Şimdi Ara

GERÇEKTEN ŞANS OYUNLARI ÇIKIYOR MU HALA? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
26.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    devlet daha fazla kâr ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Zaten iktidar güven vermiyor, bu ülkenin yarısından çoğu bunları istemiyor zaten, yapıyorlarsa, en ufak bir hile varsa, parayı yerken daha yutmak nasip olmadan son nefesini versin inşallah, öbür tarafa kalmadan peşin peşin bu Dünyada bedelini ödesinler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buyrun bu liste her hafta güncelleniyor ve ben İzmir deyim, listede ikramiye vuran 2 bayi ile gidip görüştüm, büyük ikramiyeyi burdan verdik diyor adamlar

GERÇEKTEN ŞANS OYUNLARI ÇIKIYOR MU HALA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 8 Eylül 2018; 23:6:22 >
  • Çıkıyormuş evet gerçekten hala çıkıyor millet

19 Eylül Şans Topu çekilişi, yani birkaç gün önce, 1bucuk milyon TL evimin yakınındaki loto bayisinden oynanmış, gittim adamla konuştum, oynayan kişi ortaya çıkmamış henüz ama oynayan ve kazanan kuponun saati herşeyi belli

• Bu yıl ilk defa milli piyango bileti almadım, ve yaklaşık 10 aydır da hiç bir şans oyununu oynamıyorum. Canlı yayın olmadığı sürecede hiç biri ile işim olmayacak. No canlı yayın NO güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Kanıt yok, söylenti çok
    Kanıt olsa ortalık yıkılır zaten. Ancak ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Bu kadar söylenti varken neden şeffaflık adına adımlar atılmıyor? Neden televizyonlarda, isteyen herkesin katılabileceği bir çekiliş yapılmıyor? Sitesinde canlı yayınlanıyor diyorsunuz, nereden belli canlı olduğu?

85'te babam kazandı diyorsun. O zamanla bu zaman arasında çok fark var. Şuan adam hangi numaraların oynanmadığını kendi sistemi üzerinden çok basit bir formülle çıkarabilir. Onların çekilmesini sağlayarak ikramiyenin katlanmasını sağlayabilir. Babam eskiden beri oynardı ve genelde bana oynatırdı. O yüzden eski zamanlarını da hatırlıyorum. O zamanlar daha az insan oynadığı halde bu kadar çok devretmezdi sayısal loto. Şimdi ise iki hafta üst üste çıktığı olmuyor neredeyse.

İkramiye iyice yükseldikten sonra da istedikleri rakamlara çıkartmaları kolay zaten. Geçen haftalarda iki kere üst üste aynı rakam çıkma olayı var mesela. Adam butona basmadım diyor. Butona basmadan nasıl düşüyor top? Aynı rakamın çıkması tesadüf mü peki?

Bu kadar şey varken insanların salağa yatması sence de şüpheli değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çıktımı reis

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.