Gerçektende burdakilerle biraz konuşunca neden başlığın neden gereksiz olduğunu anladım.Buraya bir daha gireceğimi hiç sanmıyorum,tabi kaşınanlar olmadığı sürece.
Güle Güle
erken pes ettın kardeşim
ya benim ''bu akşam kim nöbetçi'' topiğim niye gitti acaba benden sonra karıştımı orası?
meraktan soruyorum!
kim sildi? niye sildiniz ? bu ne biçim iş? falan gibi bişey sormuyorum
bilen varsa gören varsa bişey olup olmadını merak ettim
zaten kimse kimseye tamül edemez olmuş hemen herkes üstüne alınıyo cok gergin oldu burası rahatsız ediyo neyse işte
quote:
Orjinalden alıntı: sahin21
Gerçektende burdakilerle biraz konuşunca neden başlığın neden gereksiz olduğunu anladım.Buraya bir daha gireceğimi hiç sanmıyorum,tabi kaşınanlar olmadığı sürece.
ben burada kaşınan tek bir kişi görüyorum... ama sende kaşıma kapasitesi göremiyorum...
gelene git gidene gel demeyiz
artık dışlanmış hissetmiyorum kendmi izmirde olmadığım için
güle güle
artiz
Doğuş'un bile !!!! bunu iyi açıklayan şarkısı var.
Gidene dur diyemem, giden gider zaten.
artiz...
Demek ki benimde ismimin altında senden yazan yazsaydı @Ado isimli yönetici millet benim de arkamdan koşacaktı,haklı yada haksız farketmez beni de savunacaktı ama yazmıyor AALLAH a şükür.Ve seni gördükten sonra da neden yazmadığını anladım o yüzden yazmaması daha güzel!
quote:
Orjinalden alıntı: Ado
quote:
ben burada kaşınan tek bir kişi görüyorum... ama sende kaşıma kapasitesi göremiyorum...
Birindeki kapasiteyi görmekte bi kapasite meselesi @Ado isimli yönetici!O yüzden görmemende gayet normal!Ama birinin herşeye muhalefet olmak istediği belli!ama melesef @Ado isimli yönetici bunu görmekte kapasite meselesi!
olmayan şeyin nesini göreyim ki sende... yok diyoruz işte yok yok demek yok demektir ve görülmez...
Senden hiçkimsedeki kapasiteyi görmeni bekleyemem çünkü kapasiteyide görmek için rütbenin değil kapasitenin olması gerekiyor!
bak bende o kapasite varmış demek ki ve sendeki bir şeyi görmüşüm ama burada dile getirmem doğru olmaz...
konu kilitlenmiştir+tartışmaya girenler hakkında ceza talebi açılmıştır...
quote:
Senden hiçkimsedeki kapasiteyi görmeni bekleyemem çünkü kapasiteyide görmek için rütbenin değil kapasitenin olması gerekiyor!
her konuda tartismaya girmen acaba neye isaret???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme