Şimdi Ara

Testere serisini bitirdim. Şimdi psikolojim ne durumdadır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmin verdiği mesajı doğru mu anladım yanlış mı bilmem ama siz düzeltin, hayatın anlamını yaşamanın değerini ve önemini anlatan bunuda insanlara göstermek için ölümle burun buruna getirip "insanların değerini bilmediğin için şuan burdasın" gibi bi mesaj aldım doğru mudur ?

2. Olarak kesinlikle kan görmekten iğne yapılmasından yaralı bi durumda olan insana bakmaktan vs kesinlikle etkilenmeyen bayılmayan birisiyim. Fakat 3 ve 4 ün çok kanlı olduğunu 3 ile 4 ü izlerken baya zorlandığımı söyleyebilirim. Bu durumda daha sağlam bir iradeye ve psikolojiyemi sahip olmuşumdur yoksa daha hassas, izlediğime pişman ettircek bi durumamı girmişimdir ? (Bu durumu çok merak ediyorum)

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o zaman İnside filmini izle.. Bakalım bunda da zorlanacakmısın izlerken :) Ben daha çok zorlandım bu fransız filminde izlerken.

http://www.imdb.com/title/tt0856288/
  • 2-3 gün sonra geçer, unutursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

2-3 gün sonra geçer, unutursun.

Bende öyle düşünüyorum hocam en fazla 1 haftaya etkisi geçer herhalde ?

Merak ettiğim yani bu psikolojik, kan görme, gerilim olarak bana kalıcılığı olur mu sadece bunu merak ediyorum. Daha tedirgin, kan görmeye dayanamayan, psikolojisi daha hassaslaşan birisi olurmuyum ?

Eskiden neysem aynen öyle devam ediceksem sorun yok benim için

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Öyle biri değilsen olmazsın. Ben filmlerin insanların öyle psikolojisini değiştirecek etkiler yaptığını düşünmüyorum.
  • Bu durumu , kendi tepkilerini değerlendirmen sonucu sen bileceksin. Başkası nereden bilsin? Kişiye göre değişir. Mesela ben izlesem , Önce acile oradan da tımarhaneye götürürler
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Not ettim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Testere serisinin verdiği bir mesaj yok bence,ilk film polisiye film olarak güzeldi,düşük bütçeyle yaratıcı bir film ortaya çıkarmışlardı ama sonraki filmlerde çizgisinden uzaklaştılar bence.İnsan hayatına değer verdiğini de düşünmüyorum sonuçta kurtulmak için birilerini öldürmeniz gerekiyor,mantık hataları çok fazlaydı.Gore filmlerinde felsefeye gerek yok açıkçası amaç eğlence

• Testere serisinin kan vahşet olayları hep abartılıyor. İzlemeyenler hep bu gözle yaklaşıyor. Halbuki çok ta yok bana kalırsa. Filmdeki bulmacalar vs zevkli bir polisiye filmi fazlası değil. 8. filmi iple çekiyorum orası ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Testere serisinin kan vahşet olayları hep abartılıyor. İzlemeyenler hep bu gözle yaklaşıyor. Halbuki çok ta yok bana kalırsa. Filmdeki bulmacalar vs zevkli bir polisiye filmi fazlası değil. 8. filmi iple çekiyorum orası ayrı.

4 ün başı ile 3 deki beyin operasyonu en fenaları hocam

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Beyin operasyonu cidden iyiydi ya o kadar zaman geçti hala hatırlıyorum

• 6.film hariç mesaj yok filmde,o yönden iyidir altıncısı.

• Bir şey olmaz. Film çok korkutucu değildi ki zaten

• Testere serisi mesaj için izlenecek bir film değildir, zira verdiği mesaj boş. Polisiye, sernaryo, kurgu, tuzaklar, bulmacalar, kan ve vahşet için izlersin. 7. film berbattır bu arada, adeta batırmıştır.
  • filmin verdiği msj yok derken? testerenin felsefesini anlamak için izlemekten fazlasını yapmak gerekiyor
    filmin çıktığı tarihlerden tut, tüm serinin toplam dakikasına kadar hepsi ince msj dolu sklhds

bu kadar şiddet olmasına rağmen her zaman filmde konu daha ön planda olmuştur

jigsawın insanlara bu tarz şeyleri yapmasının sebebi; insanların hayatlarının değerini bilmemesinden kaynaklanıyor
    yani fazlasıyla anlamışsın durumu :)

troy'u öldürdüğü sahneden
    'despite all of the advantages and privileges that you were given at birth, you have returned to prison again and again.'
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.