Şimdi Ara

Gerçekten anlayan biri baksın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bende foxconn pc661m04-G-6l anakart var biliorum hurda ama var işte :) ekran kartım nvidia geforce fx 5200 bilgisayarın işlemci 3.0 ve ram 1024 ama bilgisayar yawaş ekran kartından oldugunu düşünüorum bu ana karta uygun iyi bi ekran kartı söylermisiniz lütfen?????

• Bilgisayar ne yaparken yavaş ?

Oyun oynarken ise O FX5200 kart çoğu oyun için yetersiz kalır.

Yok genel kullanımda yavaşsa tam sistem bilgilerini yazman lazım.
  • 2. EL 4650 DDR3, 2600XT, 3650 DDR3, 3850 , x1950gt , x1950pro, 4670 AGP Alabilirsin.

Tabi PSU'n yetiyorsa.
  • AGP arabirimine sahip ekran kartları uygundur. Şu sıralar pek kalmadı ortalarda. Ama buradan mevcut modelleri (sıfır) görebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 25 Şubat 2010; 19:33:43 >
  • ya oyun oynarken kasıo işte... bide şey bana almamı tavsiye ettiğiniz modeli tam ismiyle yazsanız iyi olur pek anlamamda bu işlerden..
  • Agp Bilgisayara yatırım yapılmaz.

Alacagın kart minimum 2600XT kıvamında bir kart olmalıki ufak tefek oyun oynayasın.
    500TL ye sıfır kasa alınır zaten , 100TL lik ekran kartı almanın mantıgı yok.
  • hmm.. peki uygun fiyatlara iyi bi kasa alabilceğim bi site felan warsa veya araştırabilceğim güzel bi yer sölermisin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendine bir bütçe belirle sadece kasa için , elindeki parçalarıda yaz ve sonra birsürü öneri ile karşılaşırsın.
    Sadece Download için kullandıgım bir agp sistemim vardı. Arada sırada oyun da oynamak için upgrade yapmam gerekiyordu ama bu bana 200TL ye patlardı. 150TL daha verdim sistem eski parçalar üzerine gayet güzel oldu. Bu tip birşey yapmanı tavsiye ederim.
  • ne alırsan kasar alma onun için
  • hiç paranı boşa harcama o sistem artık antika değerinde
    sat makinayı üzerine para ekle vatan computer'dan al güzel bir tane kasmadan oyna(seçimini düzgün yaparsan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

hiç paranı boşa harcama o sistem artık antika değerinde
    sat makinayı üzerine para ekle vatan computer'dan al güzel bir tane kasmadan oyna(seçimini düzgün yaparsan)

Vatandan almayınca oynayamazmı?
  • O makine artık download makinesi olmuş sadece,yeni bir kasa almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

hiç paranı boşa harcama o sistem artık antika değerinde

Vatandan almayınca oynayamazmı?

Allah'ım yarabbim ya
    ben nerelere yumruk atayım kimlere küfürler yağdırayım evraklarla boğuşurken bunu duymak beni çileden çıkardı
    adam demiş"hmm.. peki uygun fiyatlara iyi bi kasa alabilceğim bi site felan warsa veya araştırabilceğim güzel bi yer sölermisin.. "
    bende vatan uygun olduğu ve aklıma o geldiği için öyle dedim

edit:sinirden yanlış basılan harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 26 Şubat 2010; 10:58:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.