Şimdi Ara

Gerçekten Metali Sevenler ÇAğrıma Kulak Versin ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pandacuum

çok heyecanlı bi arkadaş

bir o kadarda aptal!!!
  • nu-metal metaldir.eğer o değilse heavy metal dışında bi metal türü yoktur.
  • Niye Rap yok Rap in başarısı dötüne mi batıyo Gerko
  • quote:

nu-metal metaldir.eğer o değilse heavy metal dışında bi metal türü yoktur.

Metal ama çok farklı bir tarzdır. Trash metal ile Heavy Metal arasında en azında bir çok küçük bir fark vardır ama bu diğerlerinden çok uzak bir daldır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

quote:

Metal ama çok farklı bir tarzdır. Trash metal ile Heavy Metal arasında en azında bir çok küçük bir fark vardır ama bu diğerlerinden çok uzak bir daldır.

ztn trash metal de ilk çıktığında bu metal değil denmiş.black metal için hala diyenler var.doom için diyenler var.ağlak müzik metal olamaz diyenler var.o yüzden takmayın bunları
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

quote:

ztn trash metal de ilk çıktığında bu metal değil denmiş.black metal için hala diyenler var.doom için diyenler var.ağlak müzik metal olamaz diyenler var.o yüzden takmayın bunları

Evet çok haklısın katılıyorum.Neden kabullenmezler ki sanki..

• yaw bu repçiler her topiği birbirine katıyo...
    insanların "Bu müziğe metal demeyin" demesi bile batıyo...
    bu kadar çekememezlik olmaz ki...
    milletin kendi fikirlerini söylemesi bile size batıyosa siz başka bir yaratık olmalısınız...

bu forumda hiç bir zaman polemiğe girmedim ama -severek dinlediğim- rap için sinirleniyorum
    yani arkadaşlar insanların fikirlerine saygılı olup, paşa paşa kendi fikirlerimizi de vermek çok mu zor oluyo

• bilmediğin bişe var baha_rip:
    Ben bi rapciyle dalga geçen bu gerkoya sinirliydim ve yazdım banane numetaldan heavymetalden lütfen biraz düşün...Ayrıca rep değil rap!!!!Hiçbi topiği birbirine katmıyoruz biz kendi topiğimizde konuşurken gelen metaqlciler ortalığı karıştırıyo.
    İKi tür araasında barış istiyoruz yeter artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 21 Mayıs 2005, 23:03:57 >
  • bu barışı en çok ben istiyorum...
    evet galiba bir yanlış anlama yapmışım ama böyle yapan insanlari forumda cirit atıyo...
    sen de biliyosun...........
  • Ewt neyse bırakalım bu konuyu ben Gerko'yu barışa çağrıcam ama sanmıyorum iyi yaklaşcağını
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

Ewt neyse bırakalım bu konuyu ben Gerko'yu barışa çağrıcam ama sanmıyorum iyi yaklaşcağını

inşallah iyi bir sonuç alırsın...
  • Yurtta Sulh Cihanda Sulh (M.K.A)
  • arkadaşım gidin rep dinleyin repno dinleyin.. ama metalle karıştırmayın burdaki amac bu..
  • bazı yabancı metal grupları dinliyorum ama ayırdedecek kadar bilgili değilim metal konusunda. ama buradan bilen birileri
    bana en" cool" lardan isimler verirseniz ve en iyi parçalarını... bakalım metal tutkunu olabilecekmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: walqie

Niye Rap yok Rap in başarısı dötüne mi batıyo Gerko

rapin ne başarısı varmış bakalımm....oooo yesinler rapini amanda aman
  • yaw arkadaslar tamam bosverin haftada en az 3-5 kere rapci-metalci kavgasi cikiyor forumda zaten gına gelmedik mi hala

• quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

Ewt neyse bırakalım bu konuyu ben Gerko'yu barışa çağrıcam ama sanmıyorum iyi yaklaşcağını
  • abi yapmayın hadi linkin park neyse ama siz SYSTEM OF A DOWN i biliosanız eer onunda yaptıı musik
    nu-metal die gecio ama rap la uzaktan yakından alakası yoq
  • SOAD ı da metal saymamak gerek.

LP, LimpBizkit, SOAD vs. bunlar metal değildir arkadaşlar. hatta mangada bile headbang yapan insanlar var ülkemizde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.