Şimdi Ara

Gerçekten bomboş bir hayat yaşadım gelin ibret alın benden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
17
Favori
29.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok kitap makale okudum. Ama hicbirsey kalmıyor aklımda inanın. Ben bilimle ilgili makaleler okumayı,videolar izlemeyi çok seven birisiyim. Okuduklarımin izlediklerimkn 100 de 1 i aklımda kalsa bircok insanın fazla bilgi sahibi olmuştum. Aklımda kalmadığı için arttık okumuyorumda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu mantık ne anlamıyorum. Evlenmek zorunda değilsin. Ama belliki senin yakındığın kızların sana bakmaması.

Fakirim, param yok, işsizim diyosun. Gir bi işe başla çalış.

Evlensen nolcak veya sana bakan kız olsa nolcak paran var mı?

Önce çalış para kazan. Sonra boş vakitlerinde çeşitli aktivitelere yönel.
    Spor bunlardan biri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shirohige44 S kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiklerin bir anda olmuyor. Kimse ile konuşmuyorsun çünkü konuşacak bir şeyin yok.

Önce kendine bir iş bak. Evden kurtar kendini sonra gerisi geliyor. Kızlara güven vermen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shirohige44

Hocam çok kitap makale okudum. Ama hicbirsey kalmıyor aklımda inanın. Ben bilimle ilgili makaleler okumayı,videolar izlemeyi çok seven birisiyim. Okuduklarımin izlediklerimkn 100 de 1 i aklımda kalsa bircok insanın fazla bilgi sahibi olmuştum. Aklımda kalmadığı için arttık okumuyorumda..

Okuman ve ilgili olman bile salak olmadığını %100 kanıtlıyor. Hatırlama konusu herkeste değişiklik gösterir ama çoğu kişi zaten uzun bir aradan sonra birebir hatırlaması gereken şeyi hatırlatacak en ufak bir şey olmadıkça o şeyi hatırlamaz. Kendini fazla küçük görüyorsun, haberin olsun. Biraz pozitif düşün, kendine iyilik et. Yoksa bunalımın geçmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda belirtmemisim arkadasim yok ama sadece 2 tane dostum var. İlkokuldan beri kopamadik onlarla 17 senedir. Mesela bunlar bana hayallerini sayiyor yatlar, katlar villllar, son model lüks arabalar. Benim hayalimi duyunca onlar bile dalga geçiyor benimle. Mesela benim hayalimdeki araba Renault Twingo. Çok seviyorum birgün benimde olur belki diyorum bunu duyan çayını püskürtup gülüyor. Hayattan küçük beklentiler ne zamandır dalga konusu oldu..

• Amcui kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anladınız beni. Ben kesinlikle evliliği aklımın ucundan bile geçirmedim. Evet kadınların bana bakmaması üzüyor hatta hakaret etmeleri ama evlilik beni fazlasıyla aşacak bir iş şuan. Asla evlenemiyorum diye Uzuntum yok. Şu halimle evlensem per perişan oluruz eşimle beraber.

• quote:

Konuda belirtmemisim arkadasim yok ama sadece 2 tane dostum var. İlkokuldan beri kopamadik onlarla 17 senedir. Mesela bunlar bana hayallerini sayiyor yatlar, katlar villllar, son model lüks arabalar. Benim hayalimi duyunca onlar bile dalga geçiyor benimle. Mesela benim hayalimdeki araba Renault Twingo. Çok seviyorum birgün benimde olur belki diyorum bunu duyan çayını püskürtup gülüyor. Hayattan küçük beklentiler ne zamandır dalga konusu oldu..

Mıy mıy tiplerden nefret ederim git bi psikiyatriste antidepresan kullan kendin cozemeyecegin belli oluyor

• Shirohige44 S kullanıcısına yanıt
    Bir işe gir çalışmaya para biriktirmeye başla!

Kasiyer olabilirsin, bir mağzada görevli v.s
    güvenlik bile olabilirsin.
    Hem daha fazla insan görürsün (iyi veya kötü bir sürü insan). Günlük sana selam veren olur illaki sen verirsin veya iyi günler v.s dersin.
    Oraya sürekli gelen müşterilere.

İletişimin artar.
    Paraya bakma 2-3ay çalış dene.

• Sıpaydır Men S kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hiç bunalıma girdinizmi? Nasil kurtuldunuz. Benim dünyaya bakışım farklı ne biliyim ben ikili iliskilerin tamamen menfaat üzerine kurulu olduğu bu düzene uymak zorundamiyim. Garip bir ruh haline burundum, kendimde bir halt değilim ama insanlar bana inanılmaz yapmacık geliyor. Herkes olmadığı biri olma peşinde bu hissi sonuna kadar alıyorum. Durum böyle olunca ben bunlarla kaynaşsam ne kaynaşmasam ne olur diye düşünüyorum salıyorum. Herşey ama herşey menfaat üzerine kurulu.

• Fffff forum köşelerindeyim diyosun. Kayıt tarihi 2018.
    Prim vermeyin.
    Git bi devlette pskiyatr e

• InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Ne o Bmw Mercedes yerine Twingo seviyorum diye mi bu tavır. Bunun mıymıylikla alakası yok çoğunluğa uymak sizin toplum dinamiklerinize uyup hayallerimi ona göre şekillendirmek zorunda değilim..

• Amcui kullanıcısına yanıt
    Bu konu için Yeni hesap açtım. Burda aktif kullandığım hesapla gelsem alay konusu olacağım.

