha. Üşenmemiş gitmiş Sezay'ın eski mesajlarını kurcalamış bu konuyu bulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 30 Temmuz 2011; 21:18:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duslerkenti.net

Guardian
    Version 97d
    Experience 800x
    Drops 90%
    Status Online
    www.muguardian.net
    Tr serveridir.

dur indiriyorum:)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.