Şimdi Ara

Gerçekten anlam veremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E-ticaret yapıyorum ve kredi kartı kullanmayanlara iyilik olsun diye ödemeli kargo ile gönderim yapıyorum ancak yinede bazı değişikler istiyorlar daha sonra ne telefonu açıyorlar nede kargoyu teslim alıyorlar, bilmiyorum aranızda yapan var mıdır? ama gerçekten anlam veremiyorum, eğer sizinde anlam veremediğiniz şeyler varsa buyurun...Anlam veremediklerimizi paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visoela -- 2 Temmuz 2013; 21:32:38 >

• herhangi bi konuda olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, Anlam veremediğiniz herşey adına olabilir
  • Sevgilimin ona arkadaşken yapmış olduğum şakanın intikamını almasına anlam veremiyorum. İnsan sevdiğinden intikam alır mı?

Benim yaptığım şaka; 2 sene önce askere gidiyorum demiştim, o da ağlamış.
    Onun yaptığı ise; sana karşı bir şey hissedemiyorum, ayrılalım.

Sonuç olarak ygs-lys dolayısıyla 1 sene ara verdik. Derslere odaklanamıyormuş. Ben şimdi bu moralle nasıl tekrardan hazırlanıcam ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 2 Temmuz 2013; 21:28:53 >
  • İnsanların gerçekleri bildiği halde hala Kafasının dikine gitmesi.

• Gerçekleri söyleyince insanların yüz çevirmeleri kendi hayallerine kapılıp kendilerini kandırmalarına anlam veremiyorum.

• İnsanlar neden başkasına akıl verme ihtiyacı duyar anlam veremiyorum ve her zaman nefret ediyorum bundan
  • insanların ölüceklerini bildikleri halde sonsuza kadar yaşayacakmış gibi davranmalarına anlam veremiyorum
  • Arkasına bile bakmadan çekip gidenlere anlam veremiyorum gece yastığa başlarını koyduklarında nasıl rahat ediyorlar.
  • insanların ygs lys gibi sınavlarının sonuçları açıklandığında telefon açıp sonuçları sorması yaa düşük alsam sanane yüksek alsam sanane

• Karşı cins... bi anlam veremiyorum. Bir Y kromozomu bu kadar farkı nasıl oluşturuyor anlam veremiyorum.. yaradanın işine karışılmaz tabi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.