Şimdi Ara

gerçekten zekiyim diyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doktorlu mesleği öldü saçma bir ifade. Doktorluğun yok olması için insanların komple dünyadan silinmesi gerekir. Ha parasal açıdan diyorsanız da hekim olmak isteyen parası için yazmamalı zaten tıpı. Günümüzde maalesef tepede hangi bölümler varsa onlar yazılıyor bundan on sene sonra belki tıplar gerileyecektir yine mühendisler yükselecektir o zamanda en birinciler mühendisliği dolduracaktır. Çok değil 10 yıl öncenin verilerini paylaşmıştı barman şu an birçok öğrencinin burun kıvıracağı bölümler tıptan yüksek gözüküyor. Devir yine değişecektir hayatınız boyunca taşıyacaksınız o doktor unvanını. İyi yapın seçiminizi prestij + maddiyat + zirvede olduğu için değil.
  • Tipta ogrendigimiz seyler bence muh. e gore cok daha faydali. Yemisim bilmemne devresinin x parcasini. Burada saglik( > diger cogu sey ) hakkinda gerekli seyleri ogretiyorlar var mi daha otesi?

Ilerde kendinize + yakinlariniza en cok faydasi olacak mesleklerden biri tiptir her alanda. Ve sahsen boyle dusunuyorum maasla ilgili bir yorum yapmadim sadece para icin bir is yapacaksaniz ' yasamayin ' daha iyi.

Sevmediginiz meslegi yapin demiyorum elbette bu yazdigim biyoloji ve tipla ilgili olup da yorumlari okuyup muh. yazacak olanlar icin. Sahsen benim ilgimi cekiyor ' acaba nefes alinca icime cektigim toz parcalari nasil alveollere ulasmadan elimine ediliyor %100 oranda? ' gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Tipta ogrendigimiz seyler bence muh. e gore cok daha faydali. Yemisim bilmemne devresinin x parcasini. Burada saglik( > diger cogu sey ) hakkinda gerekli seyleri ogretiyorlar var mi daha otesi?

Ilerde kendinize + yakinlariniza en cok faydasi olacak mesleklerden biri tiptir her alanda. Ve sahsen boyle dusunuyorum maasla ilgili bir yorum yapmadim sadece para icin bir is yapacaksaniz ' yasamayin ' daha iyi.

Sevmediginiz meslegi yapin demiyorum elbette bu yazdigim biyoloji ve tipla ilgili olup da yorumlari okuyup muh. yazacak olanlar icin. Sahsen benim ilgimi cekiyor ' acaba nefes alinca icime cektigim toz parcalari nasil alveollere ulasmadan elimine ediliyor %100 oranda? ' gibi.

ama şunu da unutma. tıpta her gün kullandığınız araçları (MR, ultrasonografi, ekg, röntgen, endoskopi cihazları vs vs) da mühendisler yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Tipta ogrendigimiz seyler bence muh. e gore cok daha faydali. Yemisim bilmemne devresinin x parcasini. Burada saglik( > diger cogu sey ) hakkinda gerekli seyleri ogretiyorlar var mi daha otesi?

ama şunu da unutma. tıpta her gün kullandığınız araçları (MR, ultrasonografi, ekg, röntgen, endoskopi cihazları vs vs) da mühendisler yapıyor

Tabiki hocam ona lafim yok Sadece ben teknolojiyi uretmeyi degil kullanmayi seviyorum. Yeni bir tv tasarlasam mi daha iyi olur yoksa x hastaliginin nasil tedavi edilecegini mi bilsem daha iyi olur diye bakiyorum olaya

Ilerde gorecegim bakalim umarim dogru bir secim yaparim...

• Herkesin ilgi alanı farklı zaten ama büyütmeye de gerek yok olayı doktor da lazım mühendiste iki tarafı da abarmaya gerek yok
  • kesinlikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 1 kişiyi elese kar dır.Benden de size öneri mühendislik filan yazmayın ne işiniz var mühendislikte gidin Orman ve Su ürünleri okuyun
  • At biniciligi yazın bu bölüm bir harika dostum

• Doktor olan bir kişinin ;

30'lu yaşlarında kesinlikle bir arabası,bankada bir miktar parası ve biraz tutumluysa birde normal bir evi olur.Bizim okulun iki harfi konuşamayan bazı öğretmenlerimizde bile bu saydıklarım var.Doktordamı olmayacak?İstenildiği için seçilmesi gereken bölüm ama parasıda iyi.Bunu inkar etmeye gerek yok.
  • tıp okuyun tıp müthiş dolu para var tıp okuyun tıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Arkadaşlar uçmuşsunuz siz ne 5 binle başlıyorsun doktorlar 2 binlira maaş alıyor ve bunun yanında birde halktan dayak yiyorlar , bir doktorun iyi paralar kazanması için profesör olup kendi muaynanesini açması lazım ancak öle 20 binler gelir.Öyle bir dünya yok.Doktorluk mesleği öldü.

Doktor maaşı 2500 tl + döner sermaye. Döner sermaye 1000-2000 tl arası değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hz.bekir4@hotmail.com

sakın ola tıp falan yazmayısınız asla beyniniz ve ufkunuz tıpla beraber yok olur,10k olursanız mühendislik yazın ya da cidden sevdiğiniz bişe.türkiyede tıp eğitimi falan yok.ve 4 5 sene sonra iyice boy gösterir tillahı ol fazla kazanamaz da kimse 8 9 bin öğrenciden sıyrılıp(bu para düşünenler içindi).tıp okuyorum yakında bi yolunu bulup bırakacağım aile baskısı batsın yansın.(yalan malan yazacak adam yazmasın onlarla uğraşmıyım birde.

Türkiye ye sen tıp alanında kötü diyorsan sana şunu söyleyim sen tamamiyle rakip eleme çabasına girmişsin ancak , sen bu kadar acizsen zaten tıpı kazanamazsın .
  • Kardeş tıp para için okunmaz zaten.Manevi boyutu yanında PARA HİÇ BİŞEYDİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Doktorlu mesleği öldü saçma bir ifade. Doktorluğun yok olması için insanların komple dünyadan silinmesi gerekir. Ha parasal açıdan diyorsanız da hekim olmak isteyen parası için yazmamalı zaten tıpı. Günümüzde maalesef tepede hangi bölümler varsa onlar yazılıyor bundan on sene sonra belki tıplar gerileyecektir yine mühendisler yükselecektir o zamanda en birinciler mühendisliği dolduracaktır. Çok değil 10 yıl öncenin verilerini paylaşmıştı barman şu an birçok öğrencinin burun kıvıracağı bölümler tıptan yüksek gözüküyor. Devir yine değişecektir hayatınız boyunca taşıyacaksınız o doktor unvanını. İyi yapın seçiminizi prestij + maddiyat + zirvede olduğu için değil.

Hocam paylasabilir misin onlari da ? Ayrica muhendisliklerin tiptan ileri olmasi zor

Barman'a sorarsan forumda üye o cevaplayabilir 2000 ya da 2002 verilerini paylaşmıştı ege makine ege tıptan öndeydi yanlış hatırlamıyorsam %90 doğru hatırlıyorum da ama birçok mühendislik tıptan öndeydi. Gerçi niye şaşırdığını anlamadım şu anda bile bilkent, koç, sabancı tam burslu boğaziçi mühendislikleri, itünün birçok mühendislik alanı (endüstri, bilgisayar, işletme vs) falan birçok tıptan yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 17 Ekim 2012; 19:13:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

Beyler gidin ya tipa ilk 10bindeki herkes gitsin hatta. Ne isiniz var muhendislikte olm hem doktorlar aylik 5binle basliyor la .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

Beyler gidin ya tipa ilk 10bindeki herkes gitsin hatta. Ne isiniz var muhendislikte olm hem doktorlar aylik 5binle basliyor la .
    Aynen, aynen. Hiç bir Mühendislikte gelecek yokmuş. Bilgisayar, Mekatronik, Elektronik boş işler bunlar. Mezunlar 1.5 milyar maaş ile başlıyor. Doktorların en kötüsü 10 bin lira alıyor diye biliyorum.

Para için meslek yazanlardan nefret ediyorum. Hiç mi idealiniz, zevk aldığınız bir şey yok abi?

Beyler gidin la bak cidden diyorum maddi skntınız falan hiiiiiic olmaz :D

Not rakip elemeye calisiyorum

• Rakip.avi
  • neymişiniz bre ailem bastırmasa okumazdım yalan borcum mu var sanki herkes farklı bir bakış açısıyla yermiş beni burada,katılmayan etmeyen eleştirsin de yok rakipmiş yok yalanmış yok şuymuş buymuş nedir yani bu.herkese başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hz.bekir4@hotmail.com

neymişiniz bre ailem bastırmasa okumazdım yalan borcum mu var sanki herkes farklı bir bakış açısıyla yermiş beni burada,katılmayan etmeyen eleştirsin de yok rakipmiş yok yalanmış yok şuymuş buymuş nedir yani bu.herkese başarılar

Adam 2 ayda bir mesaj atıyor.Bir dahakini de Şubat ta atarsın artık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.