Şimdi Ara

Gerçekten seven unutur mu? Unutursa neden unutamıyorum?(Lütfen okuyun) Edit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş çok toysunuz be daha... Şimdi sana dünya onun etrafında dönüyor gibi falan geliyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yaslarda hissettigin sey sadece hormonal bi sey ask degil.

Ilk asik oldugumda her baktigim yerde hatunun yuzunu goruyodum cok tuhaf bi seydi. Resmen mala baglamistim. Bir bebegin ilk defa kola icmesi gibiydi. Aci gelmisti. Simdi konusunca gayet siktiri cekip kotu davranabiliyorum.

Sonra gercekten birini sevdim. Hayatimin icine zicti. Cocuk degildim. Ilki gibi kalbim carpmiyordu ama onun benim olmasini hepsinden cok istedim. O raki gibiydi iste. Evlendim, yanlis yapti. Ayrildim. Digerlerinin azina zican ben hala buna tos kondurmak istemiyorum.

• Mal değilsen unutmazsın. Ama senin için ifade ettiği değer azalır o yüzden umursamazsın ve unuttum artık ya der geçer gidersin.

• @TUFF GONG Bende sizin için yakayım hocam ağzınıza sağlık

@Krious galiba benim başaramadığım şey o hocam ama alışacağız artık ne demişler "İlk özür dileyen en cesurdur, ilk affeden en güçlü, ilk unutan en mutlu."

@Shut In Down Saolun hocam aslında öyle über siber üzülmüyorum dün gece ben onun resmini gördüm niye böyle bir konu açmışım bilmiyorum aklımı kaybediyorum onu görünce

@OceanMaster yok hocam ya ama işte ilk aşık olduğunun yeri biraz farklı belkide ondan böyledir.

@kilicoglu Çok üzüldüm hocam işte sizinki adamlık ayrılmış olabilirsiniz ama o sizin ne olursa olsun eski eşiniz toz kondurmayın nolursa olsun.Helal olsun size taktir ettim.

@Andorid Unutmam ama artık hayatımı onun üzerine şekillendirmeyi de düşünmüyorum. Güzel bir anı olarak kalır.

Herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan3454 -- 10 Aralık 2016; 13:35:20 >

• İyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.