Şimdi Ara

testere 4 ü izleyip de tamamen anlayıp, sinemadan çıkan var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun ilk 3 filmi de çok sevdiğim filmin 4 ünü seyretmek için gittik kardeşimle de filmin sonunda öle kaldık nee oldu öle yaa..
    soru . filmin başında otopsi yapılan şahıs kim? zira testerenin o kasedi yuttuğu görülüyor. ama filmin sonunda da o polis ajanı testerenin ölüsünün yanında (bkz. saw3 ün bittiği yer) kilitli kalmıyo mu?

• bende anlamadım şahsen..bilen biri anlatırsa iyi olur
  • demekki kimse bişey anlamamış ama çok beğenmiş filmi...
  • walla benim midem kaldırmıyor artık gitmyiorum testereye:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

walla benim midem kaldırmıyor artık gitmyiorum testereye:)

iyiki de gitmemişsin..otopsi sahnesini hiç kaldıramazdın herhalde
  • En kısa zamanda izleyip anlayıp.İletirim.
    Önce ikinciyi sonra üçüncüyü sonra birinciyi.böyle olunca haliyle birincideki o muhteşem sonu biliyordum ama senaryo gerçekten mükemmel.
  • --------spoiler---------

dostum şimdi sen o otopsi yapılan kişinin kim olduğunu sorarken ciddi değilsindir umarım. ilk 3 serideki jigsaw işte.
    ama öteki soruna gelirsek 3. filmdeki son ile 4. filmdeki son çakışık. yani kisinin de aynı anda farklı mekanlarda geçtiğini farzet ve son anda mekanlar ortak hale geliyor ve kızını kurtarmak için orada olan adam ile (jeff) kesişiyorlar. tabi kızını bu bölümde de göremedik. hatta ben hala 1. bölümdeki doktor gordon'u aradım ama yine çıkmadı eleman.

--------spoiler---------
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5. bölümde çıkar belki...istemediklerin çıkmasında karşına..
  • 3ü dikkatli izlerseniz anlarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soviet_union

3ü dikkatli izlerseniz anlarsınız

evet burda haklısın... bende bişi sorcam

--------spoiler---------

dedektif hoffman filmin en sonunda testerenin öldüğü odaya giriyor ve kapı kapanıyor... e daha sonra o dedektif nası dışarı çıkıyo??

--------spoiler---------
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: Soviet_union

3ü dikkatli izlerseniz anlarsınız

evet burda haklısın... bende bişi sorcam

--------spoiler---------

dedektif hoffman filmin en sonunda testerenin öldüğü odaya giriyor ve kapı kapanıyor... e daha sonra o dedektif nası dışarı çıkıyo??

--------spoiler---------

o hoffman deil fbi ajanı hoffman kapattı zaten o kapıyı
  • 3 teki olaylarla 4 teki olaylar eş zamanlı gelişio.yani 3 ten bi gıdım ileri gitmio filmm.kısır döngü işte 5-6.. gider bole.kan görmek isteyen gitsin filme.başka bişi beklemesn

.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

--------spoiler---------

dostum şimdi sen o otopsi yapılan kişinin kim olduğunu sorarken ciddi değilsindir umarım. ilk 3 serideki jigsaw işte.
    ama öteki soruna gelirsek 3. filmdeki son ile 4. filmdeki son çakışık. yani kisinin de aynı anda farklı mekanlarda geçtiğini farzet ve son anda mekanlar ortak hale geliyor ve kızını kurtarmak için orada olan adam ile (jeff) kesişiyorlar. tabi kızını bu bölümde de göremedik. hatta ben hala 1. bölümdeki doktor gordon'u aradım ama yine çıkmadı eleman.

--------spoiler---------

ok. filmin başında ben de öle sandım. saw ölmüş, ölüsüne otopsi yapılıyo sandım. zira 3. filmin sonunda ölüm şekli ( boğaz kesilmesi ve kafasındaki kesik var otopsi de) kesin saw işte. ama filmin sonu ölünün yanında bitiyo. bu nası oluyo biri bana açıklasın yaaa

• ------------Spoiler-----------------

Filmin Başı Filmin Sonu Zaten

Film 3.Filmle Eş Zamanlı İlerliyor Yani S.W.A.T komutanı Rigg Sınavdan geçmeye çalışırken Jigsaw Yaşıyordu En Sonunda İşte hoffmanın jigsawın ortağı oldunu aNlıyoruz ama filmin Başında [gerçek zAmanlı Olarak Aslında Filmin Sonu''kasette Ben Ölünce denenmeden gidebileceğini mi Sandın Diyor Yani hoffman a da bir Oyun oynuyacak''
  • ewt yaaa olaylar hakkaten çok karışıo. tekrar izlcem sanırım cd falan bulup...
  • aynen tekrar ve 3ü izledikten sonra akabinde izlicem , ancak anlarım.
  • bende anlamadım tam olarak
  • Testerenin hiçbir filmi 1 kere izlemekle anlaşılabilecek gibi değil.DVD si çıksın alıcam zaten sinemadan çıkınca kafam ? lerle doldu.
  • İzleyemedim Hâla
  • anlamayalım diye zaten görüntüleri çabuk çabuk geçiriyolar ya . amaç kafa karıştırıp ilgi uyandırmak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.