. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Temmuz 2024; 12:42:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok çok önemli
-
-
1 ve 3. maddeye cevap vereyim, bence matematik ve geo için kamp kitabı kesinlikle al, diğerlerini de maddi durumun müsaitse al. zamandan tasarruf sonuçta
matematik:eyüp b
geometri:kenan kara
kimya:görkem şahin
biyoloji:çoğu hoca güzel ben selin hocanın kampını bitirdim, öneririm
fizik:özcan aykın ve altuğ güneş
tyt türkçe:önder hoca
-
Kesinlikle almanı öneririm çok fazla zaman kazandırıyo oraya harcayacağın parayla zaten dünyaları satın alamayacaksın en azından zaman satın almış oldun.
Kaç tane alman gerektiği biraz sana bağlı şimdiden hepsini alayım bitsin dersen büyük ihtimal çok fazla almış olursun (benim için öyle oldu). Şahsen öncelikle tamamen çalışmaya başlamadan önce 3 4 gün boyunca kendini vererek. Hangi hocaları hangi kitapları hangi konuları ne kadar sürede çalışırım gibi gerçekten detaylı bir "!ZAMAN!" planı çıkar. Böyle olduğunda nereye ne kadar sürede giderimi daha iyi algılarsın ve ona göre kendini ayarlarsın. Unutma bu yaptığın program çok iyi olmayacak, hatta planladıklarının belki hiç tutmayacak (böyle bir program yapmamaya odaklan o yüzden 3 4 gün dedim zaten), zaman programını değiştirmeyi de aksatma her 2 haftada bir veya her ay bir kere revize et programı.
Bide don değiştirir gibi hoca ve kitap değiştirme zaten belli sayıda güzel hoca ve kaynak var onları belirle ve ondan ilerle yine üstte dediğim gibi eğer sana uygun değilse değiştirmekten de çekinme.
Hoca önerisi olarak
Mat:Eyüpb
Geo:Kenan kara
Kimya:Görkem şahin
Biyo:Fundamentals biyoloji den çalıştım ama tekrar olsun diye bir sürü kanaldan izledim DR biyoloji tekrar etmek açısından en iyisi gibi geldi ama tekrar için.
Fizik:Yani eğer dershane veya özel hocayla çalışmayacaksan Ertan Sinan Şahin'e vereceğin paraya acıma gerçekten çok iyi (AYT'si için konuşuyorum TYT'sini almamıştım.) Dikkatli dinler ve notlarını alırsan inanılmaz işine yarayacağına inanıyorum. Fakat 12. sınıfın sondaki ezber konuları için şahsen çok kötüydü (2022 versiyonu adına konuşuyorum belki şuan iyileştirmişlerdir emin değilim) ve sınavda benim için o konular fecaat bir sonuç verdi.(11d3y yaptım 3'üde ezber sorusuydu hayat iste nabarsın 😖)
Ayrıca fizikteki kavramlar hakkında video gömmek içinde Tolga Bilgin'de çok iyidir.
Güzel bir çalışmayla 130k'dan 25k'ya çektim çok daha iyisi olurdu ama sonuç bana yetti. Güzelce "!ZAMAN!"'ını iyi ayarlayarak çalışırsan gayette kazanırsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X