Şimdi Ara

gerçekten bir çakallık var sanırım, soru şıkları hep düz sırada ileriyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tanura

Algoritma olsun yada olmasın yani küçükten büyüğe sıralanınca çıksın yada çıkmasın farketmez.
    Sonuçta bunlar neden çembersel şekilde sıralanmış.

Koskoca ösymnin yazılımcıları bunu karışık, rasgele harmanlayarak sırayalamıyormu?

Bence esas sorulması gereken bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

Algoritma olsun yada olmasın yani küçükten büyüğe sıralanınca çıksın yada çıkmasın farketmez.

Koskoca ösymnin yazılımcıları bunu karışık, rasgele harmanlayarak sırayalamıyormu?

Daha paint kullanan adamlardan mı bahsediyoruz
  • quote:

quote:

Şöyle cevaplayayım. Şimdi dediğin gibi yaparlarsa her aday için farkı bir cevap anahtarı oluşturmaları gerekir. Yani 1.7 milyon tane ayrı cevap anahtarı gerekir. Bunları rastgele sıralama yaparlar tamam ama bunu okutmak için A,B,C,D,E yani şıklardan doğru cevabı bulmak yerine Şıklardaki içeriği yani A)5 B)8 C)1 D)10 E)42 gibi düşündüğümüzde Şıkların yanındaki cevapları yani sayıları taratmaları yani okumaları gerekir. Bildiğin gibi tüm sorularda tüm şıklarda sayı yok yani yazılarda var. I ve II gibi , veya cümle gibi . işte bunları string(karakter) şeklinde okumaları zaman alıcıdır. Yani her ne kadar kolay gözüksede karmaşıktır. Bu sorunu çözmek için belli bir sıraya göre dizmiş olabilirler. Bunu sadece ösym biliyorsa sorun yok. ortada başkalarına yardım için şifre hazırlanmamışsa sorun yok. bunu sen ben kimse bilmiyor. sadece ösym biliyor..başka birilerine bu şifre denen şeyi verdilermi bilmiyorum ama bu şifre falanda değil yani.

• başlarında öğretmen sıfatı ya da rumuzu olan kişilerin yazışmaları var bu linkte.
    Tarihler sınavdan bir kaç gün önce ve öğrencilerinin kendilerini arayıp mod medyan nedir diye sormalarını yazmışlar oraya.

http://groups.google.com/group/tmoz/browse_thread/thread/c9a3157f5c30dc40/1c94e0b802867cc2
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

quote:

quote:

Şöyle cevaplayayım. Şimdi dediğin gibi yaparlarsa her aday için farkı bir cevap anahtarı oluşturmaları gerekir. Yani 1.7 milyon tane ayrı cevap anahtarı gerekir. Bunları rastgele sıralama yaparlar tamam ama bunu okutmak için A,B,C,D,E yani şıklardan doğru cevabı bulmak yerine Şıklardaki içeriği yani A)5 B)8 C)1 D)10 E)42 gibi düşündüğümüzde Şıkların yanındaki cevapları yani sayıları taratmaları yani okumaları gerekir. Bildiğin gibi tüm sorularda tüm şıklarda sayı yok yani yazılarda var. I ve II gibi , veya cümle gibi . işte bunları string(karakter) şeklinde okumaları zaman alıcıdır. Yani her ne kadar kolay gözüksede karmaşıktır. Bu sorunu çözmek için belli bir sıraya göre dizmiş olabilirler. Bunu sadece ösym biliyorsa sorun yok. ortada başkalarına yardım için şifre hazırlanmamışsa sorun yok. bunu sen ben kimse bilmiyor. sadece ösym biliyor..başka birilerine bu şifre denen şeyi verdilermi bilmiyorum ama bu şifre falanda değil yani.

O algoritmayi ayarlarken hemen yaninda cevap anahtarida olusturulur bu zor bir sey degil. Dogru ve yanlis seceneklerin yeri degisik hepsi rasgele karistirilmis dedi OSYM baskani. Gorduk ki YALAN! Ciksinlar aciklasinlar iste.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.