Şimdi Ara

The Godfather ve Scarface

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce izlemeye deer mi çok uzun sürüyor da ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Godfather ve Scarface: İki Efsanevi Film

Sinemaseverler, "The Godfather" ve "Scarface" filmlerinin izlenmesiyle ilgili sorular sıkça sorarlar. İster bu efsanevi eserleri ilk kez keşfediyor olun ister yeniden deneyimlemek istiyor olun, filmleri doğru sırayla ve keyifle izlemenize yardımcı olacak faydalı bilgiler sunacağız.

Godfather İzleme Sırası:

• "The Godfather" (1972)
    • "The Godfather Part II" (1974)
    • "The Godfather Part III" (1990)

"The Godfather" serisi, Corleone ailesinin organize suç dünyasındaki yükselişini ve düşüşünü konu alır. İlk film, aile patriği Vito Corleone'nin ölümüyle başlar ve oğullarının güç mücadelesini takip eder. Devam filmleri, ailenin sonraki nesillerinin karşı karşıya kaldığı zorlukları ve mirasla yüzleşmelerini araştırmaktadır.

Scarface İzleme Sırası:

• "Scarface" (1983)
    • "Scarface: The World Is Yours" (2006)

"Scarface", Küba'dan göç eden Tony Montana'nın Amerika Birleşik Devletleri'nde uyuşturucu baronu olarak yükselişini ve trajik sonunu anlatıyor. Devam filmi, Montana'nın mirasının etkisini ve uyuşturucu ticaretinin yol açtığı şiddeti incelemektedir.

Godfather ve Scarface Arasındaki Bağlantı:

Her iki film de suç ve şiddet temalarını keşfetse de farklı zaman dilimlerinde ve farklı kültürlerde geçmektedir. Ancak, bazı ortak noktaları da mevcuttur. Her iki film de aile, ihanet ve iktidar mücadelelerini konu almaktadır. Ayrıca, her iki filmin de ticari açıdan büyük başarı elde ettiği ve popüler kültür üzerinde kalıcı bir etki bıraktığı bilinmektedir.

Scarface İzlenmeye Değer mi?

"Scarface", sıklıkla tartışmalı ve şiddet içerikli bir film olarak görülse de birçok kişi tarafından kült bir klasik olarak kabul edilmektedir. Film, Al Pacino'nun unutulmaz performansı, çarpıcı görselleri ve sürükleyici hikayesiyle beğeni toplamaktadır. Şiddet ve uyuşturucu kullanımının grafik tasvirlerinden rahatsız olmayanlar için "Scarface" ilgi çekici ve düşündürücü bir film olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vakit kaybetmeden izlemelisin.
  • Şimdiye kadar izlememen hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliali

Şimdiye kadar izlememen hata

Bunu yazmak için girmiştim.
  • bu iki filmi izlemeye değer mi diye sorarken bile utanman lazım(gerçi ben scarface izlemedim ama olsun)
  • Godfather'in 3 serisi ve Scarfacede 1 gününü ayırman lazım. Al Pacino için 20 saat değer. (Marlan Brando'yu saymıyorum toplasan 30 dk göremicen )
  • Zaman kaybetmeden izle
  • Scarface kesinlikle değer.Godfather'ı bilemeyecem bi türlü bitiremedim.Hep yarısında sıkıldım
  • Godfather ağır bi film olabilir ama bence en önce izlenmesi gereken film sıkıcı değildir fazla sinemanın ne demek olduğunu anlarsın olmadı 1.filmi izle sadece.
  • Scarface ilk izlediğim zaman, gayet boş bir şekilde izlemiştim. Normal bir filmdi. Aradan 10 ay geçti, film repliklerini okurken kafam dank etti. Ne kadar süper film ama ben hiçbir şey görememişim. Halbuki film beni anlatıyormuş..En kısa zamanda tekrar izleyeceğim. Açıkçası Godfather içinde aynı şekilde hissediyorum. Umarım bir gün onun içinde kafam dank eder ve bu zevki tatmış olurum.
  • Bunu soruyorsan hiç izleme bence.
  • Scarface'i mutlaka izlemelisin. Ama Godfather 5 para etmez bi film. Bu kadar uyuz film sinema tarihinde az vardır. 2. ve 3. filmleri daha izlemedim onları bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Scarface'i mutlaka izlemelisin. Ama Godfather 5 para etmez bi film. Bu kadar uyuz film sinema tarihinde az vardır. 2. ve 3. filmleri daha izlemedim onları bilemicem.

He He tarihin en iyi filmlerinden gösteriyorlardı GodFather'ı Bende izlemedim bu serileri genelleme yapmadan ne diyebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Scarface'i mutlaka izlemelisin. Ama Godfather 5 para etmez bi film. Bu kadar uyuz film sinema tarihinde az vardır. 2. ve 3. filmleri daha izlemedim onları bilemicem.

Film herkese hitap etmeyebilir ama 9.2 alan bir filme 5 para etmez demek komik. Al Pacino'nun sigara içişi,oturuşu,konuşması vs birçok filmdeki karakteri gölgede bırakır,Marlon Brando'nun oynadığı üstün rolü hiçbir filmde göremezsin,72 yapımlı bir film olarak yine sahneleri günümüz filmlerinden daha iyi. Ben iyi film kötü film demeyi bu filmden öğrendim sana sinema ve oyunculuk öğretir yorumlara aldanma izle.
  • Tabi ki değer Bunlara ek olarak Bir Zamanlar Amerika'da filmini de izle
  • Sadece Al Paçino ve Marlon Brando yorumları var o zmn sadece sigara içişini izleyin film için genel bir yorum istiyorum.
  • Scarface'i izlemedim yorum yapmıyorum o yüzden ancak The Godfather dedin mi duracaksın orada.

Kafama dank etti ve bir anda izlemeye başladım. 2. filmde sıkılabilirsin belki sadece ama genel itibariyle mutlaka izlemelisin. Yahu en olmadı ilk filmi izle Oyunculuk dersi vermiş adamlar. 2 sene oldu hala ilk filmdeki Marlon Brando başlangıç sahnesi ile son filmin sonunu unutamadım. Etkisi büyük bir film. İzle mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Sizce izlemeye deer mi çok uzun sürüyor da ?

izlemediysen şu saniye başlaaa
  • hatta bunlar kadar sağlam mafya filmi varsa önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

hatta bunlar kadar sağlam mafya filmi varsa önerilerinizi bekliyorum.

mafya değil ama sana şuan old boy u öneresim geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.