Şimdi Ara

Gerçekten bomboş bir hayat yaşadım gelin ibret alın benden (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
17
Favori
28.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar umutsuz olmanın bir anlamı yok.bende pek mutlu değilim, gelecekten, bu ülkenin durumundan ümitli değilim ama hayat bir şekilde devam ediyor takma kafana.fakirim diyorsun çalışmıyorum diyorsun ama obezsin :D ne yiyip içiyorsun obez olmak için merak ettim açıkçası.demek ki o kadar da fakir değilsin.severek çalışabileceğin bir iş bul, hobi edin.ben mesela bisiklete binerim fırsat bulsam Türkiye turuna çıkabilirim,seviyorum.onun haricinde balık tutarım her fırsatta ava giderim çok zevkli oluyor.kadınlara bu kadar takma kafayı seni de seven biri çıkar elbet herkes Kıvanç Tatlıtuğ değil sonuçta:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forest Gump'ı anımsattın.
  • Konunun özeti;

Tipsizim, fakirim, asosyalim.

Çaba? YOK.

Ama tipsizim, fakirim, asosyalim.
  • Herşeyden önce insan kendini bilmeli demişler. Sen ez azından kendini biliyorsun hocam. Bakma sen sokaktaki insanlara; sorsan hepsi, herşeyin en iyisini bilir. Bilmediği konular hakkında fikri olan çok insan var. Sana biraz kendimden örnek vereyim. Ben çocukluğumdan beri yaz tatili yaşayamadım hep sanayilerde geçti tatillerim,600 den fazla kitap okudum,İngilizcenin altını üstüne getirdim, gitmediğim gezmediğim şehir kalmadı,şu an üniversite 3.sınıftayım sorsan bana tüm bu yaptıkların sana ne kazandırdı diye, koca bir hiç derim. 0 yani. O kadar emekten sonra bildiğim hiçbir bilgi 5 kuruş etmiyor. Güvendiğin birisi gün geliyor kendi çıkarı için sana kazık atıyor. Eşim diye evine aldığın kadın, gün geliyor başkasına gidiyor. Kendini çok yıkılmış, enkaz gibi hissediyorsan hastanelerdeki kanser hastalarının yaşama hevesini gör, huzurevindeki ihtiyarların ne kadar yanlız oldukları hakkındaki muhabbetlerini dinle. Kitap okuyamıyorsan film izle, müzik dinle, tiyatrolara git. Ben inanıyorum ki, hiç kimsenin yapamadığı ama senin becerebildiğin birşey mutlaka var, sadece onu bulman gerekiyor. Yapamam diye de sakın çekinme.Unutma, muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda zaten mevcut.

• Sıpaydır Men S kullanıcısına yanıt
    Kayra senin tuzun kuru. Hicbirsey yapmayıp yatsan bile rahat yaşarsın sen. Bekara karı boşamak kolay tabi rahat rahat konuş sen

• Obezlik ve yaş hariç, aynıyız. Ciddi anlamda benim kafamda basmıyor bir şeylere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Kayra senin tuzun kuru. Hicbirsey yapmayıp yatsan bile rahat yaşarsın sen. Bekara karı boşamak kolay tabi rahat rahat konuş sen

Okulu bitirdikten sonra bedelli askerliğe yaşım da yetiyor. :) 2019 veya 2020'de çıkması durumunda bedellimi yapabiliyorum yani, hatta 2021'de de çıkarsa denk gelebilirim.

Boş ama hoş bir hayat, tembellik dolu. :) Hoş, okuduğum kitaplar, uğraştığım hobiler, yaptığım diğer bazı aktiviteler derken kısmen boş desek daha uygun. xD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim yanlış anlama da yazdıklarına g.tümle güldüm.

ne güzel ya. her işin kolayına kaçın.

nasıl olsa kafam çalışmıyor, anlamıyorum, zekasızım, çirkinim şişmanım o bu şu vs vs.. bunlar hayatta gördüğüm en saçma sebepler.

sen hiç sokağa çıkmamışsın sanırım. hiç zorluk görmemişsin. yokluk görmemişsin. sağlıksızlık görmemişsin.

iki gece git en yakın acil servise iki saat takıl da insanlar nelerle cebelleşiyor. sen kalkmış pc başında bi tarafını yaymışsın öyleyim böyleyim ağlaş dur.

yok öyle yağma!

kalk ulan ayağa. o bilgisayarın fişini çek önce. sonra o ufak oğlanın fişini çek. senin kan uzun süredir aynı yerde kalmış. 31den başka bişey yapmadığın için beyine kan gitmemiş.

aç iki kitap oku. çık evden dışarı kalabalık bi parka git çayır çimene git otur. eline al kitabını. oku. sıkılırsan insanları izle. bunlar bedava.

o telefonu bırak. forumlara girme bi b.k yok oralarda. onlar sanal. etrafın gerçek.

kitabını oku insanları seyret. sıkılrsan üzerine oturduğun çimeni çayırı incele. tadına bak. sen hiç toprak yemedin mi küçükken? ben çok yedim. herkes yemiştir. bişey olmaz korkma.

nasıl olsa benden bişey olmaz diyip böyle abuk abuk oraya buraya yazma.

24 yaşındayım diyosun. ulan keşke ben olsam 24 yaşında. 30 yaşındayım. 20den sonrası nasıl geçti bi anda geldik buraya hala aklım almıyor.

zaman bi süre sonra gereğinden fazla hızlı akıyor. kıymetini bil.

şu anda benim yaşlarımda olup da 20li yaşlarda olmak isteyen bin kişi var forumda

aklını başına al benim de sinirimi bozma daha fazla.

• 32 yaşındaki bir abin olarak;
    - İçinin güzelliğini ben sevdim. Kendine haksızlık ettiğini gördüm üzüldüm. Benim senden daha kötü bir hayatım vardı, söylediklerinin hepsinin kat ve kat fazlasını yaşadım. Sadece kendime haksızlık etmedim. İnsan olduğum bilincini kaybetmedim. Sende kaybetme. İnsansın ve bir amacın olması gerektiğini unutma, bu hayata boş gelip boş gitmeni gerektirecek hiçbirşey olamaz. Herkesi,n bir varolma amacı var, sende amacını bul. Ara bul !!!!! İnsanların düşüncelerini s.ktir et. Yaşa, amacını ara, nasıl mutlu olacağını ara.
    Seni Seviyorum
  • bir şeye yeteneğinin olup olmadığı vahiy ile bildirilmiyor. Deneyerek eline alarak onu geliştirerek görüyorsun
  • gel sarılalım.

• Gerçekten bomboş bir hayat yaşadım gelin ibret alın benden

kardeşim ankaradaysan görüşelim. haftasonları geziyoruz kuzenle. gelirsin kafan dağılır. ciddiyim.
  • yaş 24ten sonrasını okumadım

• Gençler bu kadar karamsar olmayın, herşey para tip kadın değil.
    Çalışmak, düzenli bir hayat kurmak, çoluk çocuk sahibi olmak sizin elinizde.
    Okuma imkanım olmadı, çocukluğumdan beri çalışıyorum. Aileme baktım, işimi kurdum, evlendim çocuk sahibi oldum, çok zorluk çektim ama hiç bir zaman pes etmedim.
    Sizi böyle görünce hem kızdım hem de üzüldüm.
    Kendinize çeki düzen verin, ya Allah deyip bir yerden başlayın, böyle davranarak daha çok mutsuz olacaksınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim madem evden çıkamıyorsun o zaman aç PC yi yazılım öğren, web site işine bak, yabancı dil vs öğrenmeye bak. Kafam bişey almıyor deme illa ki vardır ortalama bi zekan 10. Da anlayamıyorsan 11. De anlarsın böyle kendini kuma gömerek gitmez.

• Sana benden tek takvisiye. Hem zihinsel hem bedensel gelişim için masturbasyonu 1 yıl falan bırak. 1 yıl boyunca dokunma bile.

• Bursadaysan msj at arkadaş olalım sana simit sarayında çay simit ısmarlarım beraber gider biryerlere iş başvuru formu doldururuz akran sayılırız gel arkadaş olalım yaşlarımız yakın

Kayraysan msj atma git betonda öl halıya bulaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 2 Nisan 2018; 19:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

Bursadaysan msj at arkadaş olalım sana simit sarayında çay simit ısmarlarım beraber gider biryerlere iş başvuru formu doldururuz akran sayılırız gel arkadaş olalım yaşlarımız yakın

Kayraysan msj atma git betonda öl halıya bulaşma

Ne diyorsun birader? Arada benzerlikler de olsa, bariz farklılıklar da var. Bir kere benim maddi durumum iyi, çoğu kişiye göre çok iyi. Ayrıca okuyorum, okulun da biteceğine eminim. Askerliğimi de muhtemelen bedelli yapacağım ayrıca, daha askerlik mevzusunu halletmedim.

Ayrıca sen öl, ben niye öleyim, bana gelene kadar ölmesi gereken kimler kimler var.

• Tek sorunun kilo. Zamaninda bende ayni durumdaydim. Fakat kilo verdim ise girdim ozguvenim geldi. 2 yillikta iliskim var. Banada cok diyen oldu kilolu iken tipsiz diye. Simdi ise kabul etmek icin yer ariyorlar. Dönup tekrar bakiyorlar. Sen o kilolari ver. Kendine gelirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsan (bazıları ne kadar inkar etse de), 2 kutuptan oluşur maddi ve manevi. Bu iki kutbun varlığını herkes az çok yaşantısında fark eder. Bu iki kutbu arasında dengesi olmayan insanlar, fiziki özellikleri ve maddi olanakları ne olursa olsun bir çeşit bunalımdadır. Bakma sen face, twit ve bu forumda çok mutlu, mesut ve başarı dolu mesajlara.. Dünya ve ülkemizin genç nesilleri ciddi bir buhranın içindedir. Günümüz yaşantısı maddi tarafı o kadar abartılı olarak ön plana çıkardı ki insanlık neredeyse diğer kutbunu kaybetti.

Fıtri duygularını gayri meşru tatmin etmek için önce kendince basit sapkınlıklara giren insanoğlunun hiçte az olmayan bir kısmı öyle azgınlaştı ki kendisine bahşedilen bir çok nimet olan özeliklerini tanınmaz hale getirdi. Merhamet, şefkat, sadakat, utanma, paylaşma ve muhakeme yeteneklerini tüketti adeta..

2001 yılında bu forumdakilerin çoğuna göre mükemmel bir hayatı olan bir ABD pilotu Afganistan da masum sivilleri bombalarken, kendisini bir Play Station oyununda gibi hissettiğini söylüyordu. İşte manevi kutbun ya da insanı insan yapan tarafın iflası..

Kesinlikle bu kutbu günümüzün hakim anlayışı, ideolojileri ve felsefi akımları sağlıyor.

Bu kutupları arasında denge yakalayan insan, eksi gibi gözüken şeyleri artıya çevirebilir. En başta da hayatına burada bahsedildiği gibi sadece maddi hedefler değil, maddi hedeflerin yanı sıra manevi hedeflerde belirlemen şart.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.