eveeet şuan tarihi 26 haziran pazar günü olarak belirledim isimlerinizi yazdırın sıraya geçin saat ve yeri daha sonra bildireceğim
quote:Orijinalden alıntı: catdreams hafta içi çalışanlar var o yüzden haftasonu Haftasonu da ben yeni dükkana gidiyorum ama, bir sürü kitap var taşınacak.
quote:Orijinalden alıntı: Evil Dead quote:Orijinalden alıntı: catdreams hafta içi çalışanlar var o yüzden haftasonu Haftasonu da ben yeni dükkana gidiyorum ama, bir sürü kitap var taşınacak. iki el atar ketdirims. sende bi kola ısmarlarsın artık @ketdirims bak bu iyiliğimide unutma. beleşe kola içecen
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans ooo gıriin bacı napan ya. buluşak bi gün görüşek eskiyi yad edek ketdirims gelmesede olur bak işte hazır buluşma da yapılıyor, görüşelim mutlaka
quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans ooo gıriin bacı napan ya. buluşak bi gün görüşek eskiyi yad edek ketdirims gelmesede olur bak işte hazır buluşma da yapılıyor, görüşelim mutlaka Hee ya hesabı ödetecek adam lazımdı zaten. buluşak hacı. sonra biz ayrılır gezeriz olmadı
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans ooo gıriin bacı napan ya. buluşak bi gün görüşek eskiyi yad edek ketdirims gelmesede olur bak işte hazır buluşma da yapılıyor, görüşelim mutlaka Hee ya hesabı ödetecek adam lazımdı zaten. buluşak hacı. sonra biz ayrılır gezeriz olmadı ayarlarız hacu her türlü
quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans ooo gıriin bacı napan ya. buluşak bi gün görüşek eskiyi yad edek ketdirims gelmesede olur bak işte hazır buluşma da yapılıyor, görüşelim mutlaka Hee ya hesabı ödetecek adam lazımdı zaten. buluşak hacı. sonra biz ayrılır gezeriz olmadı ayarlarız hacu her türlü tamam o zaman hacu. biz o zaman hesap geldiğinde lavaboya diye kalkarız. Gerisi selametle
quote:Orijinalden alıntı: catdreams döverim hea sizi eviiil 1 günde gitme beeaa yaparsın sen bişeyler hadi:) Yapmaya çalışacağım artık bir şeyler.