Şimdi Ara

gereksiz konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdf -- 29 Şubat 2012; 18:24:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rdf

Arkadaşlar forumda yeniyim. Hayatımda ilk kez akıllı telefon alacam. Sony xperia S e kesin karar vermiştimki htc one x çıktı.galaxy s3u beklerdim ama Artık beklemek istemiyorum 2000tlye kadar imkanim var sizce hangisini alayim çıktıklarında? Ayrica Bunların dışında model önermek isteyen var mi?

Arkadaşım son teknolojı ıstıyorsan git htc al en son işlemciler zaten orada ve ekran birazdaha büyük internetten hoşlanıyorsan büyük ekran iyidir gerçi bu zevkin htc de kalite marka unutma ses kamera çizilezlik herşeyy varr
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdf

üniversite öğrencisiyim günün heranı internetteyim oyun uygulama herşeyi kullanıyorum eğlence için alıyorum yani telefonu sonyciyim ama htc one x çok karıştırdı aklımı sony 12mpx kamerası ve ekran ppi değeriyle önde. htcde ekran boyutu ve tabiki işlemci. artık fiyatlar belirleyici olacak benim için.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-X-vs-Sony-Xperia-S burda çok iyi bir karşılaştırma var ama kararsızım.

Kardeş senin tercihine birazda zevkine kalmış bence. Kişisel olarak Xperia S i tercih ederim çünkü hem özellik olarak (bence donanımı yeterli) hemde dizayn olarak daha önde. İşlemcisi daha güncel diye htc yi tercih edene de kimse bişey diyemez. Şahsi görüşüm telefonda birazda tip olacak Xperia S le yapamayacağın şey yok zaten...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.