Şimdi Ara

Gerçekten bomboş bir hayat yaşadım gelin ibret alın benden (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
17
Favori
28.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan tam benim istediğim hayat.İş yok, okul yok, ağır sorumlulukların yok.Keşke ben de senin gibi yaşasam
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    kapital düzen moruQ anlıo musun hepimiz birer köleyik len moruQ
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Kardesim 30,35 inden sonra zengin olan çok insan var.. tamam belki imkansız diyebilicegimiz kadar zor ama hayat tuhaf nerden ne gelir yinede bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu olan herkes zeki ve yakışıklı değil. Obezite hariç bir sağlık sorunun yok. Yaşın genç. 24 yaşında olmak için neyim varsa feda ederdim. İnternette takılmazdım senin yerinde olsam. Hiçbir şey için geç değil.

• Goudelock kullanıcısına yanıt
    20li yaşlara dönme şansın olsa napardın hocam
  • Merhaba 26 yaşındayım
    Kendinden neden vazgeçtin kardeşim
    Kendinden vazgeçtiysen seni seven hiç mi arkadaşın dostun ailen olmadı hiç yoktan onlar için birşeylerin ucundan tut
    Ben orta okulu bile dışarıdan bitirmiş birisiyim askere kadar internet kafede ve beyaz eşya serviste çalıştım
    Babamı 9 yıl önce annemi 2 yıl önce kaybettim hayatta benden başka kimse kalmadı 1 yıllık karar verme sürecimden sonra işe başladım şuan 10 tane fabrika 2 adet baraja bakıyorum Bilgi işlem olarak
    Kendimi aptal olarak görüyorum sadece o 1 yıl boyunca düşündüğüm tek şey hayatımdan vazgeçmekti

Senin acil bir şekilde iş bulman gerek kafanı hayata vermen gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelkovan_

Olum kayra kendi kendine mi konuşuyor lan ?

Kayra ODTÜ lü değil miydi.

• Boşver dostum. İki tane kezban sana çirkin demiş ee yani? Hayata bir kez geliyoruz onu da harcamayalım böyle. Ben de asosyalim, hiç arkadaşım yok ama kimsenin dediğini takmıyorum.

Aç birkaç film seyret, dizi izle ama en önemlisi kitap oku.

Daha dün Cherry (2010) isimli film izledim senin de izlemeni tavsiye ederim. Filmin konusu şöyle: baskıcı bir ailenin çoçuğu universiteye başlıyor, asosyal birisi olduğundan zaten universite hayatı kötü gidiyor ama bir kadınla tanışması hayatını değiştiriyor. Hayatını değiştirebilirsin, senin elinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yazının başında tanıdığım birine benzettim. Ama sen ona göre oldukça iyisin. Hatta bence sen ortalamanın üzerindesin. Yazı uydurma bile olabilir yani. Çünkü derdini anlatabilmen kelimelerin ve paragraf başlarının uyumu oldukça iyi (tabii hatasız değil ama burası forum sonuçta).

Gençsin daha, yediklerine dikkat edip, biraz da vücut geliştirme olayına bak, psikolojin düzelsin.

Biraz da en bilinenlerden kitap okuyup, sevdiğin bir şeylerle ilgili kursa ya da topluluğa katılırsan yürür gidersin bence.

İdeal hayatta (?) yaşayan çok az kişi var, çok karamsar olmayın.

• İşi matematiğe dökünce minimal bir ihtimal çıkıyor ortaya.
    Ama doğru imkansız değil.
  • Tr de baban zengin değilse dolu dolu bir hayat yaşaman zor zaten kel olman bir şey değistirmiyor, mutluluk para ile elde edilmiyo diyen hippikler olacaktir onlara kulak asma boşuna. burdan haftasonu il dışında bir yere gezmeye gideyim desen benzin olmuş 6 lira zaten arabayi zor alirsin ya da kredi çekip işinin kölesi olmuşsundur

• Askerliğini bitirmişsin ne güzel teskereni eline almışsın gir bir işe çalış garsonluk yap 3 kuruşa dahi olsa çalış. Adam sana 1000 lira bile verse çalış.
    Paranı kenara koy biriktir zaten çalıştıkça zayıflayacaksın bir yandan bunun yanında 2-3 ay bu şekilde çalıştıktan sonra spor salonuna yazıl öyle insanlar var ki belki senden bile daha kilolu ama zayıflamayı başarıyorlar zaten google'a fitness transformation yazarsan insanların neleri başardığını görürsün.
    Dediğim gibi 1000 lira dahi olsa çalış ailenle yaşıyorsun zaten kenara koy vücudunu da güzelleştirirsin bu süreçte spor salonu olsun çalışmanın kilo verdirmesi vesaire olsun. Sonra biraz kendine de bakım yaparsın. Ya dostum hangimiz dört dörtlüğüz ki ha? Ben 1.60 boyundayım tipim de öyle yakışıklı falan değil çirkine yakınım hatta dümdüz bir adamım sadece yediğime içtiğime dikkat ediyorum evde dahi olsa(Spor salonuna verecek henüz param yok yaz ayında başlarım ancak.)sporumu yapıyorum definasyon diyeti denen şeye başladım şimdi iyice yağlanmıştım zaten boğazımdan kesiyorum içeride bir sürü abur cubur var birini bile yemiyorum. Ama bunlar takılacak şeyler değil gidiyorum dişlerimi her gün fırçalıyorum yüzüme bakım yapıyorum saçlarıma arada sırada bakım yapıyorum 2 günde bir bazen her gün duş alıyorum kıyafetlerimi vücuduma göre seçiyorum temiz olmasına dikkat ediyorum. Yani demek istediğim baştan aşağıya değiş.

