Şimdi Ara

Gerçekten seven unutur mu? Unutursa neden unutamıyorum?(Lütfen okuyun) Edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bu sene liseden mezun oldum arkadaşlar.Liseden itibaren arkadaş olarak kızlar olsun erkek olsun çok arkadaşım oldu.Kendimi övmek için söylemiyorum düzgün biriyimdir kimsenin arkasından konuşmam yada terbiyesizlik yapmam.Bunun çok faydasını gördüm sevgili olarak değil ama çok kız arkadaşım oldu bana güvendiler falan.

İşte asıl olaya gelelim ilk gerçek anlamda sevgilim diyebileceğim kızla 11.sınıfın başında twitterdan tanıştık bizim okuldaydı falan yazdı daha başlamamıştı okul aynı tatil beldesine(Aydın,Didim) farklı zamanlarda geldik sohbet bunun üzerinden başladı falan işte neyse biz okul başladı sevgili olduk falan çok mutluydum malesef onun kız arkadaşları kızı doldurdu ayrıldık.Doldurmak şu basit nedenlerden trip atılıyor malesef şuan saçma geliyor ama o zaman yapıyormuşuz işte sonra ayrılıyorum diyip ayrılıyorsunuz. 3 ay kadar çıktıktan sonra ayrıldık. İşte çok üzülmüştüm. Kimseyle konuşmadım derslerimde düşüş olmuştu.Ama inandım her zaman sevmekten vazgeçmedim.

11 sınıf bittiği zamanı hatırlıyorum karne günü gidip onu izledim uzaktan sonra okul tatile girdi işte 15 gün geçti dayanamadım gerçekten meğersem onu her gün uzaktan gördüğüm için sabredip hazmedebiliyor muşum.Mesaj attım konuştuk uzun bir süre konuştuk onu hala sevdiğimi söyledim oda dinledi yani oda düzgün bir kızdı neyse 12 sınıf başlarken biz yine sevgili olduk herşey güzel gidiyordu. Ben artık ayrılmamak için sevdiğim için bazı şeyleri alttan alıyordum çünkü seviyordum.

Ama bir süre sonra arkadaşlarıyla çok gezmeye başladı ben gezmek isteyince zaman yoktu ama eski arkadaşlarıyla buluşunca zaman vardı işte kavga ettik yine ama bu sefer kız arkadaşları benim de haklı olduğumu söylediler onlarada öyle yapıyormuş yani zamanım yok diyip onlarla gezmiyormuş neyse işte yine o zaman kavga ettik baya sinirleniyordum kıskanıyordum yani.Sonra kavgadan sonra ona aldığım hediyeleri çöpe falan attı bende iyice o zaman sinirlendim ayrıldık ama hala seviyordum işte naparsın. Sonra ben o okulda son senem olduğu için zaten staja gidiyordum. 2 günde okula gidiyordum. Ama ondan ayrııldıktan sonra okula bile gitmek istemedim.Neyse iyi kötü bitti mezuniyete falanda katılmadım.

Evet hala seviyorum arkadaşlar he bakın bu anlattıklarım olurken hiç bir kızla yapamadım zaten kızlarla falan da fazla konuşmuyorum. Hatta hiç konuşmuyorum diyebilirim.Kendime kızıyorum suçlu benim diyorum üzülüyorum.Şimdi o zamanlar sadece okul derdi vardı ama artık üniversite sınavına hazırlanıyorum ama bir resmini görünce üzülüyorum ismi bir yerde duysam canım acıyor.Birde hayat kaygısı üstüne binince dahada ağır geliyor.Lütfen buraya kadar okuduysanız dalga falan geçmeyin gerçekten çok ağır bir şey gerçekten.Kendimi sırf şöyle motive ediyorum yükselip bir yerlere gelicem ve tekrar çıkıcam karşısına tekrar belki onu sevdiğimi anlar diye param olsun gücüm olsun ama onlar olurken bile ondan vazgeçmediğimi anlasın istiyorum. Tek tesellim bu zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın arkadaşlar ama durum bu.

05.03.2017 Editi : Hala seviyorum hemde bağlanmışım resmen o beni unutmuş bile olabilir 1-2 kızla daha arkadaş sevgili arası bir şey olduk gibi ama 1 hafta sürmedi bende konuşmuyorum artık kimseyle denemiyorum gecenin 2'sinde gelmiş buraya yazıyorum ama galiba bu durumu anlatacak kimsemde kalmadı yakın arkadaşlarım bana artık kurtul unut falan diyorlar ama olmuyor insan gerçekten bir kere aşık oluyormuş galiba ama yapacağım bir daha onunla çıkıcam ve ayrılmayacağım şuan ne yapıyorsam gelecekte onunla birşeyler yapabilmek için yapıyorum. Etrafımda hep gülen biriyimdir neşeliyimdir ama sadece geceleri mutsuz oluyorum çok üzülüyorum ama yapacak bir şey de yok neyse aklıma düştükçe yazarım arada yine görüşürüz kendinize iyi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan3454 -- 5 Mart 2017; 2:20:44 >

• Bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierrrr

Bilmem

• Emin ol şu an sen, onun umrunda bile değilsin. Denemesi bedava. Silmeyi öğrenmezsen geçmişte sürünürsün.

Söylenecek çok söz var ama imzam durumu özetliyor. All lives end, all hearts are broken. Caring is not an advantage.

• Didnt read lol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Emin ol şu an sen, onun umrunda bile değilsin. Denemesi bedava. Silmeyi öğrenmezsen geçmişte sürünürsün.

Söylenecek çok söz var ama imzam durumu özetliyor. All lives end, all hearts are broken. Caring is not an advantage.

Belki de istediğim tek şey unutmak yada hiç tanışmamış olmak.Bu yaz bir kaç sağlık sorunundan dolayı ameliyat oldum hastanede kalırken insanların dertlerini görüp kendime kızmıştım.Sağlığım yerinde ailemin sağlığı yerinde diye yazın düşünmeden güzel geçti ama geçen gün otobüsteyken onu gördüm durakta bekliyordu bir anlık sadece otobüs geçti gitti.Ama o gün ineceğim durağı geçip gitmişim öyle dalmışım düşüncelere açıkçası kötü oluyorum işte.

• Dilerim aranızdan hiçbirinizin başına böyle bir şey gelmez. Sevgilim yada kız arkadaşım yok diye üzülmeyin olupta mutsuz da olabiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • unutuyorsun dostum bunu karşı tarafın umurunda bile olmadığında daha net anlıyorsun.Ne demiş müslüm baba Eger seni kırdıysam
    Darıl bana
    Ama bir gün beni ararsan
    Bak ruhuna...
  • Umarım öyle olur hocam ama zaten uzun zamandır irtibatım yok artık umrunda olmak değil adım bile geçmiyordur.
  • Bak an itibariyle uzun süredir konuştuğum bir kızla ilişkimi sıfırlıyorum. Arkadaştık, daha çok ilgi vesaire istedi. Unutmak ve silmek en az kaydetmek kadar güzel. Milyonlarca insan var. Önüne bak.

• en azından bir ara mutlu olmuşsunuz iyi gitmiş bir süre şükret.
  • Evet çok iyi gitti mutluydum ama kısa süreli mutluluk uzun süreli mutsuzluk getirdi.
  • Unutur ama zaman lazim, bayagi bi zaman ve unutma istegi.

• 1- Gerçekten sevdim
    2- Sebepsizce terk edildim
    3- Bir sene boyunca ayrıldığımıza inanamadım
    4- İkinci senenin sonunda alışmaya başladım
    5- Üçüncü senenin sonunda ne acı kaldı ne de sevgi. Sesini bile unuttum. Yüzünü bile görmek istemiyorum.

• Fatih kullanıcısına yanıt
    helal olsun:)
  • okudum hocam, kötü bir durum, inşallah unutursun

Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun umarım kimse yaşamaz kötü olabiliyor.
  • Atakan kardeşimize yakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacı hiç bir insana vazgeçemiyceğin değer verme başta yanlış yapmışsın hayatındaki herkes vazgeçilebilir olsun yoksa çok üzülürsün

• atakan3454 kullanıcısına yanıt
    Anlattıklarına yakın birşey yaşadım Ama gel gör ki yaşımız gençti ve üniversite hayatımız vardı yaşanacak daha çok şey var üzme kendini

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.