Şimdi Ara

Gerçekten Metali Sevenler ÇAğrıma Kulak Versin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selamlar !

Arkadaşlar bu konu daha önce de çok tartışıldı ama ben hala bu olayın peşini bırakmayacağım ! Lütfen Nu-Metal denen müzik türünü Metal'den ayırın . Nu-Metal : REP !!!

Allah aşkına bakın şu Linkin Park'a ! Adamların Metal ile ne alakası var ? REP'ten başka ne denir yaptıklarına ? Aynı şey Limp Bizkit için de geçerlidir !

Nu-Metal YOK ! YOK ! YOK ! YOK !
    Nu-Metal : REP ! REP ! REP ! REP !

LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!!

• Arkadaşa katılmamak imkansız . Nu'nun Metal ile ne alakası var gerçekten bi bağlam kurmak zor
  • çok heyecanlı bi arkadaş
  • Linikin Parq ile Metal kelimesini bir arada kullanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp@sTik ShoW -- 21 Mayıs 2005, 3:33:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

çok heyecanlı bi arkadaş

Öyleyim panda abi yaa delirecem yaa . Allah aşkına haksız mıyım ? Nu denen şey ile metal'İn uzaktan yakından en ufak bir alakası var mı ?

• metaldir
  • adı üstünde nu-metal
    yok ötesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

çok heyecanlı bi arkadaş

Öyleyim panda abi yaa delirecem yaa . Allah aşkına haksız mıyım ? Nu denen şey ile metal'İn uzaktan yakından en ufak bir alakası var mı ?

nu-metal metal değilse heavy metalden başka metal türü yoktur

• Öyle diyorsan öyledir
  • bence nu metal güzel mesala linkin park ın one step closer şarkısı çok güzel hele elektroyla calınan yer harika ama bazı şarkıları var berbat
  • bir kaç arkadaşımız daha bu konuyu açmıştı ve ben de bu konudan şikayetçi olduğumu yazmıştım...
    burda da yazıyorum...
    şu garip müziğe Metal demeyin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Selamlar !

Arkadaşlar bu konu daha önce de çok tartışıldı ama ben hala bu olayın peşini bırakmayacağım ! Lütfen Nu-Metal denen müzik türünü Metal'den ayırın . Nu-Metal : REP !!!

Allah aşkına bakın şu Linkin Park'a ! Adamların Metal ile ne alakası var ? REP'ten başka ne denir yaptıklarına ? Aynı şey Limp Bizkit için de geçerlidir !

Nu-Metal YOK ! YOK ! YOK ! YOK !
    Nu-Metal : REP ! REP ! REP ! REP !

LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!! LÜTFEN !!!

+1111111 güzel güzel dinleyin rapinizi neden metale karıştırıyorsunuz.adını kirletiyorsunuz.herseyin içine ettiniz bari metale dokunmayın.

• metal doom metaldır. gerisi böğürtü
  • alt tarafı uc bes zenci kırması,almıslar eline gitarı cal babam çal onun çaldıgını haluk levennte yapıyor.eline gitarı alan metalciyim diye geciniyor.bencede su garip muziğe metal demeyin diyenleride uyarın.
  • her eline bateri ve gitar alan rock müziği yapıyor anlamına gelmemeli..ayıklamalıyız
  • nu metal = gay metal
  • linkin park = rapcore
  • Siz dinlicenizi dinleyin dinlemediğinizide boşverin kim neye ne derse desin sizene yaw siz dinlediğinize bakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sp@sTik ShoW

Linikin Parq ile Metal kelimesini bir arada kullanmayın

linkin park metal al işte kullandım ne olacak
  • Metal müziğin çeşitleri vardır.Trash Metal,Heavy Metal,Nu-Metal...

Ama Nu-Metal metaldan çok uzaktır.Rap-Metal karışımı bir müzik tarzıdır.Metal müzik içersine alınması mantıksızdır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.