• Beyler benim yerimde olsanız napardiniz nasıl bir yol cizerdiniz biraz fikir verin bana. Çünkü benim çizdiğim yol tek kurşun, bir ip, bir jilet, kutu kutu ilaçtan oluşuyor.

• quote:

Hocam siz hiç bunalıma girdinizmi? Nasil kurtuldunuz. Benim dünyaya bakışım farklı ne biliyim ben ikili iliskilerin tamamen menfaat üzerine kurulu olduğu bu düzene uymak zorundamiyim. Garip bir ruh haline burundum, kendimde bir halt değilim ama insanlar bana inanılmaz yapmacık geliyor. Herkes olmadığı biri olma peşinde bu hissi sonuna kadar alıyorum. Durum böyle olunca ben bunlarla kaynaşsam ne kaynaşmasam ne olur diye düşünüyorum salıyorum. Herşey ama herşey menfaat üzerine kurulu.

Tabii ki menfaat üzerine kurulu olacak. Yapmacık falan diyorsun ama doğanın kanunu bu. Takılmamayı öğren öncelikle. Ben inanılmaz büyük bir depresyon geçirdim, halen tam atlatamadım ama büyük oranda iyiyim. Yalnız pozitif düşünmek önemli, başka türlü işin içinden çıkamazsın. Kendini olumlu telkin et, ayrıca gerekirse tedavi al. Şahsen ben tedavi görüyorum halen. :) Psikiyatriste gidebilirsin, derdini anlatacak bir psikolog da iyi olabilir. Para konusunda çok sıkıntı çekeceksen devlette git. Kendini çok iyi ifade etmelisin yalnız, burada yaptığın gibi. Haydi kendine iyi bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ne o Bmw Mercedes yerine Twingo seviyorum diye mi bu tavır. Bunun mıymıylikla alakası yok çoğunluğa uymak sizin toplum dinamiklerinize uyup hayallerimi ona göre şekillendirmek zorunda değilim..

Git ağla ya yeminle sıktın o kadar öneri var birini yapsan şimdiye düzelmistin ne yapıyorsan yap hadi eyv

• Eskiden insanlar bu tür konuları bu kadar dert etmiyordu, etseler bile bakış açıları farklıydı; günümüzde internet ile başlayan sosyal medya ile yaygınlaşan akıl almaz bir linç ve yaftalama, ötekileştirme kültürü var. Ve bunu yapanların da çoğunluğu ortalama zekanın altında. Aptalca bir bakış açısıyla herkesin daha iyi olması gerektiği, bunu başaramayanların aşağılandığı bir ana akım medya ve reklam sektörüyle karşı karşıyayız. İnsanlar mutlu olacakları ve potansiyellerini ortaya çıkaracakları bir hayattan çok başkalarına üstünlük kurarak ego tatmin etme gibi bir çılgınlığa kapılmışlar.

Sana tavsiye edeceğim şey şu olur, önce neden bu durumdan şikayetçi olduğunu kendine samimi bir şekilde sor. Gerçekten bu yaşam tarzı seni mutsuz mu ediyor, mutsuz ediyorsa neden ediyor? Başkalarının hayatını görüp yaşadığın aşağılanmışlık duygusundan ötürü mü, yoksa kendi bireysel yaşamında seni daha mutlu kılacak şeyleri tembelliğinden veya farklı nedenlerden dolayı uygulayamadığından ötürü mü? Muhtemelen bu iki neden de sana yakın geliyor. İlk söylediğim şeyi salla gitsin. Başkalarının senin hakkındaki düşüncelerini -sana faydası olmadığı sürece- sallama. Onlar da senin gibi insan ve senin gibi hatalarla dolular. Bazı şeylerde daha iyi olmaları senden daha üstün oldukları anlamına gelmez. Her insan bir birey olarak özeldir, bir insanın ruhunu, iç dünyasını başka bir insan veya nesne hiçbir şekilde etkileyemez, insan ancak kendi kendini etkiler. Bunun bilincine vardıktan sonra hayatında neleri daha iyi yapmak istediğini ve neyi yaparken keyif alacağını düşün. Yapamadığını şeyleri samimi şekilde itiraf et ve neden yapamadığını sorgula. Çoğunlukla altında boş nedenler, başka insanlardan beklediğin onay ihtiyacı ve başka spekülasyonlar olduğunu göreceksin. Bunu kavradığın zaman yeni şeyler yapmak için kendinde daha fazla kuvvet bulacağına inanıyorum. Ama bu bir süreçtir ve oturup düşünmeyle bir anda istediğin sonuçlara ulaşamazsın. O yüzden hayatın içinde kalarak yani eyleme geçerek hayatını değiştirmeye çalış. Unutma, sen bir bireysin ve hayattaki hemen her şeye vereceğin tepkiyi sen belirlersin. “Bir şeyi umutsuzca istemek”ten ziyade gerçekten keyif almaya çalışarak yap.

• Trenci cek konuya bekleniyor

Ben intihar edersem sorumlusu sizsiniz buraya not düşüyorum. Beni çok uzdunuz.

• quote:

Ben intihar edersem sorumlusu sizsiniz buraya not düşüyorum. Beni çok uzdunuz.

Sorumluluğu bana atıp acıdan kurtulmak istiyorsun ama yemezler.Ne yaparsan yap ama herhangi bir sorumluluk almıyorum sana tavsiye de verdim onu yapman gerekiyor hadi eyv

Bana tavsiye vermediniz sadece beni ezmeye çalıştıniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.