Sonra bak sen değiştikçe insanlar seni fark edecekler seni seven biri çıkıp elini tutabilecek.
    O sana tipsiz diyen insanlar sanırım dört dörtlük şımarık insanlar. Onları hiç takma onları dinleyip ağlamak yerine onlardan duyduğun kötü sözleri alıp nefrete dönüştürüp bu nefreti de çalışmaya dökmelisin. Hayatının neresinde olursa olsun çalışırken, spor yaparken onların sözleri aklına gelsin ve çalışma azmini daha da güçlendir. İnsanların sana ne dediklerinin hiçbir önemi yok.

Bizim arkadaşta da mesela var saç dökülmesi çocuk lisede saçlarının ortasına kadar kaybetti. Babası para vermiyor çocuk evden yemek getiriyordu şimdi de üniversiteye başladı 2 yıllık akşam gidiyor ikinci öğretim olarak sabahları çalışıyor bir yerde çıkıp okula gidiyor ondan sonra da. Pes etmiyor çocuk yani sen de pes etmemelisin.

Zengin olma hayalini de zaten ileride çalıştıkça kurarsın yatırım nedir öğrenirsin işin ehli olursun ufak ufak seni batırmayacak kadar yatırımlar yaparsın.

Bir de insanlar bir konuda tartışırken bakma olayı bende de var herkes her konuyla ilgilenecek değil ya? Ben futbol ile ilgilenmiyorum mesela arkadaşlarla bir araya geldiğimizde 3-4 saat futbol muhabbeti yapıyorlar ben sadece dinliyorum. Ama siyaset yapabiliyorum her gün açıyorum haberleri internet üzerinden bakıyorum neler olmuş neler bitmiş maksimum 10 dakikamı alıyor sabah ve akşam olmak üzere iki kere bakıyorum bana faydası oluyor dünyayı ve gündemi takip edebiliyorum sana da tavsiye ederim.

• KİMSE APTAL YA DA BOŞ BİRİ DEĞİL LAN BU AMK YERİNDE. HERKES EŞİT TAMAM KABUL BAZILARI BİR KAÇ SIFIR ÖNDE DOĞUYOR AMA YETİŞMEK BİZİM ELİMİZDE. AMINA KORUM LAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN BÖYLE İŞİN........
  • Kill Em With Kidness kullanıcısına yanıt
    Ağır sorumlulugun ağa babası var dikkatli okumadın galiba. Evde kalan tek çocuk, baba felçli annede hasta.

• tek çare concerta ağzına bi tane atıyosun bomba oluyosun

• cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Bu adam zaten negatif bakıyor hayata. Birde biz moralini bozsak intihar etse ne olacak? Tamam senin benim için bu adamın ölmesi hicbirsey ifade etmiyor duyar kasmaya gerek yok ama dünyada o kadar hak yiyen kan emici, ırz düşmanları, katiller, hırsızlar güzel bir hayat yaşarken bu adam niye ölsün. Ben böyle doğal seçilimin içine edeyim.

• Bende bu aralar çok kötü durumdayım.
    Kafaya taktığım sıkıntılar var,çözemiyorum.
    İşte bu yüzden biz doğal olarak seçiliyoruz.
  • Shirohige44 S kullanıcısına yanıt
    Kendin ile aynı özellikleri taşıyan bir arkadaş (bayan-erkek hiç farketmez) bulup, onunla muhteşem bir ikili olmalı ve bu yakındığınız hayata meydan okumalısınız.
    Unutma! Dört dörtlük bir insan yoktur bu dünyada...SEN DEĞERLİSİN! YAPARSIN! ve BAŞARABİLİRSİN!..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Obezsen askere nasıl aldılar ki son 3 senede mi obez oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelkovan_

Olum kayra kendi kendine mi konuşuyor lan ?

Kanka ben YTÜ'de okuyorum, kısmetse 10 ay sonra da mezunum. Yaşım 26.5, sosyal fobim de yok çok şükür. Aileden de kısmen zenginim hani. En azından 550 binlik evim olacak ve ek miras daha kalacak. Ha ayrıca her yıl gelen aylığı ortalama 1000 Euro vakıf/kooperatif paralarım da var. :) Ömrümün sonuna kadar da gelmeye devam edecek gibi. ;) Prim günlerim de sayılıyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.