eviiil gelmezsen bozuşuruz bak ona göre:) salih öyleyim t.t yeri henüz belirlemedik anadolu da olabilir avrupa da
t.t. hacı boşver bunları. Sen geçerken yol üstünden beni al geri gelirken de bırakırsın ketdirims bak okulunu basmadım zamanında başımıza çıktın. Benim canımı sıkma yakarım bu forumu söndürmeye gelenlere de yanlış adres veririm oğa göre
git bas ama malesef ki artık mezunum bak yaa dayak istion sen heee zamanında dayak atmadık dizimi dövüyorum şimdi
quote:Orijinalden alıntı: catdreams git bas ama malesef ki artık mezunum bak yaa dayak istion sen heee zamanında dayak atmadık dizimi dövüyorum şimdi Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğunun ne güzel gözlerin var öyle
piknikmi yapsak ormanı kenesi bol bi yerde mangallı etli tavuklu karnım acıktı ya pijamalı akletli gelsek 10 kişiyi alır benim düldül
quote:Orijinalden alıntı: t.t piknikmi yapsak ormanı kenesi bol bi yerde mangallı etli tavuklu karnım acıktı ya pijamalı akletli gelsek 10 kişiyi alır benim düldül ben para vermem. Yok benzindi yok tüptü bilmem neydi karıştırmayın ortaya sonra
ilkay ısmarlasın. ayran ısmarlayacağına benzin atsın arabaya da bir işe yarasın. Bu arada yıllardır yokum bir hoşgeldin diyen olmadı hani farketmedim değil
ben daha yeni öğrencilikten mezun oldum çalışmıyorum hıııhhh ben dicektim ama hemen atışa geçtin demedim işteee
Biz de Gereksizler buluşmaması yapıyoruz. Bu bir ikinci olacak. Yalnızca ben buluşmayacağım. Biz'i ben oluşturuyorum. Hebele hobolo.
quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: t.t salih alır en zenginimiz o senin gibi ağa dururken bana laf mı düşer ağalığım köyde kaldı camışları sattım iflas bayrağını çektim benzin mangal kömür benden biralara tavuklara karışmam
Ben daha züğürtüm. Askerden geldim. İşim yok gücüm yok. Belki buluşmaya bile trenle kaçak gelirim. Belli olmaz. ben değilde sen atışa geçtin ilkay. dicektim falan filan iyi atıyosun Neyse ben yatıyorum. Ses çıkarmadan oynayın.Dağıtmayın ortalığı. Geldiğimde hiçbirinizi buralarda görmek istemiyorum