arkadşlar benim pokeyi bırakmamın bir hata olduğunu düşünüdm artık bana söylenen küfürlerden alınmayacağım bu sefer kalıcı olarak kalacağım t.t. ye geçmeye çalışacam ve dh yi temsil edenlerin arasına girecem size söz veriyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: mavi tayfun
arkadşlar benim pokeyi bırakmamın bir hata olduğunu düşünüdm artık bana söylenen küfürlerden alınmayacağım bu sefer kalıcı olarak kalacağım t.t. ye geçmeye çalışacam ve dh yi temsil edenlerin arasına girecem size söz veriyorum.
1 gün 22saat sonra geldin hoşgeldin
aranızdan bazıları beni tanımıyabilirler ben bu dh de 3 yıl üyeyim ama banlandığım için bu nick ile açıcağım
quote:
aranızdan bazıları beni tanımıyabilirler ben bu dh de 3 yıl üyeyim ama banlandığım için bu nick ile açıcağım
ndn banlandın ben yatıyorum iyi geceler
quote:
Orjinalden alıntı: shinymew
quote:
1 gün 22saat sonra geldin hoşgeldin
evt biraz çok çabuk geldim bu sefer kalıcıı olarak duracam ama artık forum kirliliği yapanlara uyarıcam
senin ban sınırsız mıydı ben geçici sandım yaw neyse h.g bende tahminen 1 aylık üyeyim
quote: