Şimdi Ara

'Gerçekten' Conan Öldü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafta içinde Ahmet "Victorias" ile konuştuktan sonra Ymir de AoC ye bir şans daha vermeye karar verdim.

Bu gönderdiklerim Ymir de 2 günlük oyun sonucunda girdiğim gruplar ve yapmış olduğum gözlemlerle ilgilidir bütün serverlar hakkında bilgi içermez.

Bu süre içinde PvP mini game "6vs6" khes death master camp grind "10 kişilik grup ile" elite khes"7 kişilik grup" onyx boss farm ve questler"6 kişilik grup ve 10 kişilik grup" yapma fırsatı buldum. Bu arada demo nun spellweaving i çok hoş olmuş .

9800gt ile bu gruplarda ve oyun genelinde akıcı ve herhangi bir tekleme olmadan bütün grafik ayarları full de 1680x1050 çözünürlük ile oynadım. Özellikle demo ve tos un AoE etkili büyülerini aynı anda basıldığı zaman meydana gelen takılmalara da rastlamadım. Grafik optimizasyonu konusunda da AoC çok yol almış diyebilirim o bakımdan.

Buglar konusuna gelince ilk gün bir 2-3 kere 5-10 sn lik donmalar oldu bunuda http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=93163 deki "Increase process memory limit " i yapınca hiç bir sorun kalmadı. Bunun dışında 2-3 kerede server connection lost aldım. gri map kilitlenme vs hiç görmedim necroların minionlarıda son derece sağlıklı bir şekilde çalışıyordu kullananlar halinden geyet memnun köy agası modunda geziniyorlardı.

War daki scenariolar kadar çok PvP mini gamelere girme şansınız olmuyor belki Ymir in PvE server olmasından kaynaklanan birşey olabilir PvP ye pek yanaşmıyorlar bu durumda

LvL 80 sonrası yapılacak şey kalmıyor diye düşünenler ise bu biraz bulunduğunuz guilde bağlı bir olay kimi guild tier 1 raidlere haftada 3-4 kere girerken kimisi siege war yaparken kimisi de hiçbirşey yapamıyor.

Son olarak dikkatimi çeken gruptaki oyuncuların çoğunun sanılanın aksine geri dönenler yada devam edenler değil yeni başlayanlar olmasıydı.Oyunu sevipte Buglar dolayısıyla bırakanlarında zaman içinde geri döneceklerinide tahmin ediyorum. Çünkü ne wow ne war bu akıcılık "war daki 1.5 sn ara ile kılıç sallamalar",heyecan ,GRAFİK ve FATALITY şansını hala sunabilmiş değiller.
    Görüntülere gelince

ymir ve battlescar da server dolulukları genelde mediumdaydı

victorias ın üzerindekiler raidlerden düşün mor itemlar

oyuna ilk girdigimde hemen bir grup buldum o beni çok şaşırttı ama menuyü açık unutmuşum biraz aralardan bakarsanız raid grubu "daha sonra oyuncu sayısı arttı"kurdugumuzu gorüceksini dm grind yaptık

bu da bir gün sonra gecenin köründe "12:30-02:00"onyx bossları kestigimiz grup bol miktarda fullplate "yani guardian" olduğunu görüceksiniz

bu da onyx te yattıgımız grup guardian çok acemiydi yanına crossbow için bolt bile almamıştı kırmızı kafalı victorias yine raid item :D

PvP mini game

demonologist spellweaving

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntheX -- 1 Aralık 2008; 12:43:50 >

• oyuna çamur atanların hepsi geri dönecek aha yazıyorum buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvliGamer

oyuna çamur atanların hepsi geri dönecek aha yazıyorum buraya
    Önce düzeltme yapayım tosuncum :D Üstümdekiler mor item ama robe (blue) henüz chest dusmedi raidden... 1 ayı geçti hala hox chest dusecek =) Fc ofisi patlatcam valla bu gidişle.

Ben en basından beri zevkle oynuyorum halada öyle :D Ya işin kötüsü bende borderlarda duel yapmaya cesaret eden adam sayısı çok az :D Adam kesemiyorum ona üzülüyorum.

Yıl basına kadar daha bir dolu ekleme olacak hadi bakalım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viik

Önce düzeltme yapayım tosuncum :D Üstümdekiler mor item ama robe (blue) henüz chest dusmedi raidden... 1 ayı geçti hala hox chest dusecek =) Fc ofisi patlatcam valla bu gidişle.

Ben en basından beri zevkle oynuyorum halada öyle :D Ya işin kötüsü bende borderlarda duel yapmaya cesaret eden adam sayısı çok az :D Adam kesemiyorum ona üzülüyorum.

Yıl basına kadar daha bir dolu ekleme olacak hadi bakalım =)

Alıntıları Göster
    ben bu oyunu 3 ay önce oynuyordum.ve geçenlerde trial accauntla girdim ciddende eskiden hafif takılmalarla çalıştıran hd4850 0 takılma ile çalıştırdı.ve evet gerçekten iyi yol aldı conan ama hala alması gereken daha çok yolu var

bişi sormak istiyorum ben daha önce spellweawing yapan hiç demon görmemiştim yani bi tane görmüştüm arkasından bi kaya çıkıyordu sora adam ölüyordu daha sora değiştirildi mi bunun şekli ? yada be mi karıştırıyorum? yada hala aynıda o resimlerdeki kuru kafalar hayaletler fln mekanda olan şeyler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: smarthan

ben bu oyunu 3 ay önce oynuyordum.ve geçenlerde trial accauntla girdim ciddende eskiden hafif takılmalarla çalıştıran hd4850 0 takılma ile çalıştırdı.ve evet gerçekten iyi yol aldı conan ama hala alması gereken daha çok yolu var

bişi sormak istiyorum ben daha önce spellweawing yapan hiç demon görmemiştim yani bi tane görmüştüm arkasından bi kaya çıkıyordu sora adam ölüyordu daha sora değiştirildi mi bunun şekli ? yada be mi karıştırıyorum? yada hala aynıda o resimlerdeki kuru kafalar hayaletler fln mekanda olan şeyler mi ?

Alıntıları Göster
    conan a ilkden çok önyargılı yaklaşsamda arkadaşlarımın ısararıyla trail oynamya başladım ve şok oldum kılıcımın ete vurduğunu hissediyorum resmen combo ları ise söylememe hiç gerek yok sanırım.iyikide ilk çıktığı zaman oynayıp da hataları yüzünden bu oyunu bırakmamısım.sanırım şuan oyun ancak kendini toparladı...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: smarthan

genelde spellweaving zaten pek kullanışlı bir olay degil çok fazla stamina ve stamina 0 a vurdumu heal kaybetmeye başlıyorsunuz. forumlarda raidlerde kullanılıyor deniyor ama şu ana kadar raidlere girmedigim için birşey diyemeyecem .
    eski demonologist spellweaving i için " soldaki demo sagdaki pom"
    http://www.youtube.com/watch?v=eS1TSHx6GHE

yenisinde ise havadaki ellerini açmış 4 kollu hayaletler üstteki ateş topu ve agzından ateş çıkan büyük bir sutun var..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosuntheX

quote:

Orjinalden alıntı: smarthan

genelde spellweaving zaten pek kullanışlı bir olay degil çok fazla stamina ve stamina 0 a vurdumu heal kaybetmeye başlıyorsunuz. forumlarda raidlerde kullanılıyor deniyor ama şu ana kadar raidlere girmedigim için birşey diyemeyecem .
    eski demonologist spellweaving i için " soldaki demo sagdaki pom"
    http://www.youtube.com/watch?v=eS1TSHx6GHE

yenisinde ise havadaki ellerini açmış 4 kollu hayaletler üstteki ateş topu ve agzından ateş çıkan büyük bir sutun var..

Alıntıları Göster
    hmm ozmn baya deişiklik yapmışlar.
    bide arkadaşlar bu oyunun kaybetmesinin en önemli nedenlerinden biri bi arkdaşımızında dediği gibi önyargı.millet 1 ay oynuyor sora herşeyi bilmiş anlamış gibi sağda solda oyuna çamur atıyor.bide tabi eski buglu ve kötü olduğu zamanları var o zamanlardan oynayan kişilerde çamur atıyor oyuna yeni hallerini bilmeden oyunun.
    ama sağlık olsun.funcom baya uraşıyor oyun üstünde.

• ben bilgisayarıma güvenip aldım oyunu ve hayran kaldım high grafik 8x aa açtım sinema gibi mübarek ve gündüz şehirlerde kalabalıkta en kötü 35-40 fps alıyorum, 100 fps ye kadar çıktığı oluyor.
    dx10 gelecekmiş düşünemiyorum bundan daha iyi olacakmış grafik helal olsun valla beklemiyordum bu kadar. hele pvp olayı, combo olayı çok beğendim tek tuş spam mantığı yok daha bir yetenek işi. birde ultima online oynayanlar bilirler pk olayı gelmiş pvp serverlar tamamen güçlünün ayakta kaldığı rp havasına çok uygun ortamlar olmuş. bu kadar iyi olacağını beklemiyordum bu oyun şuanki mmorpg lerin ilerisinde yani ileride diğer mmorpg ler en azından teknoloji olarak bu oyunu takip edecektir.
    tabi eskiden de takip ediyordum bug konusunda şikayet edenler vardı o kişiler haklıdır tabiki ben de birkaç bugla karşılaştım ama oyundan soğutacak düzeyde değildi umarım ileriki günlerde bir sorunla karşılaşmam.
    eğer bu oyun ölürse çok şaşırırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

ben bilgisayarıma güvenip aldım oyunu ve hayran kaldım high grafik 8x aa açtım sinema gibi mübarek ve gündüz şehirlerde kalabalıkta en kötü 35-40 fps alıyorum, 100 fps ye kadar çıktığı oluyor.
    dx10 gelecekmiş düşünemiyorum bundan daha iyi olacakmış grafik helal olsun valla beklemiyordum bu kadar. hele pvp olayı, combo olayı çok beğendim tek tuş spam mantığı yok daha bir yetenek işi. birde ultima online oynayanlar bilirler pk olayı gelmiş pvp serverlar tamamen güçlünün ayakta kaldığı rp havasına çok uygun ortamlar olmuş. bu kadar iyi olacağını beklemiyordum bu oyun şuanki mmorpg lerin ilerisinde yani ileride diğer mmorpg ler en azından teknoloji olarak bu oyunu takip edecektir.
    tabi eskiden de takip ediyordum bug konusunda şikayet edenler vardı o kişiler haklıdır tabiki ben de birkaç bugla karşılaştım ama oyundan soğutacak düzeyde değildi umarım ileriki günlerde bir sorunla karşılaşmam.
    eğer bu oyun ölürse çok şaşırırım.
    Bence herşey süper oyunda ama pek sağlam türk oluşumları yok olsa pve serverda bile zevk almasını biliriz ama yok işte napacaksın ben yabancı bir guild içinde olmakta istemediğim için 4-5 türk arkadaşımla takılıyorum ama istesem yabancı bir guilde girer oyundan zevk almasınıda bilirim ama dostlarımla takılmak benim için daha önemli bir kere ortamı daha güzel oluyor ama bu oyunda ne yazık ki international bir oluşum ayakta kalıyor öyle ülke bazında asla bir oluşumun kolay kolay ayakta kaldığını görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Bence herşey süper oyunda ama pek sağlam türk oluşumları yok olsa pve serverda bile zevk almasını biliriz ama yok işte napacaksın ben yabancı bir guild içinde olmakta istemediğim için 4-5 türk arkadaşımla takılıyorum ama istesem yabancı bir guilde girer oyundan zevk almasınıda bilirim ama dostlarımla takılmak benim için daha önemli bir kere ortamı daha güzel oluyor ama bu oyunda ne yazık ki international bir oluşum ayakta kalıyor öyle ülke bazında asla bir oluşumun kolay kolay ayakta kaldığını görmedim.

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar yabancıları bu kadar kötülemeyin. Şuan içinde bulundugum The Unforgiven da bana hitap şekli Bro , bruder... Bildiğiniz kardeş diyorlar. Hemde ingilizceniz geliştirmeniz açısındanda çok yararlı. Burda biz aile gibi olduk , halimden memnunumda =)

• quote:

Ya arkadaşlar yabancıları bu kadar kötülemeyin. Şuan içinde bulundugum The Unforgiven da bana hitap şekli Bro , bruder... Bildiğiniz kardeş diyorlar. Hemde ingilizceniz geliştirmeniz açısındanda çok yararlı. Burda biz aile gibi olduk , halimden memnunumda =)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: i y i m s e r

Aqulonia serveri - Anatolian Hun Empire Guildine bekleriz :) Her akşam canlılık, neşe ve 40+ online sayısına ulaşabilme :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lordstronghold

quote:

Orjinalden alıntı: i y i m s e r

Aqulonia serveri - Anatolian Hun Empire Guildine bekleriz :) Her akşam canlılık, neşe ve 40+ online sayısına ulaşabilme :D

Alıntıları Göster
    Rushtu bende buraya yazıyorm o oyun 6 ay-1 sene sonra tek servera dusup kapanacak..içi bomboş

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar wowdan geçtim aoc'a,iyi ki geçmişim diyorum.tereddüt etmeden alın oynayın derim.open world pvp si çok eğlenceli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meccemm

arkadaşlar wowdan geçtim aoc'a,iyi ki geçmişim diyorum.tereddüt etmeden alın oynayın derim.open world pvp si çok eğlenceli...

Alıntıları Göster
    aslında aoc gerçekten çok eksik bir oyun.zaten kendine çeken tarafı combat sistemi bana göre.normal mmo gibi olsaydı combat sistemi şuan oyunu çok az kişi oynuyor olurdu bana göre.ama umuyoruz funcom bu eksiklikleri kapatacak.
  • quote:

aslında aoc gerçekten çok eksik bir oyun.zaten kendine çeken tarafı combat sistemi bana göre.normal mmo gibi olsaydı combat sistemi şuan oyunu çok az kişi oynuyor olurdu bana göre.ama umuyoruz funcom bu eksiklikleri kapatacak.

Alıntıları Göster
    oyuncu sayısı her gecen gün çok hızlı bir şekilde düşüyor.

eğer önlem alamazlarsa, epic item lootlarını dengeleyemezlerse ve klaslar arasındaki güç dağılımını düzenlemezlerse oyunun ömrü çok uzun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

oyuncu sayısı her gecen gün çok hızlı bir şekilde düşüyor.

eğer önlem alamazlarsa, epic item lootlarını dengeleyemezlerse ve klaslar arasındaki güç dağılımını düzenlemezlerse oyunun ömrü çok uzun değil.

Alıntıları Göster
    oyuncu sayısı her geçen gün düşmüyor.her gün oyuna yeni başlayan birilerini görüyorum
  • quote:

oyuncu sayısı her geçen gün düşmüyor.her gün oyuna yeni başlayan birilerini görüyorum

Alıntıları Göster
    Merak ediyorum biz farkılı oyunlarımı oynuyoruz =) Smarthan ın dediği gibi bende habire yeni başlıyan bir sürü insan görüyorum. Adım atcak yer yok...
  • quote:

Merak ediyorum biz farkılı oyunlarımı oynuyoruz =) Smarthan ın dediği gibi bende habire yeni başlıyan bir sürü insan görüyorum. Adım atcak yer yok...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Oyunu Oynamıyor Amacım Çamur Atmakta Değil Fakat Bir Yerde Okumuştum Age Of Conan 250Bin Dolar Zarardaymıymış Neymiş Tam Olarak Bilmiyorum...Umarım Batmazlar.Batarlarsa Bütün Emekler Boşa Gider :S Bir Ara Bende Başlıyacağım Bu Oyuna..ii Oyunlar Dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNTeFe

Arkadaşlar Oyunu Oynamıyor Amacım Çamur Atmakta Değil Fakat Bir Yerde Okumuştum Age Of Conan 250Bin Dolar Zarardaymıymış Neymiş Tam Olarak Bilmiyorum...Umarım Batmazlar.Batarlarsa Bütün Emekler Boşa Gider :S Bir Ara Bende Başlıyacağım Bu Oyuna..ii Oyunlar Dilerim..

Alıntıları Göster
    yanlış duymuşsun 23 milyon dolar gibi bir zararları olmuş diye biliyorum ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.