Şimdi Ara

GERÇEKTEN ŞANS OYUNLARI ÇIKIYOR MU HALA? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
26.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok büyük rakamlar cikmasada küçük rakamların çıktığını dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlçemize ikisi aynı hafta aynı bayiden olmak üzere 3 kere sayısal isabet ettiğini bilirim. Bunlar garip insanlardı haberlerde gorduk öyle ki biri telefonunu satmış ihtiyaçtan kalan parasıyla oynamış.

Demek o ki insanların boy boy fotograflarıyla haber yapılacak değiller mutlaka birilerine çıkıyor.

• Şöyle bişey buldum ama

Hürriyet
    Çekilişler MPİ'nin web sitesinden canlı yayınlanacak
    http://m.hurriyet.com.tr/cekilisler-mpinin-web-sitesinden-canli-yayinla-40236907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 11 Şubat 2018; 18:42:41 >

• Bazılarında hile dönüyor ama bazılarını da dağıtıyorlar.Mesela 27m veriyordu süper loto adamın teki 2 kolon makineye oynatmış daha önce pek oynamazmış bir yerden 27 milyonu görünce oynayayım demiş tutmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 13 Şubat 2018; 19:59:40 >
  • Hocam 2 aydır takip ediyorum .Süper loto da şans topunda hep ardışık sayılar çıkıyor.Çoğu insan ardışık oynamaz ve makinelerde sanıldığı gibi rastgele oynamıyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcTheScientist

Hocam 2 aydır takip ediyorum .Süper loto da şans topunda hep ardışık sayılar çıkıyor.Çoğu insan ardışık oynamaz ve makinelerde sanıldığı gibi rastgele oynamıyor bence

Süper Loto da bu hafta çıkan sayılar öyle tuhaf ki, sanki düşen toplar tesadüf değil de, oyunun yine devretmesi için bilinçli insan müdahalesi gibi hissettiriyor, 6/54 ün bu hafta düşen topları;

6-7-19-40-53-54

• Korkunç ekonomik kriz varken , devlet in bu kadar paraya ihtiyacı varken , tutupta büyük ikramiyeyi vatandaşa dağıtırlar mı sizce ? 

Sayısal baktılar 3 hafta devredip millete pay ediliyor onu bile yedirmediler.. bugünde devreder.. 

Bir kaç milyon oldumu kendilerine çıkartırırlar... 

Sürekli aynı yerlere aynı şehir ilçelere çıkması kazananın hiçbir zaman bilinmemesi...tesadüf mü..

Adamlar bu konularda bir kac bayi ile anlaşmalı.. makineyi kapattıktan sonra çıkmayan rakamları kendi adamlarına oynattiriyorlar vatandaşa çıktı diye yediriyorlar.. sizce heryerden vatandaşı soyanlar bu milyonları insanlara yedirirmi bu saatten sonra

Son 7 8 yıldır şans oyunlarında mükemmel hileler dönüyor... 

Devlette işin içinde.. milyonları indiriyor niye müdahale edip el atsın ki olaya.. cukkaliyorlar kendi ayağına kurşun mu sıksın..bu işten çok nemalanan var

• Sürekli bir Ankara'ya çıkma durumu söz konusu. Ben özellikle Ankara'ya vuran piyangolardan şüpheleniyorum. Magnum'un porsche verdiği çekiliş dışında Türkiye'de hiçbir çekilişe inanmıyorum aslında. Magnum'un kazananları hep garip gureba çünkü. Normal kişilere vuran sağlam piyangolara da mafyanın çökmesi durumu söz konusu internette bunun örneği çok adamların hayatlarını karartmışlar terörle mücadele günlerce bir talihliyi dövmüş mesela mafyanın ihbarı sebebiyle, internette detaylarını öğrenebilirsiniz.
  • meşekalkanı kullanıcısına yanıt
    nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerinizin aynısı aklımdan geçiyor, bu oyunları oynayan her vatandaş aynı şeyleri bazen düşünüyor, ama bu dedikodular hep havada kalıyor, net bir delil yok ortada, "hile yapılıyor" demek çok kolay, ben hala düzenli olarak, aynı rakama 1 kolon, makinaya 1 kolon şeklinde devam ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

quote:

çıkmıyor hepsi devlete geri dönüyor

Bu kadar net bir açıklama için bir kaynak olması gerekmiyor mu? Kulaktan dolma sayılıyor aksi halde

Hocam iyi misiniz siz? 20-30 milyon tlyi size yedireceklerine gerçekten inanıyor musunuz?

İnanmasak milyonlarca vatandaş oynamazdık

Alıntıları Göster

• Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Alakasız olmuş

• quote:

Alakasız olmuş
    Doğru Çiftlikbank'ın hiç yoktan bir adet kazananı vardı Süperloto'da o bile meçhul.Haftalarca para devir edebiliyor.İstatistiklere göre bir kişinin altı rakamı tutturma ihtimal "25 milyon 827 bin 165'te 1".Neredeyse 80 milyon kişi olduk ülkecek herkes oynamıyor tabi ama varın gelin kazanma ihtimalinizi , kazansanız bile o parayı alıp çekip gideceğiniz ihtimalini siz düşünün.
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de mevcut şans oyunlarına 1er kolon sabit aynı numaralar, 1er kolon da makinaya otomatik olarak oynatıp şansımı deniyorum, o kuponun cüzdanımda durması, zengin etme ihtimali içermesi bile ayrı bir duygu.
    Ve ben aynı numaraları oynadığım kolonlarıma güveniyorum, birgün denk gelir diye düşünüyorum. Umutsuz yaşanmaz, AKP nin umutlarımızı çalma ihtimali olmadığını göstermeleri, bu şans oyunlarını güven tazelemek için özel tv kanallarında canlı yayınlamaları gerekiyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 8 Eylül 2018; 18:6:0 >
  • cikmiyor olurmu. kendi istedikleri kisiye cok guzel cikariyorlar. erzincana 42 milyon cikardilar haftalarca devretti sora çok söylenti olunca kazanan kponu yayinlamak zorunda kaldilar. kpon cekiliş günü oynanmiş fakat oynanma saati kapali uzeri karartilmiş. daha neler neler. paranizi boşa kaptirmayin. onlar kimse isterse ona çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 8 Eylül 2018; 19:26:41 >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Çiftlik bankta gördük sizin gibileri

• quote:

quote:

quote:

quote:

çıkmıyor hepsi devlete geri dönüyor

Bu kadar net bir açıklama için bir kaynak olması gerekmiyor mu? Kulaktan dolma sayılıyor aksi halde

Hocam iyi misiniz siz? 20-30 milyon tlyi size yedireceklerine gerçekten inanıyor musunuz?

İnanmasak milyonlarca vatandaş oynamazdık

Alıntıları Göster
    Bu şey gibi oldu çiftlik banka para yatıran adamın , bu kadar insan salak olamaz herhalde demesi gibi oldu

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Yılların milli piyango oyununu çiftlik bank yaptınız ya, çok ilginç. Babama çıktı 85te babama

• quote:

Yılların milli piyango oyununu çiftlik bank yaptınız ya, çok ilginç. Babama çıktı 85te babama
    Kardeşim o 85 ti. Artık 2018 deyiz teknoloji gelişti. Artık istediği hileyi yaparlar ruhun duymaz

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Kanıt yok, söylenti çok

• tehdıtle abd topluyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.